تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 396 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

کل دنیا دارن میگن FIFA بهتره ..نمیدونم چرا تو کشورما این همه ازین بازی PES طرفداری میشه ...!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9,701,458 likes

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 330,746 likes

خیلی راحت میتونم بگم 90 درصد کسایی که PES میزنن اصن گیمر حرفه ای نیسن ! یا کلن گیمر نیسن!
    من کاملا با شما سر این موضوع موافقم ... فن های Pes اگه نگاه کنین اکثرا کسایی هستن که نمی خوان تو بازی به خودشون زحمت بدن و فقط می خوان به عبارتی شوتی ، گلی بازی رو ببرن جلو ... و اکثرا تا اونجایی که من دیدم کسانیکه فن های Pes بودن یا گیمر حرفه ای نبودن ، یا از زمان Ps1 یا شاید هم عقبتر به این بازی عادت کردن . گرچه Pes تا 2006 به نظرم حرف برای گفتن داشت ولی از اون زمان هر سال بدتر و بدتر شد ...
    خودم زمان یادم که فیفا 98 اولین فیفایی بود که بازی کردم که شاید لذتش برام از Pes 2005 هم بیشتر بود

در مورد این مقایسه یا کلا در مورد این عکس ... خداییش چیزی که میگم تعصب نیست و نظرمه :

اگه چهره مسی توی pes 2013 رو نگاه کنین ... کاملا معلومه که بی روحه ( دقیقا عین این فیلما هست که روح از بدن جدا میشه یه حالت سفید مایل به سیاه داره ) ... اصلا احساس واقعا بودن رو به من یکی نمده .. فقط تکسچر بهتر داره ... شایدم به خاطر نور پردازی باشه که در این صورت اثباتی برای نورپردازی بهتر Fifa هست ..

چهره ی فیفا رو که نگا میکنم ، با این همه طراحی بدی که روش هست ولی احساس میکنم یه آدم زنده هست و روح داره ... احساس میکنم یه آدم واقعیه ...

در ضمن چیز دیگه هم که واضح معلومه طراحی پیراهن بازیکنان توی فیفا هستش که اصلا خدا و خرماس با Pes ... که البته گرافیک پیراهن تو بازی بیشتر مشخص تا گرافیک چهره

2. 4 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من کاملا با شما سر این موضوع موافقم ... فن های Pes اگه نگاه کنین اکثرا کسایی هستن که نمی خوان تو بازی به خودشون زحمت بدن و فقط می خوان به عبارتی شوتی ، گلی بازی رو ببرن جلو ... و اکثرا تا اونجایی که من دیدم کسانیکه فن های Pes بودن یا گیمر حرفه ای نبودن ، یا از زمان Ps1 یا شاید هم عقبتر به این بازی عادت کردن . گرچه Pes تا 2006 به نظرم حرف برای گفتن داشت ولی از اون زمان هر سال بدتر و بدتر شد ...
    خودم زمان یادم که فیفا 98 اولین فیفایی بود که بازی کردم که شاید لذتش برام از Pes 2005 هم بیشتر بود

در مورد این مقایسه یا کلا در مورد این عکس ... خداییش چیزی که میگم تعصب نیست و نظرمه :

اگه چهره مسی توی pes 2013 رو نگاه کنین ... کاملا معلومه که بی روحه ( دقیقا عین این فیلما هست که روح از بدن جدا میشه یه حالت سفید مایل به سیاه داره ) ... اصلا احساس واقعا بودن رو به من یکی نمده .. فقط تکسچر بهتر داره ... شایدم به خاطر نور پردازی باشه که در این صورت اثباتی برای نورپردازی بهتر Fifa هست ..

چهره ی فیفا رو که نگا میکنم ، با این همه طراحی بدی که روش هست ولی احساس میکنم یه آدم زنده هست و روح داره ... احساس میکنم یه آدم واقعیه ...

در ضمن چیز دیگه هم که واضح معلومه طراحی پیراهن بازیکنان توی فیفا هستش که اصلا خدا و خرماس با Pes ... که البته گرافیک پیراهن تو بازی بیشتر مشخص تا گرافیک چهره
    دوست عزیز خداییش سمت چپی رو نگاه کن بعد عکشو بزار رو وب بدون اینکه پیراهن بارسلونا تنش باشه بگیم مسی هستش کسی این قیافه رو به اسم مسی شناسایی میکنه یا نه بیشتر شبیه حامد بهداد من خودم هر دو نسخه چه Fifa چه PESرو هرسال بازی کردم از نظر گیم پلی تکنیکی تر بودن خداییش Fifa بیست سی درصدی بهتره ولی از نظر طراحی چهره ها از وقتی که من یادمه Fifa همین بود طراحی چهره شاید از نظر گرافیکی بهتر باشه ولی از نظر شباهت به اون بازیکن واقعا همین بوده از اون اول البته تو نسخه آخر این مسئله کمی بهترشده بود

4. 2 کاربر از saeedblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه میخواین چیزی رو بازی کنین که واقعا به فوتبال شبیه باشه انتخاب فیفاست . ولی اگه میخواین دور هم بخندین و یک بازی فانتزی انجام بدین باید PES رو انتخاب کنین.
    دیگه بحثی نداریم .
    اینقدر بحث تکراری فیس بازیکنان رو کش ندین .

6. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تیم تاتنهام که از تیم های جدید طرف قرارداد با EA هست در حال حاضر در اردوی پیش فصل در کشور امریکا به سر می بره که با حضور افرادی از EA در اونجا کارهای مربوط به 3D Face Modeling بازیکنان تاتنهام انجام میشه.

مطمئنا چهره ی بازیکنان تاتنهام مثل منچستر سیتی در سال قبل پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.

تعدادی عکس حین فرآیند مدل کردن سه بعدی صورت بازیکنان تاتنهام:

بعد از انجام مدلسازی , بازیکنان به صورت دسته جمعی مشغول بازی فیفا شدند:

8. 17 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه میخواین چیزی رو بازی کنین که واقعا به فوتبال شبیه باشه انتخاب فیفاست . ولی اگه میخواین دور هم بخندین و یک بازی فانتزی انجام بدین باید PES رو انتخاب کنین.
    دیگه بحثی نداریم .
    اینقدر بحث تکراری فیس بازیکنان رو کش ندین .
    اون pes که کلا مرخصه هیچی . ولی خودمون فیفا هم انچنان شبیه فوتبال واقعی نبود امسال . مگه ببینیم توی 13 چه میکنه .

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظر من تا واقعی شدن هنوز کارداره ...ولی EA Sport ثابت کرده که میتونه با یه راه درس درمون این راه رو طی کنه ...هر سال میبینیم که بهتر از سالای پیش میشه ...مطمئنم هر چی جلوتر بریم فیفا هم به واقعیت نزدیکتر میشه !

+

Konamy هم اگه به فکر تغییر باشه میشه به pes امید داشت ...، امیدوارم یه روزیم Pes بتونه رفته رفته خودشو پیدا کنه و یه رقیب سرسخت واسه Fifa شه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام تایپک خوبیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام کسی میتونه در مورد complete Dribbling بیشتر توضیح بده؟وقتی تو فوتبال واقعی میشه با تغییر جهت دریبل کرد چرا اینجا گفتن دیگه نمیشه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام کسی میتونه در مورد complete Dribbling بیشتر توضیح بده؟وقتی تو فوتبال واقعی میشه با تغییر جهت دریبل کرد چرا اینجا گفتن دیگه نمیشه؟
    الان شما فکر میکنی فقط دو نوع دریبل داریم توی فیفا . یکی با همون تغییر جهت معمولی و یکی هم با skill move . درسته ؟ واسه همینه که میگی توی فوتبال واقعی که skill move خیلی نمیزنن و اگه بخوان دریبل کنن از تغییر جهت استفاده میکنن .
    منم موافقم که توی فوتبال واقعی از skill move خیلی استفاده نمیشه . اما دریبل با تغییر جهت هم توی فوتبال واقعی نداریم .
    اگه دقت کرده باشی بعضی مواقع دقیقا قبل از رسیدن بازیکن حریف که تغییر جهت بدی بازیکنت اگه دریبلر خوبی باشه بدون تغییر توی مسیرش به راحتی طرف رو جا میزاره . این دریبل نه تغییر جهتیه که شما میگی و نه skill move که واقعا هم کاربرد داره .
    skilled dribling هم که درسته جزو skill move ها حساب میشه ولی چون سیستمش فرق میکنه یکی از طبیعی ترین دریبل ها توی فیفاست .
    در ضمن یه سری skill move هست که حتی خود من هنوز یاد ندارم بزنم اما بعضی مواقع که میزنم دیدم که چقدر توی فوتبال واقعی ازش استفاد میکنن . اگه یادم باشه توی حرکت بازیکن یه حرکت مارپیچی میره مثل این : ~

میدونی تمام دریبلهای توی بازی صرفا جاخالی دادن از تکل حریفه ولی اون تغییر جهتی که میگی رو عمرا توی فوتبال واقعی نداریم . دلیل هم داره . دلیلش اینه که این حرکت فقط توی فوتبال مجازی صرفا فقط به خاطر گمراه کردن کسیه که داره تیمش رو کنترل میکنه نه به خاطر جاخالی دادن یک تکل . من خودم وقتی با اینجور ادما که یک سره از این نوع دریبل استفاده میکنن رو به رو میشم میخوام بزنم دسته ام رو بشکنم .

احتمال میدم EA توی فیفا 13 کاری که واسه این حرکات میخواد بکنه اینه که به اصطلاح یک penalty واسه این کار در نظر بگیره (منظور پنالتی نیست . یعنی همون افت) که یعنی اگه طرف خواست مثلا یه دفعه 90 درجه تغییر جهت بده مثل فوتبال واقعی یه افتی توی حرکتش برای یه مدتی به وجود بیاد . البته در شرایط خاص نه در همه شرایط .
    خداییش اگه بشه مثلا با تغییر جهت دریبل داد پس حرکاتی نظیر مک گریدی یا تو سرتوپ ... به چه درد میخوره .

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

مقایسه‌ی چهره‌های بازیکن‌های تیم میلان ایتالیا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •