کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم تازه می خواهم به Bitdefender مهاجرت کنم
توی تست ها که خیلی خوب بوده و اکثرا تو 3 تای اول بوده
فقط نمی دونم چرا نسبت به آنتی ویروس های دیگه معروف نیست؟
و اینکه نسبت به eset سبکتره یا نه؟ و هر روز چند مگ آپدیت داره؟
بیت دفندر عالی هست ..... روزانه تا 10 مگ هم اپدیت داره اما متغیر هست و کمتر هم میشه ....... دلیل اینکه مشهور نیست به خاطر سلیقه افراد و هست ......
درود، یه مشکلی که پیدا کردم با Antivirus Plus 2013 اینه که فایلهای RAR, EXE, MP3 و یه چندتای دیگه دانلود نمیشه نه با Idm نه با هیچ برنامهٔ دیگه. این مشکل مربوط به آپدیتهای جدید هست.
البته ناگفته نمومنه من از Firewall کومودو استفاده میکنم.
این مشکلو که میتونه حلکنه؟ اصلاً من هر چی گشتم ندیدم توی بیتدیفندر جایی واسه بلاک این فرمتها باشه. کجاست؟
دوست عزیز آنتی ویروس بیت دفندر 2013 سبک و پر قدرت و عالی هست من قبلا نود استفاده میکردم و از اونجایی که اصلا قابل اعتماد نبود به بیت دفندر مهاجرت کردم الان هم راضیم .
و اینکه سبک بودن بستگی به سخت اقزار شما داره . الان روی لپتاپم نصبه اصلا احساس نمیکنم آنتی ویروس دارم . حداقل سیستمی که توی سایت خودش نوشته رم 1 گیگ میخواد میتونید دقیقش را توی سایتش ببینید .
در مورد معروف نبودن باید بگم برعکس خیلی خیلی توی دنیا معروفه ولی از اونجایی توی ایران اسمش کمتر سر زبانها هست که کاربرای ایرانی امنیت را فدای سرعت میکنن و حاظر هستن از یک آنتی ویروس پرسرعت بی امنیت استفاده کنن و استفاده ی بالای نود 32 در ایران دلیل بر امنیت اون نیست . در حال حاظر کاسپر سکای و بیت دفندر انتخاب کسانی هست که خیلی به امنیت سیستمشون اهمیت میدن و از خطرات دنیای مجازی آگاهتر هستن . ضمنا آنتی ویروسها دیگه هم خوب هستن ولی این دو توی نتایج بهتر از بقیه و خیلی شبیه به هم عمل کردن .
آپدیت بیت هم روزانه برای من حدود 2 تا 5 مگ هست بعضی مواقع کمتر یا بیشتر ...
من بهتون پیشنهاد میکنم که حتما بیت را امتحان کنید ...
سلام دوستان
دوستان من اين کرک را هرچه تلاش کردم نشد:
من وارد Safe Mode شدم و کرک را اجرا کردم ولي کليد اکتيويتش غيرفعّال بود!
پيغام ميداد که بايد در محيط نرمال انجام دهيد!
در Safe Mode With Network هم باز همينطور شد!
در محيط نرمال هم پيغام ميداد که بايد در محيط سيف مود انجام دهيد!!
در ضمن سيستم هم 64 بيتيه.
Last edited by polestar98g; 27-09-2012 at 19:45.
1.لینک فعال سازی براتون فرستاده شده و شما اون رو فعال کردید؟
وارد mybitdefender در بالا سمت چپ بشید و رو account setting کلیک کنید اگه مراحل قبل کرک رو درست رفته باشید باید اینجا نوشته شده باشه you are logged in as و پایین اون آدرس ایمیل شماست و آیکن کنار اون سبز هست.
2.اگه قبلا ورژنهای پایین تره این آنتی ویروس مثل 2012 و یا همین ورژن 2013 رو سیستم نصب بوده و کرک هایی نظیر box رو استفادده کردید شما باید مطابق زیر عمل کنید:
آنتی ویروس رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید و در پایان سیستم رو reset کنید.
کرک رو در محیط معمولی ویندوز اجرا کنید..این عمل باعث پاک شدن رد کرک های قبلی میشه.
حالا آنتی ویروس رو نصب کنید و دقیقا مطابق نحوه کرک که قبلا توضیح داده شده پیش برید.
نکته:نباید برنامه امنیتی دیگه ای رو سیستم نصب باشه چون امکان داره از اجرا شدن کرک جلوگیری کنه که به این عمل false positive میگن.
تو youtube هم نحوه کرک رو تصویری میتونی ببینی اما مواظب باش کرک اونها رو دانلود و اجرا نکنی چون امکان آلوده بودنشون هست!
سلام خیلی ممنونم. حل شد.
مثل اینکه اون تیک Automatic Log in را نزده بودم واسه همون بود.
قربونت
درود
دوستان و اساتید کمک!
من نسخه
بیت دیفندرتوتال سکیورتی 2013
نصب کردم بدون ثبتنام
میخام از حالت تریال30 روزش استفاده کنم
فقط یه چیز
چرا سرعت دانلود idm رو از نصفم کمتر کرده این بیتدفندر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهی داره که بیت دغندر سرعت اینترنت رو کم نکنه؟
دوست گرامی این آنتی ویروس هیچ تاثیری روی سرعت اینترنت نمیزاره شما یکبار بزار کاملا آپدیت بشه بعد سیستم را ریستارت کنید مشکل حل خواهد شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)