من کاملا با شما سر این موضوع موافقم ... فن های Pes اگه نگاه کنین اکثرا کسایی هستن که نمی خوان تو بازی به خودشون زحمت بدن و فقط می خوان به عبارتی شوتی ، گلی بازی رو ببرن جلو ... و اکثرا تا اونجایی که من دیدم کسانیکه فن های Pes بودن یا گیمر حرفه ای نبودن ، یا از زمان Ps1 یا شاید هم عقبتر به این بازی عادت کردن . گرچه Pes تا 2006 به نظرم حرف برای گفتن داشت ولی از اون زمان هر سال بدتر و بدتر شد ...
خودم زمان یادم که فیفا 98 اولین فیفایی بود که بازی کردم که شاید لذتش برام از Pes 2005 هم بیشتر بود

در مورد این مقایسه یا کلا در مورد این عکس ... خداییش چیزی که میگم تعصب نیست و نظرمه :
اگه چهره مسی توی pes 2013 رو نگاه کنین ... کاملا معلومه که بی روحه ( دقیقا عین این فیلما هست که روح از بدن جدا میشه یه حالت سفید مایل به سیاه داره ) ... اصلا احساس واقعا بودن رو به من یکی نمده .. فقط تکسچر بهتر داره ... شایدم به خاطر نور پردازی باشه که در این صورت اثباتی برای نورپردازی بهتر Fifa هست ..
چهره ی فیفا رو که نگا میکنم ، با این همه طراحی بدی که روش هست ولی احساس میکنم یه آدم زنده هست و روح داره ... احساس میکنم یه آدم واقعیه ...
در ضمن چیز دیگه هم که واضح معلومه طراحی پیراهن بازیکنان توی فیفا هستش که اصلا خدا و خرماس با Pes ... که البته گرافیک پیراهن تو بازی بیشتر مشخص تا گرافیک چهره