داداشه اگه دنبال خانمی برو فیسبوک!!
متأسفانه خانم ها تو انجمن های تخصصی خیلی خیلی کم هستند
tapa talked
داداشه اگه دنبال خانمی برو فیسبوک!!
متأسفانه خانم ها تو انجمن های تخصصی خیلی خیلی کم هستند
tapa talked
این چیزا قانون خاصی ندارهاگه شخص,مورد نظر چند سال از من بزرگتر باشه ايايجاد ا اين رابطه اشتباه هست؟؟
میبینی تو یه رابطه طرف بزرگتره ولی هیچ مشکلی نیست ولی یه جا هم میبینی مشکل سازه !
-----------------------------------------------------------------------
کلا خلاهاي عاطفي و نه جنسي,را چجوري ميشه تو کشوري مثل ايران که روابط راحت و آزاد نيست پر کرد؟آره ولی ...هر آدم سالمي احتياج به يک همدم و مونس داره.
رجوع شود به امضا ...
درک و فهم و تجربیات یک انسان از سن او کاملا مجزاست فردی رو می بینید که سن زیادی هم نداره اما به اندزاه 4 نفر که دو برابر سنش رو دارند تجربه و درک داره و برعکسشاگه شخص,مورد نظر چند سال از من بزرگتر باشه ايايجاد ا اين رابطه اشتباه هست؟؟
بزرگ یا کوچکتر بودن طرف مقابل توی یه رابطه چیز مهمی نیست اما شرط مهم درک و تفاهم هر دو طرف از هم و شرایط یکدیگر و شناخت روحیات یکدیگر مهمترین عوامل به نظر من هستش
شما اصلا متوجه عرايض بنده نشديد دنبال خانمي چيه؟ من ميگم چرا فقط اقايان دلايل ازدواج نکردنشون را ميگن.چرا خانم ها نمييان و دلايلشون را بگويند .ضمنا تو فيس بوک چون اکثرا با هويت حقيقي ميان در مورد چنين مسايلي کمتر حقيقت را ميگويند.
داداش فکر کنم سوءتفاهم شده
البته من هم بدجور گفتم!! منظورم این بود که متاسفانه فعالیت خانم ها کلا تو فروم. ها کم هست من که خودم فقط به تعداد انگشتهای دست تو این فروم خانم میشناسم
tapa talked
سن درست ازدواج برای اقایان 23 هستش
یه سال زودتر یا بیشتر اشکال دارد
حالا هرچی که مانع ازدواج میشه این سن ازدواجو خراب میکنه
از سن 23 گذشت همه چی سخت میشه هرچی بالاتر برید بازم ذهن خسته میشه و عوامل مختلفی باعث میشه که از ازدواج به بهانهای مختلف در برید حتی فعالیتهای و روابط جنسی هم بهم میخوره اون لذت زندگی بهتون نمی چسبه وقتی از اون مرزعبور میکنید
پس خلاصه و مفید بگم اگه سن برسه به 28 خودبخود میبنی شدید 30 یا 35 انقدر پشیمان میشد که روزی هزار بار جسارتا به خدتان بدو بیرا میگید
چرا ازدواج نکردم حالا اگه بیان تو سن 30 یا 35 سالگی که الن اینطور شده ازدواج کنید و یه ازدواج موفق باشه انقدر به خودتون لعنت میفرستید که چرا زودتر ازدواج نکردم
این حرفای منو اونای که سن پایین دارند جسارتا متوجه نمیشن چون فکر و ذهنشون یه چیزو سرچ میکنه
بحرحال پول مسکن و خیلی چیزا همیشه بوده از مشکلات زندگی میباشد و ازاین بدتر هم ممکنه بشه حالا همه خواسته باشند بفکر پولدار شدن و مسکن داشتند و کار درست حسابی باشند
که عمر رفته عزیزان
پس درست ازدواج کنید که زن خوب شما رو به همه چی میرسونه ولی خدا بدشو قسمت نکنه زندگی تان سرنگون میشه
به امید سربلندی و زندگی شاد برای همه شما عزیزان
Last edited by zxcvbnm12; 24-10-2012 at 23:43.
zxcvbnm12 جان فرمایشات شما متین
کسی منکر این حرفها نیستش که.من خودم 24 سالمه.پارسال قصد ازدواج با خانمی رو داشتم اما ایشون به دلایلی که اکثرا مالی بود ازم جدا شد
کی بدش میاد زود ازدواج کنه؟ اما مشکلات فراوانی که جلوی پامون هست باعث میشه سن ازدواج بره به بالای 30 سال واسه مردا و فکر کنم بالای 26 سال برای خانمها
سلام
چن وقت پیش که یه چند روزی توی خونه تنها بودم متوجه شدم که برای یه خونهی مرتب و همهچیسرجا(!) یه نفر باید تقریبن تمام-وقت توی خونه فعالیت کنه. مثلن برای یه غذای خوب باید یکی دوساعت و شایدم بیشتر وقت گذاشت.
