تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تبریک میگم برد مقابل سوانسی رو....

این برد بعد از حذف از لیگ قهرمانان خیلی مهم بود و خدا رو شکر که به دست اومد...
    تو این بازی ظاهرا خوب بازی کردیم و کاملا مستحق پیروزی بودیم آمارها نشون میده سوانسی حتی یه شوت هم به سمت دروازه ما نزده و این بیشتر به خاطر دفاع خوب تیم بوده! مونریال مدافع چپ هم که خیلی خوب تو تیم جا افتاده و تونست یکی از گل ها رو بزنه!
    تو این بازی جک ویلشر و پودولسکی به خاطر مصدومیت نبودن و من از این میترسیدم که نبودن این دوتا کار دستمون بده که خدا رو شکر اینطور نشد!

این برد باعث شد فاصله ما با تاتنهام به 4 امتیاز کاهش پیدا کنه چون تاتنهام هفته قبل که ما بازی نداشتیم مقابل لیورپول شکست خورد فقط خدا کنه بتونیم جزء چهار تیم قرار بگیریم میتونیم به این امیدوار باشیم که تاتنهام تو بازی های بعدی امتیاز از دست بده چون برخلاف تیم ما بازی های سختش مونده !

2. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ونگر: باید روحیه بازی مقابل سوانسی را تکرار کنیم

اولین گل ناچو مونرئال برای باشگاه و گل جروینیو یک پیروزی مهم در مسیر قرار گرفتن در میان چهار تیم برتر برای توپچی ها به ارمغان آورد.

ونگر از روحیه جنگندگی تیمش در مقابل سوانسی سیتی راضی است و می گوید آنها باید در نه بازی پایانی لیگ برتر این رویکرد را حفظ کنند.

ونگر گفت: "حتی در زمانی که خسته شده بودیم با قدرت بازی می کردیم، برای مثال می توانستید ببینید سانتی کازورلا در 20 دقیقه پایانی به شدت خسته شده بود اما همچنان ادامه می داد و به طور کلی از روحیه و همبستگی ای که به نمایش گذاشتم خیلی راضی هستم.

"تیم های خیلی خوبی داشته ام اما برای هر تیمی رفتن به بایرن و سپس پیروزی 0-2 در سوانسی - در دو مکانی که حفظ کلین شیت بسیار مشکل است- ، نیاز به چیز ویژه ای دارید. به خصوص در طول چهار روز.

"همیشه گفته ام که بیشتر به باور و اعتقاد بر می گردد زیرا همبستگی و تعهد در آن است و من هر روز شاهد آن هستم.

"آماده هستیم تا برای چیزی که امروز به نمایش گذاشتیم مبارزه کنیم. بیایید این روحیه را حفظ کنیم زیرا اینها کیفیت هایی هستند که تا آخرین روز لیگ برتر به آن نیاز داریم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

جنکینسون: طرفدار ناچو هستم

مونرئال در شانزده دقیقه مانده به پایان بازی نخستین گل خود را برای آرسنال در استادیوم لیبرتی به ثمر رساند. خرید ژانویه توپچی ها خیلی زود در باشگاه جدید جا افتاد و شنبه در رختکن دور از خانه سرود روستایی "یک مرد کامل و جذاب" برای او خوانده شد.
    جنکینسون بعد از جشن پیروزی توضیح داد :"ماساژور تیم کایرن هانت بود که سرود را شروع کرد."
    "باید بگویم یکی از طرفداران بزرگ مونرئال هستم. گل اول او اهمیت خیلی زیادی داشت. به آن نیاز داشتیم. بعد از گل باید دروازه را بسته نگه می داشتیم و جروینیو موفق شد گل دوم را به ثمر برساند. در پایان یک نتیجه فوق العاده رقم خورد.
    "یک پیروزی بزرگ بود. در رختکن سر و صدا می کردیم زیرا کسب پیروزی در آن استادیوم سخت بود. من و پسرها خوشحال هستیم و باید هم باشیم. اینجا آمدیم و 0-2 برنده شدیم.
    "بازی در سوانسی آسان نیست. آنها تیم خوبی هستند. در کار با توپ و پاس دادن عملکرد خوبی دارند و ما از این به دست آوردن این پیروزی در ابرها هستیم. کاملاً سزاوار آن بودیم.
    "به نظر من فوتبال خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم به خصوص هر چه به پایان بازی نزدیک می شدیم. از نوع بازی هایی است که باید به سختی تلاش کنید و جنگندگی زیادی نشان دهید. این کار را انجام دادیم و من خیلی خوشحالم."
    پس از آنکه آرسنال در دربی شمال لندن شکست خورد هفت امتیاز از رقیب دیرینه خود عقب افتاد اما اکنون با یک بازی کمتر چهار امتیاز با این تیم فاصله دارد و چلسی نیز با پنج امتیاز اختلاف از آرسنال پیش است، با این حال جنکینسون اطمینان دارد که این فاصله امتیازی از بین خواهد رفت.
    او گفت: "فقط نیاز داریم روی خودمان تمرکز کنیم، تیم های دیگر امتیاز از دست می دهند. می خواهیم در هر بازی برنده باشیم و توانایی این کار را داریم.
    "در فرم بدی نبوده ایم، البته می تواند بهتر باشد. از این به بعد همه چیز فقط درباره اکنون تا پایان فصل است. درباره به دست آوردن و از دست دادن است بنابراین این دوره مانند یک فصل کوتاه است.
    "از دیدگاه من، با پیروزی مقابل سوانسی آن را خیلی خوب شروع کردیم و تنها نیاز داریم عملکرد خوبی داشته باشیم و آن را ادامه دهیم. اگر این کار را انجام دهیم در پایان جایی هستیم که باید باشیم."

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان تبریک میگم برد مقابل سوانسی رو....

این برد بعد از حذف از لیگ قهرمانان خیلی مهم بود و خدا رو شکر که به دست اومد...
    تو این بازی ظاهرا خوب بازی کردیم و کاملا مستحق پیروزی بودیم آمارها نشون میده سوانسی حتی یه شوت هم به سمت دروازه ما نزده و این بیشتر به خاطر دفاع خوب تیم بوده! مونریال مدافع چپ هم که خیلی خوب تو تیم جا افتاده و تونست یکی از گل ها رو بزنه!
    تو این بازی جک ویلشر و پودولسکی به خاطر مصدومیت نبودن و من از این میترسیدم که نبودن این دوتا کار دستمون بده که خدا رو شکر اینطور نشد!

این برد باعث شد فاصله ما با تاتنهام به 4 امتیاز کاهش پیدا کنه چون تاتنهام هفته قبل که ما بازی نداشتیم مقابل لیورپول شکست خورد فقط خدا کنه بتونیم جزء چهار تیم قرار بگیریم میتونیم به این امیدوار باشیم که تاتنهام تو بازی های بعدی امتیاز از دست بده چون برخلاف تیم ما بازی های سختش مونده !
    متاسفانه به نظر میاد مصدومیت جک یه مقدار جدی باشه. قبلاً ونگر گفته بود به بازی با ردینگ می رسه. البته مطمئن نیستم ولی ممکنه مصدومیت جک یه مقدار هم سیاستی باشه برای نرفتن به بازیهای ملی. که همیشه بازیکن ها رو سالم تحویل میگیرن با آتل و باند پس میدن! تاتنهام خوشبختانه بازی دیشبش رو هم باخت.

7. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیلی استار: آرسنال و پیشنهاد 10میلیون یورویی برای والدس

شچسنی و فابیانسکی هنوز نتوانسته اند اعتماد سران آرسنال را به خود جلب کنند و از همین رو ونگر همچنان برروی جذب والدس پافشاری دارد

سایت گل- روزنامه دیلی استار، در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، گزینه مد نظر آرسن ونگر برای حضور در درون دروازه توپچی ها در فصل بعد است.

قرارداد والدس با بارسا تا ژوئن سال 2014 اعتبار دارد ولی او اعلام کرده که قصد تمدید قراردادش با بارسا را ندارد و همین باعث شده تا گمانه زنی ها در مورد جدایی او از بارسا افزایش یابد. از همین رو انتظار می رود که او در ماه ژوئن از رختکن آبی اناری ها جدا شود و گویا سران بارسلونا هم اصراری برای ماندن او ندارند.

از سوی دیگر و به گزارش دیلی استار که در روزنامه آ.اس هم بازتاب داشته، آرسن ونگر اعتمادش را به شچسنی و فابیانسکی از دست داده و والدس گزینه مدنظر او برای تقویت دروازه تیمش است. این مربی فرانسوی دروازه بانی فوق العاده والدس در بازی بارسلونا- آرسنال را که مانع از قهرمانی تیمش در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سن دنیس شد را فراموش نکرده و حالا درتلاش است تا با پرداخت 10 میلیون یورو او را به رختکن تیمش بیاورد

2013/3/19

9. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه به نظر میاد مصدومیت جک یه مقدار جدی باشه. قبلاً ونگر گفته بود به بازی با ردینگ می رسه. البته مطمئن نیستم ولی ممکنه مصدومیت جک یه مقدار هم سیاستی باشه برای نرفتن به بازیهای ملی. که همیشه بازیکن ها رو سالم تحویل میگیرن با آتل و باند پس میدن! تاتنهام خوشبختانه بازی دیشبش رو هم باخت.
    درسته تاتنهام هم دیشب بازیش رو باخت و الان بهترین فرصت واسه ماست که فاصله مون رو با این تیم به یک امتیاز کاهش بدیم.
    تیم تاتنهام تو این هفته ها خیلی بد داره نتیجه میگیره و اگه از ضعف این تیم استفاده نکنیم میتونه به قیمت از دست رفتن چمپیونز لیگ تموم بشه هر طوری شده باید بازی های این هفته ها رو ببریم چون دیگه اشتباه کردن کاملا به ضررمون تموم میشه!

یه خبر خوب دیگه اینکه بازی های سخت تیم تاتنهام مونده و ما فقط بازی سختمون با تیم منچستر هست که ان شاء الله اون بازی رو هم میبریم!

11. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چمبرلین: در حالی بزرگ شدم که بزریلی ها را می پرستیدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکس اوکسلید چمبرلین هافبک آرسنال معتقد است نسل بعدی انگلیس می تواند عصر جدیدی از موفقیت را زیر نظر روی هاجسون به ارمغان بیاورد.
    او به همراه تیم هاجسون در یورو 2012 توجه ها را به خود جلب کرد و همچینین بازیکنانی چون جک ویلشر، دنی ولبک و دنیل استاریج بازیکنان ثابتی در ترکیب این مربی هستند.
    این امر نگاه روشن هاجسون به نسل آینده را نشان می دهد و اوکسلید چمبرلین می گوید تیم ملی انگلیس برای جام جهانی سال آینده ترکیبی از جوانان و با تجربه هاست.
    بازیکن 19 ساله انگلیسی در نشست اسپانسرهای تیم ملی گفت: "روحیه تیم تحت نظر روی هاجسون فوق العاده است. فضای کاری خیلی خوبی وجود دارد.
    "باتجربه ها، جوانان و کیفیت خطر ساز شدن در تورنومنت را داریم.
    "سرمربی از یورو بازیکنان جوان را به تیم آورده است. کمک بسیار بزرگی برای آینده است. رفتن به یورو برای من کمک کننده بود. مطمئنم دنی ولبک هم همین را خواهد گفت.
    "بودن بازیکنان حرفه ای و زیر 21 سال در کنار هم در سنت جورج پارک نیز کمک خواهد کرد.
    "دنی ولبک نیز مثل من بازیکن جوانی است و عملکرد خیلی خوبی دارد. عالی بازی می کند و در سطح بالایی گلزنی می کند و دیدن اینکه بازیکنان جوان دیگر به تیم دعوت می شوند برای تمام تیم فوق العاده است.
    "مطمئنم می توانیم اتفاق های خوبی را رقم بزنیم. روحیه خوبی وجود دارد، هیچ کس محدود نشده است و این واقعیت که بازیکنان جوان بیشتری در تیم وجود دارند به این معناست که شما متعصبانه نگاه نمی کنید."
    هاجسون برخی از بازیکنان دوران طلایی انگلستان مانند فرانک لمپارد، اشلی کول و استیون جرارد را نیز در ترکیب خود به طور منظم نگه داشته است اما به بازیکنان جدید نیز شانس خودنمایی داده است.
    "جوانان قدیم مانند یک مربی هستند، به شما اعتماد به نفس می دهند و این واقعاً کمک می کند. به نظر من اینگونه است که یک تیم خوب با روحیه، همبستگی و اعتماد به نفس ساخته می شود.
    "تئو قبلاً به من گفته بود که به عنوان یک بازیکن جوان آرسنالی به همراه اشلی کول تنها جوان انگلیسی تیم بود. او گفت جا افتادن و راهیابی به تیم اندکی برایش مشکل بوده است.
    "از روی تجربه ام در ورود به تیم آرسنال، بودن بازیکنان جوان بریتانیایی در کنار من کمک خیلی زیادی در جا افتادن کرد. در تیم ملی نیز با وجود بازیکنان جوان خوب اینطور است. استاریج، ولبک، کوکر، تعداد زیادی از بازیکنان جوان هستند.
    "با شروع در سن پایین روابط را بهتر شکل می دهید و در کنار یکدیگر بازی بهتری به نمایش می گذارید.
    "در یورو تجربه شگفت انگیزی داشتم. می توانم از آن به عنوان انگیزه ای در ادامه دوران حرفه ای ام برای بازی در تورنومنت های بیشتر بهره ببرم.
    "بازی ها دشوار و سریع می آیند. باید بازی کنید، ریکاور کنید و سه روز بعد دوباره این روند را تکرار کنید.
    "دانستن این موضوع که سرمربی به من ایمان دارد دنیایی برایم ارزش دارد. تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که وقتی که شانس بازی در تیم ملی انگلیس به من داده می شود با نهایت توانم بازی کنم و به اعتماد او پاسخ دهم."
    در نگاهی به تابستان آینده، او اضافه کرد: "باید مطمئن شویم به جام جهانی برزیل راه پیدا می کنیم.
    "در حالی بزرگ شدم که رونالدو را می پرستیدم. همه این بازیکنان – رونالدینیو، روبرتو کارلوس، کافو.
    "بازی کردن در کشور آنها یک تجربه فوق العاده خواهد بود."
    عملکرد الکس اوکسلید چمبرلین در تیم ملی انگلیس
    بازی 9
    دقایق حضور در زمین 399
    گل 1
    شوت در چهارچوب 6
    شوت خارج از چهارچوب 3
    شوت های مهار شده 2
    پاس گل 1
    ایجاد موقعیت گلزنی 5
    تعداد پاس 245
    پاس های صحیح 84%
    تعداد سانتر 8
    سانترهای صحیح 25%
    دریبل 23
    دربیل های موفق 43%
    تکل 6
    تکل های موفق 67%
    خطا 5
    آفساید 0
    کارت زرد 1
    کارت قرمز 0

13. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی اینک دانلود خلاصه بازی بایرن و ارسنال را داره ؟

16. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با بودجه اي در حدود 45 ميليون يورو
    آرسنال به دنبال خريد ويا ، سانچس و والدز

مطبوعات اسپانيايي نوشتند باشگاه آرسنال با تخصيص بودجه قابل توجهي در تابستان براي خريد سه بازيکن تيم بارسلونا وارد عمل خواهد شد.

روزنامه اسپورت چاپ کاتالونيا نوشت ، باشگاه آرسنال با بودجه اي در حدود 45 ميليون يورو براي خريد آلکسيس سانچس مهاجم شيليايي ، ويکتور والدز دروازه بان و داويد ويا مهاجم اسپانيايي تيم پيشنهاد خواهد کرد.

والدز قبلا گفته است در پايان فصل از بارسا جدا مي شود اما ويا و سانچس مايل به ماندن در اين تيم هستند.

مسئولان آرسنال براي تقويت تيم خود براي فصل آينده خريد يک دروازه بان و دو مهاجم را در اولويت قرار داده اند.

خريد والدز براي آرسنال 10 ميليون يورو و براي خريد ويا 15 و سانچس 20 ميليون يورو هزينه خواهد داشت.
    منبع: varzesh3

18. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •