تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 308 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آبیدال در فهرست بارسا برای رقابت های چمپیونزلیگ

این مدافع فرانسوی چند ماه قبل تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و حتی گفته می شد ممکن است با این عمل دوران حرفه ای اش به پایان برسد

سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، فهرست تیمش برای رقابت های فصل جدید لیگ قهرمانان را اعلام کرد و این فهرست نام اریک آبیدال، نیز دیده می شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    این مدافع فرانسوی چند ماه قبل تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و حتی گفته می شد ممکن است با این عمل دوران حرفه ای اش به پایان برسد اما او در چند ماه گذشته روند بهبودی خوبی را پشت سر گذاشته و اکنون می تواند در چمپیونزلیگ نیز به میدان برود.

جرارد دلوفو، بازیکن 18 بارسا نیز در این فهرست قرار دارد و نام الکس سونگ، خرید تازه آبی و اناری ها و همین طور کریستین تیو که در تابستان شایعاتی در مورد جدایی اش به گوش می رسید نیز دیده می شود.

داوید ویا نیز بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت، می تواند بار دیگر در چمپیونزلیگ برای آبی و اناری ها به میدان برود.

فهرست کامل بارسا:

دروازه بان ها: والدس، پینتو،الاسابال

مدافعان: دنی آلوس، جرارد پیکه، کارلس پویول، مارک بارره تا، جوردی آلبا، مارتین مونتویا، اریک آبیدال، فونتاس، سرجی گومز، پلاناس

هافبک ها: سسک فابرگاس، ژاوی، آندرس اینیستا، تیاگو آلکانتارا، جاناتان دوس سانتوس، خاویر ماسچرانو، سرجیو بوسکتس، آدریانو، الکس سونگ، سرجی روبرتو، رافانیا

مهاجمان: مسی، الکسیس سانچس، داوید ویا، پدرو، ایساک کوئنکا، جرارد دلوفو، کریستین تیو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/9/5

کریوف: رئال در حال از دست دادن احترامی است که قبلا داشته

اسطوره سابق بارسا و تیم ملی هلند در صحبتهایی با رادیو کاتالونیا به مسائل مختلف فوتبال اسپانیا پرداخت

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا در گفتگو با رادیو کاتالونیا به آنالیز آنچه این روزها در فوتبال اسپانیا می گذرد پرداخته. متن صحبت های او را در اینجا مطالعه کنید

عملکرد تیتو ویلانوا در تیم اصلی را چطور می بینید؟ فکر می کنید که دلها برای چهره پپ گواردیولا تنگ بشود؟

وقتی کسی را درکنارت داری و وقتی کسی را روبرویت داری، شرایط یکسان نیست. اینها دو مورد متفاوت هستند. امیدواریم که تیتو عملکرد خوبی داشته باشد ولی از الان نمی شد چیزی را دانست. زمانی که ریکارد و گواردیولا روی کار آمدند، هیچ وقت نیازی به نگران شدن نبود؛ چون هر دوی آنها سابقه کاری داشتند و برروی نیمکت تیمی این چنینی تجربیاتشان را نشان داده بودند. هیچ شک و شبهه ای وجود نداشت.حالا این چالش پیش روی تیتو است. ولی این چالش می تواند وجهه مثبتی هم داشته باشد؛ چرا که تیتو 4 سال درکنار پپ بوده. گواردیولا ،هیچ وقت دستیار کسی نبوده. آینده خواهد گفت که چه اتفاقی رخ خواهد داد ولی لازم نیست که مربی تیم فوتبال را به بازیکنان آموزش دهد؛ او باید تیم را مدیریت کرده و چیزهای دیگری را به شاگردانش بیاموزد. امیدواریم که همه چیز خوب پیش برود؛ هرچند که هنوز خیلی زود است.

نظرتان درمورد خرید الکس سانگ و جوردی البا چیست؟

باید عملکرد خریدهای تابستانی را ببینم. آلبا این امتیاز را دارد که قبلا اینجابازی کرده است. سانگ در انگلیس عملکرد خیلی خوبی داشت ولی فوتبال انگلیس با فوتبال اسپانیا متفاوت است. سطح بازی در بارسلونا خیلی بالاست و باید ببینیم که آیا سانگ به این سطح می رسد یا نه

نظرتان درمورد رئال چیست؟ فکر می کنید که فشارها برروی این تیم ممکن است که به شاگردان مورینیو ضربه بزند؟

اصلا نباید رئال را دست کم بگیریم. این فصل رئال تیم واقعا قدرتمندی دارد و بارسا تنها موقعی می تواند مقابل رئال موفق شود که بازیکنانش با 100% آمادگی به میدان بروند. در غیر این صورت، عملکرد تیم خیلی افت خواهد کرد. احساس می کنم که رئال پیش از این احترام فراوانی در دنیا داشت و حالا در حال از دست دادن آن است؛ همه چیز در فتح جام ها خلاصه نمی شود . مسائل و نکات مهم دیگری هم هست که باید مراقب آنها نیز بود.

در روز 20 آگوست ، در جریان جام خوان گامپر، مراسم بیستمین سالگرد اولین قهرمانی اروپایی بارسا برگزار شد. مراسم بزرگداشت تیم رویایی ای بود که شما مربی اش بودید. چرا در جشن شرکت نکردید؟

من به جشن نرفتم چون فایده ای نداشت. برگزاری جام خوان گامپر در زمانی که رقابت های لالیگا آغاز شده معنایی ندارد . نمی توان تیم را در یک ورزشگاهی که نیمه پر است معرفی کرد.

کاملا روشن است که اختلافات زیادی با اعضای کادر مدیریتی ساندرو روسل دارید

آنچه من را با آنها جدا می کند، فلسفه ماست. برای آنها پول در اولویت اول است و از نظر من مسائلی به مراتب مهمتر از اینها وجود دارد.

خیلی ها هنوز به یاد دارند که شما عنوان رئیس افتخاری باشگاه را لاپورتا به شما اهدا کرده بود را به روسل پس دادید. این پست را دوست نداشتید؟

من تمایلی به این ندارم که رئیس افتخاری باشگاه باشم. چون اگر من به آینه نگاه می کنم، فکر می کنم که به عنوان یک بازیکن و یک مربی، ارزش بالایی برای بارسایی ها دارم و خودم را کاملا جدای از نامزد ریاست افتخاری باشگاه که رئیس باشگاه به من اهدا کرده بود می بینم.

شما می گوئید که روسای کنونی بارسا پول را دوست دارند. دیگر از چه چیزهای تیم مدیریتی روسل خوشتان نمی آید؟

من هیچ وقت نمی پذیرم که یک باشگاه، بخش های آماتورش را تعطیل کند. اگر این اتفاق وقتی که من رئیس افتخاری باشگاه بودم، رخ می داد، شاید زودتر از اینها این عنوان را پس می دادم.

اکر پیشنهادی برای مربیگری به شما ارائه شود، می پذیرید؟

دیگر هیچ وقت مربیگری نخواهم کرد. همه ما یک تاریخ انقضا داریم. الان باید نسل جدیدی از مربیانی که به دنیای فوتبال می ایند، مربیگری کنند.

2012/9/5

فوری: ژاوی و کاسیاس بخاطر دوستی و اتحادشون علارغم اختلاف میان دو باشگاه جایزه ولیعهد آستوریاس رو بردن.

Sep 5, 2012

2. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

بوسکتس بازیکن خوبیه ، تو سیستم بارسا بازیکنایی با قدرت حمل بالا کارائی دارند، بوسکتس هم جنگندست هم قدش بلنده و هم تو شرایط پرس شدید خوب توپ و رد میکنه با چرخش های عالی، باید ببینیم سونگ موقعی که دو سه بازیکن میان رو توپش چطور توپ و رد میکنه
    رو بوسکتس نمیشه عیب گذاشت،بازیکنای دیگه ای هستن که میتونن نقد بشن
    در اینکه هر بازیکنی عیب داره و جای نقد داره هیچ شکی نیست...

من هیچوقت نگفتم بازیکن بدیه اتفاقا خیلیم بازیکن خوبیه ولی میگم بزرگش نکنیم ازش یه بت نسازیم در حالیکه شایستگی یه بت رو نداره(شایستگی بت رو نداره به معنی این نیست که بازیکن بدیه یعنی فوق العاده نیست بازیکن خوبیه همین...)

دوست من کلا از نظر شما فرقی نداره گواردیولا یا ما این حرف رو زده باشیم چون در هور صورت ما اشتباه میکنیم
    گواردیولا آدم کوچیکی نیست که به همین سادگی و به بهانه حمایت از بازیکنش در مقابل این سوال که بهترین هافبک کیه بگه بوسکتس
    اصلا اون سوال چه ربطی به بوسکتس داره که بخواد ازش حمایت کنه
    میتونست بگه ژاوی یا هر کسی دیگه

در مورد اینکه چرا کسی بهش توجه نداره
    همین اینیستا و ژاوی هم با این همه بازی فوق العاده تازه در این سن دارن دیده میشن

واقعیت تلخ اینه که فقط گلزنها دیده میشن

میتونم ده ها مثال برای شما بزنم که بوسکتس چه تاثیری روی تیم داره
    اما فکر میکنم برای اینکه تفاوت بوسکتس رو با بازیکنای دیگه حتی ژاویستا متوجه بشید این بهترین مثال باشه

