سلام.
دیکشنری آلمانی به آلمانی لانگشنایت اگر منظورتونه، نرم افزارش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سلام.
دیکشنری آلمانی به آلمانی لانگشنایت اگر منظورتونه، نرم افزارش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سلام به دوستان عزیز
من جواب های کتاب Schitte 3 و Schritte 4 زو میخوام (Lehrerhandbuch) . لطفاً دقت کنید که با کتاب Schritte International و Schritte Plus متفاوت هست این کتاب.
واقعاً ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید. آخه تو بازار هم پیدا نمیشه .
مرسی
سلام.
کتاب معلم schritte فقط برای جلد اولش تو اینترنت هست. بقیه جلد ها رو تو این چند ماهه که خودم هم دنبالش بودم نتونستم پیدا کنم.
سلام
اگه دقت كرده باشيد بين شغيته و شغيته اينترناتسيونال در جلد 3و 4 اختلاف خيلي كمي وجود داره بيشتر اختلاف هم به قسمتهاي اضافهاي كه ايترناتسوينال داره برميگرده و بعضي تكستها. در مورد تمرينها تفاوتهاشون خيلي كمه و تقريبا ميشه از نسخه اينترناتسويال استفاده كرد.
Ich kann auch einbischen Deutsch.
Ich lebe seit 4 jahren in der schweiz.Aber bis jetzt hatte ich keine chance für intensivdeutschkurs,schade.
Sonst könnte ich jetzt viel besser Deutsch reden.
.
salam .ba arze khaste nabashid.
mishe ketabhaie berlin platz ham bara down load bezarid
میخوام زبان سوم یاد بگیرم و بین المانی و فرانسوی موندم.هر چند المانی رو بیشتر دوست دارم و زیاد از لهجه فرانسوی خوشم نمیاد و کاربرد بین الملی زبان المانی بیشتر هست.ولی زیان رو باید بصورت کاربرد و هر روز یاداوری بشه که از ذهن نره بهترین راه هم دیدن فیلم که مشخصا فیلم فرانسوی بیشتره.کلا یادگیری زبان المانی سخت تر از انگلیسی یا اسون تره؟
سلام.
لطفا فارسی تایپ کنید.
Berliner Platz EinstiegskursLangenscheidt | 2005 | PDF | Pages :48 | ISBN-10: 3468478453 | WMA 128 Kbps, 44,1 KHz, 2 channels | WAV PCM, 1411,2 Kbps, 44,1 KHz, 2 channels | 639 MB
The initial course is designed to catch the most common and most difficult lernunerfahrener learners and make the participants acquainted with the most important phenomena of language learning. Wesentliche Elemente sind dabei: Basisredemittel für den Alltag, intensives Aussprachetraining, Einführung in Sozial- und Übungsformen, stark visualisierte Einführung in die Grammatikarbeit und Einführung in die wichtigsten Basisbegriffe der Grammatikmetasprache. Key elements are: speech-based resources for daily life, intensive debate training, introduction to social and exercise forms, strongly visualized introduction to the grammar work and introduction to the most important
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Berliner Platz A1
Author: Christiane Lemcke, Lutz Rohrmann, Theo Scherling, Anne Köker
Publisher: Langenscheidt
Publication date: 2002
ISBN: ISBN-13:978-3-468-47831-4
ISBN-10:3-468-47831-3
Number of pages: 267+6+63
Format / Quality: .pdf, .mp3
Size: 509 en .rar
محتوای مخفی: Download 1
محتوای مخفی: Download 2
Last edited by omid-p30; 04-08-2013 at 11:29.
Berliner Platz 2
محتوای مخفی: Download 1
محتوای مخفی: Download 2
محتوای مخفی: Download 3
Last edited by omid-p30; 17-07-2013 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)