تاچ ویز این خوشگله ها!![]()
تاچ ویز این خوشگله ها!![]()
نه به نظرم که ناخن هاش رو باید کمی کوتاه کنه و کمتر از شوینده ها استفاده کنه تا پوست دستش بخصوص کنار ناخن هاش دچار....
راستی اون گوشی که تو تصویر کنار اون انگشت ها دیده میشه مدلش چیه..!!!؟؟![]()
خوش باشید..-
![]()
آقا واقعا تبليغ قشنگ و تاثير گذاري بود
دمش گرم سامي چيكار كرده
تركونده
ولی طرحش یخورده مثل نوکیا c7 هست.........
Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X: Alien vs. Predator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم ها بیاین همه با هم به سامسونگ نامه بدیم این گوشی رو برای ایران هم 29 می بده بیرون ، نظرتون چیه ؟
خدااییش محو این گوشی شدم .... کسی میدونه اومد تو ایران قیمتش حدودا چند میشه ؟
لطفا جنبه سیاسیش رو بیخیال شینیه نظرتون 3 خرداد میشه که تحریم ها برداشته بشه ، قیمت ها بیاد پایین /؟
گوشی کاملا حرفیه .... و واقعا برای اونایی که میگن فقط Cpu تغییر کرده متاسفم
گوشی در کل نسبت به one x برتری داره .... بزرگی صفحه نمایش S3 باعث شد که امتیاز کمتری در مقابل One x بگیره ولی از لحاظ دوربین هم S3 برتر است بدون هیچ تبلیغی تا الان بهترین دوربین رو سامی زده ، کیفیتشو![]()
بله؟! =)))))))))))))))بزرگی صفحه نمایش S3 باعث شد که امتیاز کمتری در مقابل One x بگیره
عزیز اون چیزی که نیاز به ریسورس رو بالا میبره ، رزولوشنه ، نه اندازه صفحه. علاوه بر اون تست های معتبر مثل تست های Anand به صورت Offscreen و در رزولوشن 720p گرفته میشه.
هم اکنون fllipboard ، S-voice ، رینگتون ها ، والپیپر های این گوشی پورت شدن و بر روی تمامی گوشی های دارای ICS قابل نصب هستن
این S voice چیزه خاصی نداره ، 3 روزه دارم ازش استفاه میکنم ، یکم با لحجه من سازگار نیست! باید بره زبانش رو خوب کنه :پی
بدنه گلکسی اس 3 از پلی کربنات است و نه پلاستیک این را سایت معتبر Phonearena تایید کرده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته من اطلاعاتم کم بودبله؟! =)))))))))))))))
عزیز اون چیزی که نیاز به ریسورس رو بالا میبره ، رزولوشنه ، نه اندازه صفحه. علاوه بر اون تست های معتبر مثل تست های Anand به صورت Offscreen و در رزولوشن 720p گرفته میشه.یه سرچ کردم اومد دستم ... ممنون
Last edited by Vahidking.75; 21-05-2012 at 23:09.
میگن سامسونگ امروز بستش...ببین هنوز کارمیکنه یا نه؟؟هم اکنون fllipboard ، S-voice ، رینگتون ها ، والپیپر های این گوشی پورت شدن و بر روی تمامی گوشی های دارای ICS قابل نصب هستن
این S voice چیزه خاصی نداره ، 3 روزه دارم ازش استفاه میکنم ، یکم با لحجه من سازگار نیست! باید بره زبانش رو خوب کنه :پی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)