در الکلاسیکوی دو سال پیش که در نیمه نهایی در دیدار رفت در برنابئو انجام شد و با برد دو بر صفر بارسا تموم شد
    روی گل دوم به حرکت بوسکتس دقت کنید
    توپ رو میگیره با سر همیشه بالاش به طور کامل اطرافش رو میبینه و در کمال تعجب توپ رو به جای اینکه پاس بده زیر پاش نگه میداره تا مسی بیاد و ببرتش
    همین قدر تصور کنید که بوسکتس به جای این کار اون توپ رو مثل اکثر هافبکهای بارسا پاس میداد دیگه اون گل زیبا شکل نمیگرفت

در هر صورت نظر شما هم قابل احترامه
    بخدا از این مثال ها در مورد ژاوی و مسی و اینیستا به شدت زیاده همون حرکت مسی قابل ستایشه یا بوسکتس؟!

توپ رو ول کردن ارزشش بیشتره یا بهم زدن دفاع حریف...؟؟؟

بوسکتس رو از تیم برداریم بیشتر ضربه میخوریم یا اینیستا یا مسی؟!!!!

من بازم تکرار میکنم نمیگم بازیکن بدیه ولی از اینکه میگید از ژاوی و اینیستا بهتره تعجب میکنم...

خواهشا بحث رو ادامه ندیم چون نا سلامتی ما تو یه جبهه قرار داریم و نباید با هم بجنگیم...

همه چیز از الان فراموش میشه...

موفق باشید...

4. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بیشترین بازیکنان مورد استفاده تیتو »

مسی و والدز تنها بازیکنانی هستند که در همه 5 مسابقه ی این فصل در تمام دقایق بازی کرده اند.

================================

6. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: تیتو می تواند بارسا را به جام های فراوانی برساند؛ من و ایکر احترام زیادی برای هم قائلیم

ستاره 32 ساله بارسلونا حمایتش را از مربی جدید تیمش ابراز کرده

سایت گل- چابی ارناندس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به تمجید از تیتو ویلانووا پرداخته و از رابطه خوب و صمیمانه اش با ایکر کاسیاس گفته.

این درحالی است که پپ گواردیولا مربی سابق بارسلونا بعد از پشت سرگذاشتن 4 فصل موفق با این تیم، از نیمکت مربیگری تیم کاتالان کنار رفت و حالا تیتو، هدایت این تیم را در دست گرفته.

چابی ارناندس در صحبتهایی به راک 1 گفت: « تیتوویلانووا می تواند این تیم را به جام های قهرمانی فراوانی برساند. او زمانی که پپ اینجا بود هم مربی مهمی برای تیم ما بود. تیتو شخصیت کاری بالایی دارد. او ایده های روشن و شفافی دارد و از تیم می خواهد تا با سیستم 3-3-4 بازی کند.»

چابی ارناندس که همراه با ایکر کاسیاس، جایزه ولیعهد آستوریاس را کسب کرده، در ادامه صحبتهایش از رابطه خوب و صمیمانه اش با ایکر کاسیاس صحبت کرد و گفت:« واقعا خوشحالم که این جایزه افتخاری به من و کاسیاس رسیده . من هیچ وقت ارتباط دوستی ام با ایکر را کم نمی کنم. ما همیشه دوستان خوبی هستیم و از طریق تلفن با هم درتماسیم و احترام فراوانی برای یکدیگر قائلیم.»

این ستاره 32 ساله درادامه همچنین از تمایلش برای حضور در بارسا در بالاترین سطح دنیای فوتبال صحبت کردو گفت:« از نظر فیزیکی شرایطم بهتر از سال قبل است. رویایم این است که به بازی کردن در بارسلونا ادامه دهم.من نقشی که در بارسا ایفا می کنم را دوست دارم و نمی خواهم این نقش را از دست بدهم.من کاملا رقابتی هستم و از موفقیت ها با بارسا لذت می برم.»

چابی درمورد سسک هم صحبت کردو گفت:« سسک هرروز تمرین می کند و برای تیم بازی می کند. او مهره مهمی برای ماست و انتقال او به تیم ما، انتقال بزرگی بود. البته درک می کنم که او دوست دارد بیشتر از اینها برای تیم بازی کند.»

2012/9/6

8. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سایت گل - سپ بلاتر: توپ طلا باید به یک بازیکن اسپانیایی داده شود

سایت گل- سپ بلاتر، رئیس فیفا، معتقد است یک بازیکن اسپانیایی باید برنده توپ طلای امسال شود.

رئیس 76 ساله فیفا در مصاحبه با نشریه مارکا، بدون پرده پوشی فاش کرد که دوست دارد توپ طلای امسال بهترین بازیکن دنیا به یکی از ستاره های لافوریا روخا برسد.

