سلام انتخاب رشته از کی تا کی خواهد بود؟
سلام انتخاب رشته از کی تا کی خواهد بود؟
فرقی نداره
تا پارسال میدونستم روزانه فقط کسایی رو میگرفت که فرهنگی باشن ولی مثل اینکه امسال این شرط رو برداشته و شبانه نمیگیره برای اینکه مطمن بشی بازم بپرس ولی با این رتبت حیف بیای اینجا میانگین رتبه های کلاس ما 4000
شما رتبتون خوبه تهران دانشگاه خوب قبول میشید فقط تو انتخاب رشتتون دقت کنید که بعدن پشیمون نشید
شما که با این رتبه روزانه و شبانه میاری.... حالا حقوق نشد یه رشته دیگه... چرا غیر انتفاعی؟؟؟؟؟ مثل اینکه ظرفیت ها رو نیگا نکردی؟؟!!! برو ببین غوغاااااااااااست.....
Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:17.
رتبت که بد نیست، احتمال قبولیت هست. هم نرم افزار و هم صنایع.
دانشگاه هم که خیلی خوبه. کلاً جو IUT جو درس خوندن و رقابته. بابت خوابگاه هم نگران نباش. اونجوری نیست که تو دفترچه ها نوشتن. هر دانشگاهی که روزانه و یا شبانه قبول بشی خوابگاه دارن. تو دفترچه اونجوری مینویسن که تو شهر خودتون بمونین. وگرنه تقریباً همه دانشگاههای دولتی خوابگاه دارن.
موفق باشی...
اصل همون رتبه در سهیه است. ولی خوب برای انتخاب رشته به رتبت تو زیرگروه حتما یه نیگا بنداز... منظور از رتبه تو زیرگروه1، برای مثال (مثلا رشته ریاضی) رتبه شما شده 100، یعنی رتبت تو زیر گروه1 ریاضی که شامل رشته های برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران و... هست، 100 شده. و تو زیرگروه2 که شامل رشته های نساجی، مهندسی کشاورزی، و ... هست (اگه اشتباه نکرده باشم)، مثلا شده 107. چون ضریب دروس در زیرگروه1 با زیرگروه2 متفاوته رتبه ها هم متفاوت شده. زیرگروهها و ضریب دروس رو میتونی از تو دفترچه ببینی...
من الله توفیق
Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:39.
سلام. من 5500 منطقه 2 شدم. ممنون میشم بهم بگید مهندسی روزانه تو تهران چی قبول میشم؟
شبانه تهران چی؟
مدیریت تو تهران چی؟
شبانه بهتره یا آزاد؟
متشکرم!
من ادبیات علامه میخونم... دانشگاه تهران خیلی بهتره.... فقط مشکل اینجاست که میگن پارسال تا رتبه ی 50 اونجا قبول شده
اگه منظورت دانشگاه تهرانه، بنظر من یه مقدار بعیده که با این رتبه بشه رشته های فنی رو بیاری، رشته های تاپ تو دانشگاههای دیگه تهران بازهم احتمال کمه بیاری... بااینحال نری مدیریت بزنی یا بخوای بری دانشگاه آزاد بخونی که اگه خودم فهمیدم چندتا بدوبیراه سطح بالا نثار روحت میکنم. این همه دانشگاه تو این کشور، تازه امسال ظرفیتا رو هم بردن بالا. مکانیک روزانه، حالا یکم پرتتر باید قبول شی... خلاصه تو انتخاب رشتتو بکن، از تهران بگیر تا بیاد برسه بدترین جاها. یکی دوتای آخری رو هم یه چیزی بزن که مطمئن باشی... از این رتبه استفاده کن... گول نخوری مثل مناااااااااااااا....
راستی شبانه هم یادت نره. بنظرمن بهتر از آزاده.
با آرزوی توفیق
Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:54.
یادگار ماندگار قلمچی رتبه 85 منطقه 2 رو زده میانه. فکر کنم تا 100ام قبول شده باشن. مشکل زبان اینه که باید منتظر بشینیم، ببینیم اونایی که علاقه مندی شرکت کردن، میرن رشته خودشون یا میان زبان. نمیشه پیش بینی کرد اصلاً. من زیرگروه 1 رتبه ام شده 116. شک دارم انتخاب اول دانشگاه تهران بزنم یا نه. از جو سیاسی خوشم نمیاد. وگرنه آدم همینجوری ببینه، شاید مشخص باشه که دانشگاه تهران بهتره.
با رتبه 5500 منطقه 2. شهر تهران میتونم مدیریت قبول شم؟(چه گرایشی؟)
مرسی اگه جواب بدید
Last edited by alireza6tehran; 04-08-2012 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)