دوستانی که نا محدود هنوز دارن مشکل نصف شدن سرعت رو دارن؟
دوستانی که نا محدود هنوز دارن مشکل نصف شدن سرعت رو دارن؟
کسی اینجا نیست؟
من امروز یا فردا اخرین روزی هست که نامحدود 512 دارم و اینجور که دوستان اینجا میگن دیگه نامحدود نمیتونم بگیرم...
مشکل سرعت هم ندارم...الان با همون 50 تا 60 همیشگی دارم دانلود میکنم...
من رفتم 10 گیگ حجم بگیرم .ولی هر گیگ 3600 باهام حساب کرد!!!مگه نباید 10 گیگ به بالا گیگی 1700 باشه؟
منم از مخابرات گنبد 256 نامحدود دارم دقیقا نصف سرعت! ینی 16-17 هستش سرعت دانلودم ...حتی ثابت هم نیست و میاد پایین تر روی 10-12 و همه ش نوسان داره ....در صورتی که باید سرعتش 32 باید باشه ...
نمیدونم به کی شکایت کنم از دست این حرام خورها ...قیمت هم که از همه ی دنیا گرون تریم ...ینی خیلی خیلی خیلی گرون تریم با توجه به سرعتی که در اختیار داریم...
دارن این کار رو میکنن که دیگه کسی نامحدود نگیره
من هم خودم تا هفته پیش نامحدود 256 مخابرات گنبد داشتم سرعت دانلود هم بین 30 تا 40 بود
الان 256 با حجم 5 گیگ گرفتم سرعت هم بین 60 تا 70 هست و به شدت ناراضی ام از وضع موجود
دقیقا ...وقتی زنگ زدم به پشتیبانی هم همینو گفت ...گفت که سیاستمونه که مردم برن به سمت حجمی ..واقعا که ...
تو خارج اصن حجمی فک نکنم باشه...همه جا نامحدوده و با سرعتای بالای 4 مگ ...اونم حدود یه دلار تو ماه و حتی کمتر ...
من از وقتی که از مخابرات گرفتم همون سرعت بوده و هست .ماله تو اگه 30-40 بوده که خیلی عالیه ..
تو از گنبدی؟ چرا حجمی گرفتی؟ حجمی زود تموم میشه ..اصلا حجمی رو میذارن که فقط پول بکنن از جیبامون ...
دوستان گلستانی سلام
بیاین دست به دست هم بدین و به فناوا زنگ بزنیم که بیاد توی استان ما و شهرهای ما که گنبد و مینودشت و کلاله و ... هست سرویس بده!
خداییش سرویس 512 نامحدود با سرعت 50 کیلوبایتسگش شرف داره به 10 مگ با سرعت 1.5مگ و محدودیت 8 گیگ در ماه!
دوستانی که موافق هستن یه پی امی چیزی بدیم به همدیگه که هماهنگیارو بکنیم!![]()
داداش ما پایه ایم ...ولی شرکتای خصوصی مگه نامحدود میدن؟ اگه هم میدن معلوم نیست شاید برشدارن ...ولی مخابرات نامحدود رو داره ....
شرکت فن اوا نامحدود میده اما اینجور که من فهمیدم فک کنم واسه 512 نامحدود 90 تومن میگیره واسه یک ماه !!
اینجوری که نمیصرفه...چون 512 نامحدود مخابرات من 25 تومن میدادم...
اینم عکس پلن های مخابرات گلستان...من تصمیم گرفتم 512 با 15 گیگ حجم بخرم...( خودم تو خونه ماهی 30 گیگ استفادمه..به غیر از اعضای دیگه
)
از این به بعد فقط باید سایت چک کنیم...دانلود مانلود تعطیل...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)