" من به بازیکنان اسپانیایی علاقه زیادی دارم. فکر می کنم بعد از قهرمانی اسپانیا در رقابت های امسال یورو، یکی از بازیکنان این تیم باید صاحب توپ طلا شود. هرچند نظر من هیچ تاثیری ندارد."

بلاتر همچنین از ستاره هایی مانند ایکر کاسیاس و ژاوی ارناندز یاد کرد و گفت:" کاسیاس و ژاوی ارزش سختکوشی را نشان داده اند. آنها ثابت کردند با تلاش زیاد می توان به چه موفقیت هایی دست پیدا کرد.

آنها همچنین بازتابی از سیستم جوانان فوق العاده فوتبال اسپانیا هستند؛ سیستمی که فوتبال این کشور را متحد کرد. کاسیاس و ژاوی در زمین و خارج زمین بازیکنانی حرفه ای هستند. اسپانیا با این بازیکنان می تواند بهترین تیم ملی تاریخ باشد.

البته مقایسه تیم هایی از دو نسل متفاوت بسیار دشوار است. برزیل 1970 نیز تیمی فوق العاده و هجومی بود.تیم فعلی اسپانیا نمونه ای عالی از توتال فوتبال است. آنها فوتبالی جذاب و پاک بازی می کنند."

بلاتر همچنین در مورد روند آماده سازی برزیل برای جام جهانی 2014 گفت:" در برزیل همه چیز خوب پیش می رود. من گزارش هایی که در مورد روند آماده سازی تهیه شده، دیده ام. هیچ جای نگرانی وجود ندارد. تیم سازماندهی مسابقات کارشان را به خوبی انجام می دهند."

10. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    Last edited by M E S S I; 06-09-2012 at 21:30.

12. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سایت گل-دیدار فرگوسن و گواردیولا در نیویورک

سایت گل- به نظر می‌رسد سر آلکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد که با این تیم به افتخارات بی شماری دست یافته است تعطیلات بازی‌های ملی را غنیمت شمرده و برای دیدار با پپ گواردیولای جوان به نیویورک سفر کرده است.

به گزارش سایت طرفداری، ولی به نظر می‌رسد که این تنها یک دیدار ساده و دوستانه نیست و فرگوسن قصد دارد تا ببیند چقدر امکان این وجود دارد که گواردیولا را به منچستریونایتد بیاورد.

فرگوسن بارها اعلام کرده تا وقتی که وضعيت جسماني‌اش به او اجازه دهد, بر تخت سلطنت منچستریونايتد تکیه خواهد زد ولی خبر‌هایی به گوش می‌رسد که او می‌خواهد گواردیولا را در پايان این فصل به نیمکت منچستریونایتد نزدیک کند.

با توجه به اینکه فرگوسن می خواهد تیمش را مدرن‌تر کند, انتظار می رود او از گواردیولا برای مدتی به عنوان کمک مربی استفاده کند تا وقتی که گواردیولا کاملا هدایت این تیم پرافتخار انگلیسی را بر دست بگیرد.
    Last edited by M A S 0 U D; 07-09-2012 at 09:39.

14. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حیف نیس گواردیولا کمک مربی شه؟ کسی که جایزه بهترین مربی جهان رو داره اونم تو منچستر؟ چه حرفاارزشش خیلی بالاتره

16. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

حیف نیس گواردیولا کمک مربی شه؟ کسی که جایزه بهترین مربی جهان رو داره اونم تو منچستر؟ چه حرفاارزشش خیلی بالاتره
    در اینکه گواردیولا مربی بزرگیه شکی نیست ولی از طرفی اون غیر از بارسلونا تیم دیگه ای مربی نبوده و نمیشه یهو ریسک کنه و اعتبارش و زیر سوال ببره و از طرفی همه تیم ها بارسلون نیستن
    رسالت منچستر هم تقریبا مثل بارسلونه و برای آشنایی با شرایط باشگاه براش خوبه

18. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

در اینکه گواردیولا مربی بزرگیه شکی نیست ولی از طرفی اون غیر از بارسلونا تیم دیگه ای مربی نبوده و نمیشه یهو ریسک کنه و اعتبارش و زیر سوال ببره و از طرفی همه تیم ها بارسلون نیستن
    رسالت منچستر هم تقریبا مثل بارسلونه و برای آشنایی با شرایط باشگاه براش خوبه
    به نظر من منچستر یونایتد یکی از معدود تیمهایی هست که لیاقت پپ رو داره و در حد گواردیولا هست
    به نظرم گواردیولا رو روی نیمکت منچستر ببینیم خیلی خوشایند باشه
    فرگوسن هم که دیگه کم کم بازنشسته میشه
    و پپ میتونه سرمربی بشه توی یونایتد

20. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •