تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 95 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اندرلشت-میلان : روسونری و تنها یک پیروزی تا صعود

شاگردان ماکس آلگری تنها به یک پیروزی در بلژِیک نیاز دارند تا به دور بعد این رقابت ها صعود کنند اما میزبان بلژیکی چهارشنبه شب همچنان به رسیدن به مرحله یک شانزدهم نهایی امید دارد.

ماکس آلگری در حالی وارد بروکسل میشود که بخونی میداند با کسب یک پیروزی در بلژیک میتواند صعود تیمش را به دور بعدی این فصل لیگ قهرمانان اروپا قطعی کند اما با توجه به پیروزی اندرلشت برابر زنیت از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان حال میلان نمی تواند این حریف بلژیکی خود را در بازی چهارشنبه شب دست کم بگیرد.

روسونری در حالی به مصاف اندرلشت در ورزشگاه کونستانت وندن استوک خواهد رفت که در تابستان اخیر بسیاری از بازیکنان خود از جمله زلاتان ایبراهیموویچ و تیاگو سیلوا را از دست داده و حال با کسب 5 امتیاز از 4 بازی برابر اندرلشت 4 امتیازی قرار میگرد و در صورتی که میلان در این بازی به هر سه امتیاز برسد صعودش به دور بعد این رقابت ها قطعی خواهد شد.

اندرلشت موفق شد تا با برد خانگی 1-0 برابر زنیت نخستین پیروزی این فصل را در لیگ قهرمانان اروپا کسب کند.تیمی که در پنج بازی اخیرش موفق به کسب پیروزی شده است

اندرلشت در حال حاضر با تنها یک امتیاز اختلاف نسبت به میلان در رده سوم این گروه قرار گرفته و این تیم بلژیکی این شانس را دارد تا با پیروزی برابر میلان همچنان به حضور در دور بعد این رقابت ها از سال 01-2000 امیدوار باشند.

استفان الشعراووی با گلی که برابر زنیت از هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند به عنوان جوانترین گلزن تاریخ میلان در لیگ قهرمانان اروپا شناخته شد و حال میلان به درخشش این ستاره خود نیاز دارد تا به راهی مرحله بعد این رقابت ها شوند و در صورتی که به هر نحو این به این مهم دست نیابند طی 12 سال گذشته این نخستین باری خواهد بود که میلان در مرحله گروهی حذف شده است.

آیا میدانید ؟

میلان در هر پنج سفر اخیرش به بلژیک موفق شده تا دروازه خود را بسته نگه دارد-آخرین شکست میلان در بلژیک به سال 76-1975 جام یوفا بازمیگردد,بازی ای که با شکست 2-0 برابر بروژ همراه بود.

اوربی امانوئلسون پیش از این زمانی که در آژاکس حضور داشت دو بار برابر این تیم به در فصل 10-2009 یورو لیگ به میدان رفته و هر چند که آژاکس در خانه متحمل شکست 3-1 شد اما این بازیکن تک گل تیمش را به ثمر رساند.

استفان الشعراووی بیست ساله با 10 گل زده در 13 بازی سری آ دقیقا نیمی از گل های این فصل میلان در سری آ را زده است.

دانيه له بونرا آخرین بازمانده آن تیمی از میلان است که در سال 2006 برابر اندرلشت در بلژیک در بازی حضور داشته.بازی که هرچند بونرا در آن اخراج شد اما میلان با تک گل کاکا به پیروزی رسید.

اندرلشت در حالی آماده میزبانی از میلان میشود که در پنج بازی اخیرش موفق به کسب پیروزی شده که پیروزی 1-0 برابر زنیت از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان و شکست 6-1 بروژ در لیگ بلژیک از جمله این بردها بوده.

اندرلشت در 15 مصاف اخیر خانگی اش با تیم های ایتالیایی هفت بار پیروز بوده و آخرین پیروزی آنها به 12 سال پیش برابر لاتزیو بازمیگردد,زمانی که توماس رادزینسکی تک گل پیروزی بخش تیمش را وارد دروازه لاتزیو کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اندرلخت 1-3 میلان

خوب این بازی با پیروزی پشت سر گذاشته شد تا به عنوان تیم دوم به مرحله حذفی صعود کنیم و بازی اخر تشریفاتی شد .
    نیمه اول بازی متعادلی بود ولی میلان یک سری موقعیت داشت که با عدم همکاری بازیکنان به هدر رفت . یک کم خودخواهی بازیکنان کمتر بود همون نمیه اول میتونستیم گل بزنیم .

نیمه دوم در دقایق ابتدایی روی سانتر زیبای دی شیلیو , الشاراوی صاحب توپ شد و اولین گل بازی رو زد و به روند گلزنی پیاپی خودش ادامه داد.
    بعد از الشاراوی نوبت به مکسس رسید تا از پشت محوطه با یک ضربه برگردان گلی زیبا به ثمر برسونه . به نظرم گلش زیباتر از گل ایبرا بود . چون که دروازه بان توی دروازه بود.
    گل سوم هم که روی حرکت عالی الشاراوی میلان در موقعیت گلزنی قرار گرفت و الشاراوی یک پاس زیبا به پاتو داد و پاتو هم دروازه خالی رو باز کرد.

بهترین های میلان به نظرم الشاراوی - دی شیلیو و مکسس بودن.
    در ضمن حتما گل مکسس رو ببینید . عالی بود

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تهدید پاتو برای ترک میلان

الکساندر پاتو بعد از پایان دیدار مقابل اندرلخت در بلژیک سخنانی بر زیان آورد که حاکی از احتمال جدایی او در ژانویه از میلان را می‌دهد.

پاتو در دیدار پنجم میلان در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 به طور ثابت در ترکیب میلان قرار نگرفت، و در اواسط نیمه دوم این دیدار وارد میدان شد. وی توانست در این دیدار گل سوم میلان را نیز به ثمر برساند.

مهاجم برزیلی میلان بعد از پایان این دیدار در مصاحبه با اسپورت مدیاست گفت: من برای این گل بسیار خوشحالم، پیش از وارد شدن به زمین به مربی گفته بودم که برای گل زدن وارد میدان می‌شوم.

میلان به خوبی پیش می‌رود، و استفان ال‌شراووی نیز در اینجا می‌درخشد. اما من می‌خواهم بازی کنم، باید در این مورد با مدیر برنامه‌های خود صحبت کنم. وی در راه میلان است و من با او ملاقاتی در این مورد خواهم داشت.

این سخنان پاتو برای میلان بسیار نگران‌کننده خواهد بود، چرا که وی پس از مدت‌ها به سر بردن در دوران مصدومیت اکنون با آمادگی در تمرینات میلان شرکت می‌کند.

گفته می‌شود که یکی از غلل ناراحتی پاتو کادر پزشکی میلان می‌باشد، چرا که وی در زمانی که در برزیل حضور داشت مدت زمان ریکاوری او بسیار کمتر از زمانی بود که تحت نظر کادر پزشکی میلان قرار داشت.

ما شایسته‌ی صعود به دور بعد بودیم

استفان ال‌شراووی، مهاجم جوان تیم میلان، عملکرد تیم آندرلخت را با وجود 10 نفره شدن مورد تحسین قرارداد اما معتقد است که میلان شایسته‌ی صعود بوده‌است.

او در رابطه با پیروزی 3 بر 1 تیمش در بلژیک گفت: این نتیجه بسیار مهم بود و ما خیلی خوشحالیم.

این بازی همانند بازی با زنیت بود ما توانستیم سخت تلاش کنیم و نتیجه را به میلان ببریم.

فرعون کوچک موفق شد تا در این بازی گل اول تیمش را به ثمر برساند و همچنین پاسی را به الکساندر پاتو داد که منجر به گل سوم شد.

پاتو یک قهرمان واقعی است که نیاز به بازیابی فرم فوق‌العاده‌ی خود دارد من به خاطر گلی که به ثمر رساندم خوشحالم اما مهم‌تر از هر چیز صعود ما به دور بعد بود.

آندرلخت تیم بسیار خوبی است که بسیار زیبا بازی می‌کند و موقعیت های بسیاری را خلق می‌کند اما ما به خوبی از عهده‌ی دفاع بر آمدیم و حالا فقط باید به یوونتوس فکر کنیم

من این پیروزی را به خودمان و هوادارانمان تقدیم می‌کنم که این راه طولانی را برای حمایت از ما پیمودند، ما بسیار خوشحالیم.

در گروه C رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مالاگا به عنوان تیم اول و پشت سر آن میلان به عنوان تیم دوم به دور بعد صعود خواهندکرد.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای معرفی کفش جدید نایک با نام Nike GS 2 یکی از بازیکنان که در معرفی این کفش انتخاب و حاضر شده استفان الشاراوی پدیده یا در اصل ستاره جدید میلانه .
    به غیر از الشاراوی بازیکنانی چون استرلینگ از لیورپول - هازارد از چلسی - والکات از آرسنال - گوتزه از دورتموند و اریکسن از آژاکس در این تبلیغ شرکت نایک حضور داشتند .
    این هم پوستری که برای معرفی Nike GS 2 منتشر شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه ی وجودم را برای میلان می گذارم

آنتونیو نوچرینو پس از پیروزی میلان برابر اندرلشت به شبکه ی اختصاصی باشگاه گفت :

" بسیار خوشحال هستیم . همه چیز نسبت به بازی با فیورنتینا تغییر کرده است و ما تیم بهتری شده ایم. من فکر می کنم که دوران محکومیت میلان به شکست رو به پایان است."

