مبارم باشه، به سلامتی ازش سود ببری، فقط ما رو فراموش نکنی .
بی زحمت چند تا عکس تو حالت پخش تلویزیون و VCD و DVD و HD بزارید تا کیفیتشو تو SD هم ببینیم و گرنه در مورد کیفیت این تی وی تو FullHD که شکی نیست.
مرسی.
مبارم باشه، به سلامتی ازش سود ببری، فقط ما رو فراموش نکنی .
بی زحمت چند تا عکس تو حالت پخش تلویزیون و VCD و DVD و HD بزارید تا کیفیتشو تو SD هم ببینیم و گرنه در مورد کیفیت این تی وی تو FullHD که شکی نیست.
مرسی.
با سلام دوستان در بررسی مدل vt در مورد تصاویر sd گفته یکی از بدترین پنلهای اخیر میباشد حالا اگر سری v20 هم که شبیه vt هست بدون 3d همین کیفیت رو داشته باشه تکلیف چیه من هم دنبال خرید v20 هستم اساتید لطفا راهنمایی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم می خواهم یکی بخرم مشکل شما را دارم چون کیفیت سورس sd خیلی برام مهم است.
با تشکر.
هادی.
من فیلمهای SD زیادی روی G10 دیدم این پنل روی فیلمهای SD با رزولوشن اغلب VCD ـهای پال معمولی به خوبی سامسونگ B690 یکی از بهتری TV ـهای پارسال از نظر پردازنده SD نیست (البته روی سامسونگ هم این رزولوشن چندان جالب نبود که بر میگرده به مشکلات ذاتی این رزولوشن و اصلا ربطی به پنل نداشت) لبه های تصویر موقع حرکت کنگره دار میشد و تصویر مجموعا سافت هست ولی تو فاصله 1.5 تا 2 متری به بعد نمیشد تفاوت رو با پنلی که پردازنده SD قوی داره حس کرد , روی رزولوشن DVD ـهای پال معمولی اوضاع کمی بهتر بود و اگر خروجی پلیر روی Progressive Scan ست میشد (البته در صورت وجود) مشکلات به حداقل میرسید اگر کسی از فاصله نزدیک بخواد تصاویر SD رو با سامسونگ (پنل مورد نظر من B690) مقایسه کنه قطعا نتیجه راضی کننده نیست به خصوص راجع به سیگنالهای Interlace ولی اگر از فاصله 1.5 تا 2 متری تماشا کنه متوجه خیلی مشکلات روی G10 نمیشه البته سلیقه هم هست چون بعضیها مجموعا تصویر G10 رو به CRT نزدیکتر میدونن به خاطر سافت بودن تصویر!!
در مورد فیلمهای Full HD ولی دقیقا این موضوع برعکس میشد به غیر از رزولوشن 1080i که عملکرد ِDeinterlacing رو از پردازنده پنل طلب میکنه G10 در بقیه موارد عالی هست از جمله آپ اسکیل 720p به 1080p کاملا دقیق صورت میگرفت و هیچ جزئیاتی از دست نمیرفت و پنل رزولوشن 1080p رو هم به خوبی هندل میکنه (کاری که به نظر من پردازنده سامسونگ زیاد خوب انجام نمیده).
به هر حال نظر من این هست که اگر کسی به دنبال پنلهای پانا هست برای داشتن کیفیت ایده آل حتما باید DVD پلیر و یا رسیوری تهیه کنه که خروجی پروگرسیو داشته باشه و تا جای ممکن از به کار گیری کابلهای کامپوزیت دوری کنه راجع به برنامه های شبکه های آنالوگ صدا و سیما این برنامه ها روی هر HDTV ای به حدی افتضاح هست که به نظر من ارزش مقایسه نداره!!
اما در مورد V20 امیدوارم اوضاع بهتر شده باشه به زودی یکی از این پنلها به دست یکی از دوستای نزدیک من میرسه من خودمم قصد دارم این پنل رو بخرم به محض اینکه پنلو از نزدیک دیدم هر موردی که به ذهنم رسید تست میکنم.
ولی توی avforums بهش امتباز خیلی خوبی داده!
![]()
با سلام دوست عزیز من هم این بررسی avforums رو دیده بودم اما مشکلش اینه که sd و hd رو تفکیک نکرده . بهرحال با رشد شتابان سورسها و کانالهای hd بنظر نمیاد که کمپانیهای سازنده توجه زیادی به کیفیت upscaling سورسهای sd نشون بدهنی.
اوه ایول یه نکته جالب .
Alucard هم میخاد همین v20 رو بخره . منم منتظر بودم ببینم کیا میخرن
اخه خودمم میخواستم بخرم همش دو به شک بودم . دیگه خیالم
راحت شد .
ََAlucard جان یه 7-8 تا تصویر side by side از v20 در مقابل tv های
شونصد ملیونی سام و سونی وال جی بزار که حال کنیم .
فقط kuro تو تصویرا نباشه!!!
چی میگی Alucardمیخواد c9000بخره مگه نه؟
خروجی Progressive چی هست؟ تو مشخصات پلیرها مینوسه که آیا اینو دارند؟
سلام به همگی دوستان...
بلاخره بعد از دو سال تحقیق و صبر برای خرید ، V20 به دستم رسید..
کلمه فوق العاده برای این TV خیلی خیلی کمه !
بیش از حد انتظارم کیفیت داره ! اصلا" فکر نمیکردم که تا این حد خوب باشه...
اصالت رو میتونید توی این برند و این مدل ببینید ! دکورشم فوق العادست...
پدر من یکی از اونایی بود که میگفت فقط LCD ! حالا نظرش کاملا" عوض شده و تو اولین نگاه گفت که تصویرش خیلی نرمه...
از تمام دوستانی که این مدت با پستهاشون من رو راهنمایی کردند ممنونم...
از اساتیدی مثل *Alucard* عزیز که استاد بنده هستند ، و t_tanhayam عزیز که با صبر کامل راهنمایی میکنند ، تشکر میکنم...
در اولین فرصت که جای TV مشخص شد از سورس های مختلف عکس میذارم تا دوستان با قدرت این TV آشنا بشن...
فقط همین رو عرض کنم که Upscaling این TV واقعا" عالیه ! این رو دارم نسبت به TV های سری 5 و 6 سامسونگ که اخیرا" در نمایندگی دیدم عرض میکنم...
راستی ! آنتن ما خیلی داغونه ! کسی از دوستان میتونه من رو برای خرید یه آنتن خوب راهنمایی کنه ؟ ما فقط شبکه 1 رو میتونیم با این آنتن نسبتا" مناسب ببینیم !
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
Last edited by ali_nnn13; 18-09-2010 at 06:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)