در مورد عزیزانی که زن و مرد هر دو شاغل هستن می خوام بدونم که کیفیت زندگیشون چطوره؟ قضیه به همون خوردن غذای با کیفیت کم تر و شستن لباس ها بصورت هفتهای ختم میشه یا اینکه مثلن خستگی هر دو نفر که در طول روز کار کردن تاثیرات خیلی جدی تری روی سطح زندگی میزاره؟
خود من دید واقعی از یه زندگی اینجوری ندارم و فقط تصویر چنتا سریال و فیلم میاد توی ذهنم[البته ناگفته نماند که خیلی از اطرافیان ما به جای زندگی کردن، در واقع همون فیلم ها و سریال ها رو بازی می کنن!!]
ممنون میشم در این مورد کسی صحبتی داره مطرح کنه تا یه چیزی یاد بگیریم.
ZINOSHTAN جان والا ما هنوز مجردیم اما چیزهایی در این رابطه شنیدیم
خوب من نظر خودم رو میدم.ببین دوست عزیز معمولا خانمهای تحصیلکرده میخوان بعد از اتمام تحصیلاتشون برن سرکار.اگر هم. از اکثرشون بپرسید چرا درس میخونید معمولا میگن درس میخونیم که بعدش بریم سر کار دیگه!!!
این شما هستید که مشخص میکنید همسرتون شاغل باشه بهتره یا نه.
من خودم همسر ساغل رو میپسندم.چون تو این دوره و زمونه به خاطر خرجهای سنگین میتونه کمک خرج باشه.اما داستان به همین سادگیها هم نیست
من خودم محیطی که قراره همسرم توش کار کنه به شدت مهمه....به شدت.......
باید جایی باشه که در حد امکان اختلاط به اون صورت وجود نداشته باشه....در ضمن خود زن هم باید رعایت این مسائل رو بکنه و بدونه خوش و بش و خنده های بیجا تو محیط کار مناسب نیست....
درآمدی که همسر داره خیلی مهمه که چطور خرج بشه....معمولا تو این قضیه مشکات فراوانی تو زندگی زناشویی امروزی پیش میاد....
شاید اگه خانم تو موارد مهم زندگی از درآمد خودش خرج کنه احتمال داره در آینده اون رو به شکل چماق رو سر شما فرود بیاره....در ضمن استقلال مالی یک زن میتونه باعث اختلافات شدید بشه
یکی از آشناهای ما که تا حدودی با پرونده های طلاق سرو کار داره میگفت اکثر طلاقها تو زوجهایی بوجود می اومد که هر دو شاغل بودن....
در ضمن زمان و شختی کار خانم هم میتونه تاثیر داشته باشه.معمولا خانمهایی که تو مشاغلی که با روحیاتشون سازگاری آنچنانی نداشه باشه حالات مردونه ای پیدا میکنند و شاید از نظر روابط جنسی سرد هم بشن
در مورد این موضوع بیشتر تحقیق کن و مواظب باش و سر سری از کنارش رد نشو دوست عزیز
شاغل بودن زن میتونه خیلی مهم باشه....
(صرف نظر از مسائل مالی)به نظر من تو بازه ی سنی 25 تا حداکثر 27 باید ازدواج کرد.علی الخصوص برای زوجینی! که میخوان بچه هم داشته باشند حتما به نظرم باید تو این بازه ازدواج کنند و بعد از ازدواج هم یه 4-5 سالی مهلت دارن تا وضعیت اقتصادیشون پایدار بشه و روابطشون مستحکم تر بشه و بعد واسه بچه دار شدن تصمیم بگیرن .به نظرم دیگه سن که بالای 30 سال بره بچه دار شدن جالب نیست چون تفاوت سنی بچه با والدین زیاد میشه و وقتی بچه بزرگ میشه و به سن جوانی و نوجوانی میرسه بچه و والدین همدیگر رو درک نمیکنند و مشکلات فراوانی ایجاد میکنه.تفاوت سنی طرفین نیز به نظرم حداکثر باید 3-4سال باشه (پسر بزرگتر از دختر باشه)
{نظر شخصی}
Last edited by ghahremanimehdi; 25-10-2012 at 19:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)