" امشب نشان دادیم که تیم خوبی هستیم و البته هواداران ما نیز فوق العاده عمل کردند. لباس ارزشمندی به تن خود داریم و باید برای موفقیت آن سخت تلاش کنیم."

" یووه ؟ من از امروز آماده ی بازی با یوونتوس هستم چرا که بازی با اندرلشت به پایان رسیده است."

" ما باید به مسیر خود ادامه دهیم.ما باید فروتنانه و هم پیمان به راه خود ادامه دهیم و برای هر بازی زندگی کنیم و احساس کنیم که هر بازی آخرین فرصت ماست."

" بازی امشب را خوب شروع کردیم اما کم کم فشار ما کم شد.در نیمه ی دوم نبض بازی را در اختیار گرفتیم و کم کم به پیش رفتیم و پیروزی خوبی بدست آوردیم."

" آیا نوچرینوی میلان بازگشته است ؟ فکر می کنم هنوز با نوچرینو فاصله دارم اما همه ی وجود من برای میلان است."

" گل مکسس ؟ برای او خوشحالم. او بی دلیل زیر فشار بود. او یک بازیکن فوق العاده است. یک بازیکن بزرگ!!"

خروج قرضی پاتو در ژانویه؟

بنا بر گزارشات رسیده، میلان در ژانویه پیش‌رو در فکر فروش قرضی پاتو به یک باشگاه دیگر خواهد بود، این در حالی است که تازه‌ترین گزارشات نشان می‌دهد او دیدار مقابل یوونتوس را از دست خواهد داد.

بعد از اظهارات پاتو در پایان دیدار میلان مقابل اندرلخت گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد وضعیت آینده پاتو در میلان مطرح شد. همچنین مدیر برنامه‌های او نیز اعلام کرد که برای شفاف‌سازی وضعیت موکل خود راهی میلان خواهد شد.

مطابق آنچه مطرح شده است احتمال فروش کامل و دائمی پاتو بسیار پایین است و میلان این گزینه را بررسی نخواهد کرد، چرا که بعد از عملکرد ضعیف وی در دو سال اخیر به دلیل مصدومیت‌های متعدد پیش‌آمده برای وی، او قیمت چندان بالایی در بازار نقل‌وانتقالات نخواهد داشت، بنابراین میلان به سراغ انتقال قرضی او به دید یک گزینه قابل بحث خواهد نگرید.

به نظر می‌رسد باشگاه‌های برزیلی در این راه بیشترین شانس را برای انتقال پاتو داشته باشند. میلان تصور دارد تا حضور چند ماه قرضی وی در یکی از باشگاه‌های کشور خود باعث بازگشت او به روند قبلی وی خواهد شد، و می‌تواند بار دیگر تمرکز خود را بدست آورد.

این شایعات در حالی مطرح شده است که گفته می‌شوند الکساندر پاتو به دلیل مصدومیت جزئی دیدار مقابل یوونتوس را از دست خواهد داد، اما در عین حال گفته می‌شود مصدومیت او جدی نیست.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیو در رادار میلان

وینگر جوان بارسلونا، کریستین تیو، مورد توجه میلان در بازار نقل‌وانتقالات زمستانی خواهد بود.

کریستین تیو که تنها 21 سال سن دارد مورد توجه باشگاه‌های بسیاری در اروپا می‌باشد، اما تیتو ویلانووا هر گونه احتمال خروج او از بارسلونا را رد کرده بود.

قرارداد تیو با بارسلونا تا ماه جون پیش‌رو خواهد بود، و بنابراین مدت زمان بسیار کمی به پایان قرارداد او با باشگاه اسپانیایی باقی مانده است، و این در حالی است که ظاهراً سران بارسا تمایل دارند قرارداد خود را با او تمدید کنند.

اما مطابق اخبار منتشر شده از اسپورت، حتی اگر تیو قرارداد خود با بارسلونا را تمدید کند میلان باز هم به دنیال کشاندن او به سن‌سیرو در ژانویه پیش‌رو و یا پایان فصل خواهد بود.

