تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 281 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام انتخاب رشته از کی تا کی خواهد بود؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

احتمال اینکه روزانه تهران قبول نشم 1درصد هم کمتره . چون امسال عباسپور هم اومده .
    ممنون از راهنماییتون . جای اون 2 تا رو عوض کردم .
    یعنی چیزی که تو رجایی درس میدن با چیزی که تو خواجه نصیر درس میدن فرقی نداره ؟ ( چون اون تربیت دبیره و فکر میکنم شاید یه جور دیگه درس بدن )
    فرقی نداره
    تا پارسال میدونستم روزانه فقط کسایی رو میگرفت که فرهنگی باشن ولی مثل اینکه امسال این شرط رو برداشته و شبانه نمیگیره برای اینکه مطمن بشی بازم بپرس ولی با این رتبت حیف بیای اینجا میانگین رتبه های کلاس ما 4000
    شما رتبتون خوبه تهران دانشگاه خوب قبول میشید فقط تو انتخاب رشتتون دقت کنید که بعدن پشیمون نشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

نظرات در مورد دانشگاه مفید قم (غیر انتفاعی) چیه؟ (رشته حقوق)

رتبه 2400 منطقه یک
    شما که با این رتبه روزانه و شبانه میاری.... حالا حقوق نشد یه رشته دیگه... چرا غیر انتفاعی؟؟؟؟؟ مثل اینکه ظرفیت ها رو نیگا نکردی؟؟!!! برو ببین غوغاااااااااااست.....
    Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من رتبم 2340 منطقه دو شد به خاطر عملکرد عجیبم در 2-3 درس رتبم از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بدتر شد کلا همه ی برنامه هام به هم ریخت
    میخواستم ببینم امکان داره من با این رتبه نرم افزار یا صنایع صنعتی اصفهان قبول شم؟
    کلا جو این دانشگاه چطوره؟ وضعیت خوابگاه ؟
    رتبت که بد نیست، احتمال قبولیت هست. هم نرم افزار و هم صنایع.
    دانشگاه هم که خیلی خوبه. کلاً جو IUT جو درس خوندن و رقابته. بابت خوابگاه هم نگران نباش. اونجوری نیست که تو دفترچه ها نوشتن. هر دانشگاهی که روزانه و یا شبانه قبول بشی خوابگاه دارن. تو دفترچه اونجوری مینویسن که تو شهر خودتون بمونین. وگرنه تقریباً همه دانشگاههای دولتی خوابگاه دارن.
    موفق باشی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای انتخاب رشته باید به رتبه ی کل در سهمیه توجه کنیم یا رتبه در زیرگروهی که انتخاب می کنیم؟
    اگه رتبه ی کل هست پس چرا اصلا رتبه در زیر گروه ها رو نوشته؟
    اصل همون رتبه در سهیه است. ولی خوب برای انتخاب رشته به رتبت تو زیرگروه حتما یه نیگا بنداز... منظور از رتبه تو زیرگروه1، برای مثال (مثلا رشته ریاضی) رتبه شما شده 100، یعنی رتبت تو زیر گروه1 ریاضی که شامل رشته های برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران و... هست، 100 شده. و تو زیرگروه2 که شامل رشته های نساجی، مهندسی کشاورزی، و ... هست (اگه اشتباه نکرده باشم)، مثلا شده 107. چون ضریب دروس در زیرگروه1 با زیرگروه2 متفاوته رتبه ها هم متفاوت شده. زیرگروهها و ضریب دروس رو میتونی از تو دفترچه ببینی...
    من الله توفیق
    Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:39.

6. این کاربر از kiarash_mardani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. من 5500 منطقه 2 شدم. ممنون میشم بهم بگید مهندسی روزانه تو تهران چی قبول میشم؟
    شبانه تهران چی؟
    مدیریت تو تهران چی؟
    شبانه بهتره یا آزاد؟
    متشکرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی میدونه برای زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران بهتره یا شهید بهشتی؟
    من ادبیات علامه میخونم... دانشگاه تهران خیلی بهتره.... فقط مشکل اینجاست که میگن پارسال تا رتبه ی 50 اونجا قبول شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. من 5500 منطقه 2 شدم. ممنون میشم بهم بگید مهندسی روزانه تو تهران چی قبول میشم؟
    شبانه تهران چی؟
    مدیریت تو تهران چی؟
    شبانه بهتره یا آزاد؟
    متشکرم!
    اگه منظورت دانشگاه تهرانه، بنظر من یه مقدار بعیده که با این رتبه بشه رشته های فنی رو بیاری، رشته های تاپ تو دانشگاههای دیگه تهران بازهم احتمال کمه بیاری... بااینحال نری مدیریت بزنی یا بخوای بری دانشگاه آزاد بخونی که اگه خودم فهمیدم چندتا بدوبیراه سطح بالا نثار روحت میکنم. این همه دانشگاه تو این کشور، تازه امسال ظرفیتا رو هم بردن بالا. مکانیک روزانه، حالا یکم پرتتر باید قبول شی... خلاصه تو انتخاب رشتتو بکن، از تهران بگیر تا بیاد برسه بدترین جاها. یکی دوتای آخری رو هم یه چیزی بزن که مطمئن باشی... از این رتبه استفاده کن... گول نخوری مثل مناااااااااااااا....
    راستی شبانه هم یادت نره. بنظرمن بهتر از آزاده.
    با آرزوی توفیق
    Last edited by kiarash_mardani; 04-08-2012 at 20:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من ادبیات علامه میخونم... دانشگاه تهران خیلی بهتره.... فقط مشکل اینجاست که میگن پارسال تا رتبه ی 50 اونجا قبول شده
    یادگار ماندگار قلمچی رتبه 85 منطقه 2 رو زده میانه. فکر کنم تا 100ام قبول شده باشن. مشکل زبان اینه که باید منتظر بشینیم، ببینیم اونایی که علاقه مندی شرکت کردن، میرن رشته خودشون یا میان زبان. نمیشه پیش بینی کرد اصلاً. من زیرگروه 1 رتبه ام شده 116. شک دارم انتخاب اول دانشگاه تهران بزنم یا نه. از جو سیاسی خوشم نمیاد. وگرنه آدم همینجوری ببینه، شاید مشخص باشه که دانشگاه تهران بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با رتبه 5500 منطقه 2. شهر تهران میتونم مدیریت قبول شم؟(چه گرایشی؟)

مرسی اگه جواب بدید
    Last edited by alireza6tehran; 04-08-2012 at 23:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •