چمبرلین: در حالی بزرگ شدم که بزریلی ها را می پرستیدم
او به همراه تیم هاجسون در یورو 2012 توجه ها را به خود جلب کرد و همچینین بازیکنانی چون جک ویلشر، دنی ولبک و دنیل استاریج بازیکنان ثابتی در ترکیب این مربی هستند.
این امر نگاه روشن هاجسون به نسل آینده را نشان می دهد و اوکسلید چمبرلین می گوید تیم ملی انگلیس برای جام جهانی سال آینده ترکیبی از جوانان و با تجربه هاست.
بازیکن 19 ساله انگلیسی در نشست اسپانسرهای تیم ملی گفت: "روحیه تیم تحت نظر روی هاجسون فوق العاده است. فضای کاری خیلی خوبی وجود دارد.
"باتجربه ها، جوانان و کیفیت خطر ساز شدن در تورنومنت را داریم.
"سرمربی از یورو بازیکنان جوان را به تیم آورده است. کمک بسیار بزرگی برای آینده است. رفتن به یورو برای من کمک کننده بود. مطمئنم دنی ولبک هم همین را خواهد گفت.
"بودن بازیکنان حرفه ای و زیر 21 سال در کنار هم در سنت جورج پارک نیز کمک خواهد کرد.
"دنی ولبک نیز مثل من بازیکن جوانی است و عملکرد خیلی خوبی دارد. عالی بازی می کند و در سطح بالایی گلزنی می کند و دیدن اینکه بازیکنان جوان دیگر به تیم دعوت می شوند برای تمام تیم فوق العاده است.
"مطمئنم می توانیم اتفاق های خوبی را رقم بزنیم. روحیه خوبی وجود دارد، هیچ کس محدود نشده است و این واقعیت که بازیکنان جوان بیشتری در تیم وجود دارند به این معناست که شما متعصبانه نگاه نمی کنید."
هاجسون برخی از بازیکنان دوران طلایی انگلستان مانند فرانک لمپارد، اشلی کول و استیون جرارد را نیز در ترکیب خود به طور منظم نگه داشته است اما به بازیکنان جدید نیز شانس خودنمایی داده است.
"جوانان قدیم مانند یک مربی هستند، به شما اعتماد به نفس می دهند و این واقعاً کمک می کند. به نظر من اینگونه است که یک تیم خوب با روحیه، همبستگی و اعتماد به نفس ساخته می شود.
"تئو قبلاً به من گفته بود که به عنوان یک بازیکن جوان آرسنالی به همراه اشلی کول تنها جوان انگلیسی تیم بود. او گفت جا افتادن و راهیابی به تیم اندکی برایش مشکل بوده است.
"از روی تجربه ام در ورود به تیم آرسنال، بودن بازیکنان جوان بریتانیایی در کنار من کمک خیلی زیادی در جا افتادن کرد. در تیم ملی نیز با وجود بازیکنان جوان خوب اینطور است. استاریج، ولبک، کوکر، تعداد زیادی از بازیکنان جوان هستند.
"با شروع در سن پایین روابط را بهتر شکل می دهید و در کنار یکدیگر بازی بهتری به نمایش می گذارید.
"در یورو تجربه شگفت انگیزی داشتم. می توانم از آن به عنوان انگیزه ای در ادامه دوران حرفه ای ام برای بازی در تورنومنت های بیشتر بهره ببرم.
"بازی ها دشوار و سریع می آیند. باید بازی کنید، ریکاور کنید و سه روز بعد دوباره این روند را تکرار کنید.
"دانستن این موضوع که سرمربی به من ایمان دارد دنیایی برایم ارزش دارد. تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که وقتی که شانس بازی در تیم ملی انگلیس به من داده می شود با نهایت توانم بازی کنم و به اعتماد او پاسخ دهم."
در نگاهی به تابستان آینده، او اضافه کرد: "باید مطمئن شویم به جام جهانی برزیل راه پیدا می کنیم.
"در حالی بزرگ شدم که رونالدو را می پرستیدم. همه این بازیکنان – رونالدینیو، روبرتو کارلوس، کافو.
"بازی کردن در کشور آنها یک تجربه فوق العاده خواهد بود."
عملکرد الکس اوکسلید چمبرلین در تیم ملی انگلیس
بازی 9
دقایق حضور در زمین 399
گل 1
شوت در چهارچوب 6
شوت خارج از چهارچوب 3
شوت های مهار شده 2
پاس گل 1
ایجاد موقعیت گلزنی 5
تعداد پاس 245
پاس های صحیح 84%