میلان در حال حاضر بویان کرکیچ، دیگر بازیکن جوان بارسلونا، را به طور قرضی در اختیار گرفته است.

امیدوارم به روند گلزنی ام ادامه دهم

استفان الشراوی به تمجید و سپاس گزاری از آلگری پرداخت چرا که اعتماد آلگری را علت اصلی درخشش خود می داند.

این بازیکن 20 ساله میلان در تمام مسابقاتی که تا کنون برای میلان ، تیم ملی جوانان و بزرگسالان ایتالیا به میدان رفته است 16 گل به ثمر رسانده است.

الشراوی به ریپابلیکا گفت :

"فصل را خوب شروع نکردم. با این حال آلگری به من اعتماد کرد و این برای من اهمیت زیادی داشت."

" آلگری از من خواست تا عملکرد خوبی داشته باشم.او هیچ گاه از من نخواست تا برای تیمم گلزنی کنم. کمک به دفاع تیم یک لطف بزرگ است که نتیجه را می توانید به خوبی ببیند. این گل ها اتفاقی بدست نیامده است."

" این واقعا رضایت بخش است که از نوامبر تا کنون 16 گل به ثمر رسانده ام. من فقط می خواهم برای میلان خوب کار کنم. این یک دوره ی زمانی خوب برای من است اما باید به راه خود ادامه دهم."

الشراوی در دیدار با برلوسکونی چیزی را شنید که چندان به شنیدنش علاقه ای نداشته است.

"او به من گفت که اگر به گل زدنم ادامه دهم می توانم مدل موهایم را نگه دارم. با این حال اکنون به فکر بازی برابر یوونتوس هستم."

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بواتنگ: فصل دشواری بوده است

هافبک غنایی-آلمانی میلان، کوین-پرینس بواتنگ، اذعان می‌کند که فصل جاری یکی از دشوارترین فصل‌ها برای میلان بوده است.

ملی‌پوش سابق غنا در صحبت‌هایی اعلام کرد که فصل 13-2012 تا این مقطع از فصل یکی از دشوارترین شرایط ممکن برای میلان بوده است، اما در عین حال بسیار امیدوار است که میلان بتواند از این وضعیت در جدول، قرار گرفتن در رده دوازدم، رهایی یابد.

بواتنگ در مصاحبه با کانال اختصاصی میلان گفت: این فصل بسیار دشوار بوده است. اما ما می‌خواهیم با کسب نتایج مثبت پاسخ و بازگشت مثبتی داشته باشیم.

من در این جا احساس می‌کنم که در خانه خود حضور دارم، و رابطه من با مربیان و بازیکنان میلان بسیار عالی است.

بواتنگ همچنین در مورد حضور برلوسکنی طی هفته گذشته در میلانلو و سخنان جادویی او گفت: او یک مرد فوق‌العاده با شخصیتی بسیار والا است. همه ما در هفته گذشته با او صحبت کردیم، و او اعتماد بسیاری را به ما تزریق کرد.

میلان در چهارچوب هفته چهاردهم سری‌آ 13-2012 روز یکشنبه به مصاف یوونتوس خواهد رفت، و به احتمال فراوان بواتنگ نیز در این دیدار میلان را از دقیقه اول همراهی خواهد کرد. ضمن این که برلوسکنی وعده داده بود در آستانه این دیدار برای بار دوم در طول هفته‌های اخبر در میلانلو حضور پیدا کند و با بازیکنان و مربیان میلان ملاقاتی داشته باشد.

مونتولیوو: میلان به قعر سقوط کرده بود

ریکاردو مونتولیوو معتقد است که میلان بعد از سقوط به رده‌هایی پایین جدول اکنون بسیار مصمم است تا هرچه سریعتر خود را به بالای جدول برساند، و این مساله باعث می‌شود که در دیدار پیش‌رو مقابل یوونتوس از انگیزه بسیار بالایی برخوردار باشد.

مونتولیوو در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت: بیایید بگوییم که ما در رده‌های پایین جدول قرار گرفتیم و تا حدودی لغزش داشتیم، اما به سرعت در حال بازگشت هستیم، و این تجربه خوبی برای ما بود.

ما موفق شدیم که در موقعیت‌های بسیار دشوار انسجام خود را حفظ کنیم، و با هم بودن و در کنار هم بودن تمام افراد این گروه باعث شد تا بتوانیم به تدریج از این وضعیت دشوار رهایی یابیم.

آیا میلان بعد از از دست دادن این همه ستاره باتجربه احساس رنج می‌کرد؟ البته که میلان ستاره‌های بسیاری را از دست داد، اما مساله این است که باید جای خالی آنها پر شود. آیا من جای خالی آنها را پرد کرده‌ام؟ حرف زدن در مورد این مساله بسیار زود است.

من آنچه را که مربی و تیم از من می‌خواهد انجام می‌دهم. من فکر می‌کنم یک رهبر واقعی باید وظایفی دو چندان نسبت به سایر اعضای گروه را به اجرا برساند.

پرزیدنت برلوسکنی طی هفته گذشته از میلانلو بازیدید کرد، و در مصاحبه‌ای اعلام کرد که مونتولیوو او را به یاد پیرلو می‌اندازد: من از جدال و مقایسه فرد به فرد با پیرلو هراسی ندارم، چرا که ما دو بازیکن متفاوت هستیم. او بیشتر یک بازی‌گردان موفق است، در حالی که من حتی باید تلاش کنم که مالکیت توپ را برای تیم خود حفظ کنم.

آندره‌آ برای هر آنچه که با میلان به دست آورده است غیر قابل دسترسی است، اما من از این که با او مقایسه شوم هیچ هراسی ندارم.

میلان یک ستاره جدید به نام ال‌شراووی را در اختیار دارد، که در حالیکه تنها 20 سال سن دارد اکنون در سری‌آ آقایی می‌کند: حتی خود او نیز انتظار چنین فصل درخشانی را نداشت. او سرعت خیلی خوبی در اختیار دارد، و توانایی تغییر نتیجه بازی را دارا می‌باشد. او همچنین به خوبی و با دقت و موقعیت مناسب شوت‌زنی می‌کند.

اما از سویی دیگر، الکساندر پاتو این روزها کمتر در میلان مورد توجه است، و سختان او نشان می‌دهد که تمایل دارد تا میلان را ترک کند: این یک موقعیت غیرعادی است. ما باید در مورد او صبر کنیم، و صبور بودن در مورد چنین بازیکنی کاملاً ارزش دارد.

او یک بازیکن فوق‌العاده است، و من هرگز با چنین استعدادی تمرین نکرده‌ام. این خجالت‌آور خواهد بود اگر که او از میلان برود.

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برلوسکونی: به خدمت گرفتن گواردیولا آسان نیست

این مربی موفق در تابستان گذشته بارسا را ترک کرد تا برای یک سال به استراحت بپردازد اما از آن زمان تاکنون شایعات زیادی در مورد آینده او منتشر شده است.

سایت گل- سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان، اعلام کرد که باشگاه منچسترسیتی به دنبال به خدمت گرفتن پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارساست.

این مربی موفق در تابستان گذشته بارسا را ترک کرد تا برای یک سال به استراحت بپردازد اما از آن زمان تاکنون شایعات زیادی در مورد آینده او منتشر شده است.

به تازگی از چلسی به عنوان مقصد آینده او نام برده شد و اکنون برلوسکونی ادعا کرد که باشگاه های انگلیسی زیادی به دنبال به خدمت گرفتن این مربی اسپانیایی هستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چند باشگاه انگلیسی و به ویژه منچسترسیتی که مدیرانش را ما به خوبی می شناسیم، به دنبال به خدمت گرفتن گواردیولا هستند.

ما تلاش خواهیم کرد تا او را به خدمت بگیریم اما کار دشواری خواهیم داشت."

او همچنین در مورد شایعه معاوضه بالوتلی و پاتو گفت:" من چنین کاری را دوست ندارم."

Manchester City are after Guardiola, claims Silvio Berlusconi

16. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدا مقابل یوونتوس

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آچربی - مکسس - زاپاتا - دی شیلیو - یپس

هافبک : مونتولیوو - دی یانگ - نوچرینو - بواتنگ - کونستانت - امانوئلسون - فلامینی - استراسر

مهاجم : الشاراوی - بویان - پاتزینی - روبینیو - نیانگ

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازی سختیه, یوه این فصل تیم خیلی خطرناکی شده. چند فصل سرمایه گزاری و صبر کردن
    و الان دارن نتیجه میگیرن. تنها نگرانی من روند سینوسی میلان که نمبزاره با اطمینان بگیم
    میلان بازی آبرومندانه ای انجام میده. اگه میلان روی فرم خوبش باشه 100 درصد میتونه جلوی
    یوه وایسه در غیر این صورت باید منتظر فاجعه بود! من خودم به یک تساوی هم راضیم

+ شبکه ای سراغ ندارید بازی رو پخش کنه؟ شبکه 3 که امشب مصباح داره!

20. این کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •