می بخشین کدوم تیمهائی که تا بحال به آلمان باختن ضعیف بودن؟هلند؟یونان؟دانمارک؟ی ا اون پرتغال؟
توگروه مرگ باشی تیم اول بیائی بالا بدون هیچ باختی و ضمنا رکورد دنیا رو هم بزنی بی انصافیه اگه بگیم شانس نه؟
می بخشین کدوم تیمهائی که تا بحال به آلمان باختن ضعیف بودن؟هلند؟یونان؟دانمارک؟ی ا اون پرتغال؟
توگروه مرگ باشی تیم اول بیائی بالا بدون هیچ باختی و ضمنا رکورد دنیا رو هم بزنی بی انصافیه اگه بگیم شانس نه؟
تازه این رو هم باید اضافه کنی که نباید محروم..مصدوم...و...داشته باشیم!!
البته من هم قبول دارم کرواسی...ایرلند...تیم های خیلی خفنی بودن
بقول شاعر:
کار هرکس نیست خرمن کوفتن گاونر میخواهد و ...![]()
آلمان تنها تیمی بوده که 9 امتیاز از مرحله اول گرفت. مرحله ای که توی گروه مرگ حضور داشت :
هلند = نایب قهرمان جهان و تیمی که خیلی ها قبل از شروع بازی یکی از شانس های مسلم قهرمانی میدونستن.
پرتغال = نایب قهرمان یورو 2004 ، یکی از 4 تیمی که از بین 16 تیم به نیمه نهایی رسید.
دانمارک = تیم نهم جهان که بازی های زیبایی هم به نمایش گذاشت.
مرحله بعدی هم یونان = تیمی که روسیه قلدر رو حذف کرد و سال 2004 هم قهرمان یورو شد و معروف هست به تیمی که با سبک خاص خودش حریف ها رو به زحمت میندازه.
البته مشخصه که الآن آلمان اگه بازی بعدی رو زبونم لال ببازه ، شما میخوای بگی دیدین گفتم و این حرفا ! ولی چیزی که معلومه اینه که آلمان توی گروه مرگ بوده و با 9 امتیاز صعود کرده و مرحله بعدی هم به یونانی رسیده که همین طوریش تیم اعصاب خوردکنی هست چه برسه به اینکه الآن توی بدترین شرایط سیــاسی هم با آلمان باشه و انگیزه فجیعی داشته باشن.
توگروه مرگ باشی تیم اول بیائی بالا بدون هیچ باختی و ضمنا رکورد دنیا رو هم بزنی بی انصافیه اگه بگیم شانس نه؟تازه این رو هم باید اضافه کنی که نباید محروم..مصدوم...و...داشته باشیم!!
البته من هم قبول دارم کرواسی...ایرلند...تیم های خیلی خفنی بودن
بقول شاعر:
کار هرکس نیست خرمن کوفتن گاونر میخواهد و ...بچه ها بیخیال ...آلمان تنها تیمی بوده که 9 امتیاز از مرحله اول گرفت. مرحله ای که توی گروه مرگ حضور داشت :
هلند = نایب قهرمان جهان و تیمی که خیلی ها قبل از شروع بازی یکی از شانس های مسلم قهرمانی میدونستن.
پرتغال = نایب قهرمان یورو 2004 ، یکی از 4 تیمی که از بین 16 تیم به نیمه نهایی رسید.
دانمارک = تیم نهم جهان که بازی های زیبایی هم به نمایش گذاشت.
مرحله بعدی هم یونان = تیمی که روسیه قلدر رو حذف کرد و سال 2004 هم قهرمان یورو شد و معروف هست به تیمی که با سبک خاص خودش حریف ها رو به زحمت میندازه.
البته مشخصه که الآن آلمان اگه بازی بعدی رو زبونم لال ببازه ، شما میخوای بگی دیدین گفتم و این حرفا ! ولی چیزی که معلومه اینه که آلمان توی گروه مرگ بوده و با 9 امتیاز صعود کرده و مرحله بعدی هم به یونانی رسیده که همین طوریش تیم اعصاب خوردکنی هست چه برسه به اینکه الآن توی بدترین شرایط سیــاسی هم با آلمان باشه و انگیزه فجیعی داشته باشن.
از این حرفا همیشه دور و بر تیمای آلمانی هست... جالبه یکی از هوادارای انگلیس می گفت بایرن از رئال شانسی شانسی برد : ))))
نمی دونم اینا از فوتبال چی فهمیدن ..
ولی خوشم میاد همیشه خاری هستیم در چشم بد خواهان : دی
کی حرف از شانس زد !!!
گروه مرگ با حظور تیمی مثل هلند که دیگه مرگ نیست
مگه اینکه شما از یونان واسه خودتون کابوس ساخته باشین و گرنه تیمی که با شانس بیاد بالا که کابوس نیست اسمش
من فقط قرعه آلمان رو با بقیه تیم ها مقایسه کردم
واقعا اعصاب ندارین![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 25-06-2012 at 00:49.
عزیز من فقط این مرحله رو گفتم
کسی هم حرفی از شانس نزد
lمسعودی نکنه اون طرفدار چلسی رو میگیجالبه یکی از هوادارای انگلیس می گفت بایرن از رئال شانسی شانسی برد : ))))
آره بنده خدا الان هم خب حذف شدن..لابد این هم از خوش شانسی ما بود![]()
نه ما اعصاب داریم .... شما واقعیت رو نمیبینی![]()
[QUOTElمسعودی نکنه اون طرفدار چلسی رو میگی
آره بنده خدا الان هم خب حذف شدن..لابد این هم از خوش شانسی ما بود[/QUOTE]
اتفاقا از طرفدارای چلسی هم هست
آره خدایی شانس آوردیم وگرنه مجبور بودیم باز بهشون 4 تا بزنیم : دی
+
: دی
خوب خورديم به ايتاليا ، چند تا ميزنيم بهشون ؟! اين عكس بالا خيلی خداست يوگی چه حس گرفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)