دوست عزیز اگر یه مدت با کیبورد کار کنید تمام حروف دستتون میاد
دوست عزیز اگر یه مدت با کیبورد کار کنید تمام حروف دستتون میاد
ممنون
فقط یه سوال:درایور کارت گرافیک 7650m حجم 500 مگ داره اما درایور هایی که خود AMD میده از 200 مگ فراتر نمیره![]()
من موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
در لیست اچ پی در قسمت نتورک درایور برای بلوتوث هم از کوالکام و از اینتل گذاشتهمن موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
کدوم رو باید دانلود کرد؟
در ضمن درایور اچ پی هم کاتالیست هست (مثل AMD) حالا چه فرقی داره نمیدونم
سعی کنید درایور رو از خود hp بگیرید.اون 500MB هم درایور اینتل توشه هم AMD.اگه درایور خالی از AMD هم گرفتید حتما چک کنید که به سری و مدل گرافیک شکا می خوره یا نه و حتما هم نسخه Mobility یا نوت بوک رو دانلود کنید. اگه کاتالیست رو یه بار از درایور خود لپتاپ (مال Hp) نصب کردید برای آپدیت مجدد نسخه تک AMD موقع نصب گزینه customized رو انتخاب کنید و همه تیکها به جز AMD display driver رو بردارید که فقط درایور گرافیک رو بریزه و به بقیه کاری نداشته باشه.خود AMD هم پیشنهاد می ده برای نوت بوک بهتره که درایور رو از شرکت سازنده بگیرید.البته Hp هم زود به زود آپدیت نمی کنه متاسفانه.مال سری dv6 که این جوری بود.مال شما رو نمی دونم
دوستای عزیزم سلام من هم با راهنمایی شما 4540s رو خریدم از همه چیزش راضیم فقط 2 تا مشکل داره و با اینکه کل فروم رو تا حالا 3 بار خوندم و 3 تا ویندوز نصب کردم و همه درایورهاش رو از سایت اچ پی گرفتم مشکم بر طرف نشده. 1- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه. 2- بلوتوث رو هر کاری کردم و هر روشی که گفتید انجام داد نصب نشده در ضمن وای فای من از نوع ralink هستش. اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم دوستتون دارم خسته نباشید.
سلام- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه.
احتمالا تنظیمات مصرف برق شما در حالت power swver هست
روی ایکون باتری در سیستم تری کلیک راست کنید گزینه power options رو انتخاب کنید و اگه power saver بود به balanced تغییر بدید
نه دوستم در حالت بالانس تنظیم شده ولی دائم کم نوز و پر نور میشه.
در مورد بلوتوث چی؟ میتونی کمکم کنی؟
اونی که نه مال کوالکام هست و نه اینتل. یدونه داره که فقط نوشته Blutooth Driver بدون هیچ چیز اضافی.
چند صفحه قبل هم لینکش رو دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)