- فعلا نه .
- بله آفلاین داره .
اگه این نسخه آپدیت نباشه هم امکان نداره بتا کی بخواد ، تا هر پچی بود بقیشو خودش دانلود میکنه .
- فعلا نه .
- بله آفلاین داره .
اگه این نسخه آپدیت نباشه هم امکان نداره بتا کی بخواد ، تا هر پچی بود بقیشو خودش دانلود میکنه .
سلام به همه دوستان یکی دوروز بهم مهلت بدین بک اپ رو رایت میکنم رو دی وی دی براتون میفرستم اگه میخواین پخ کنین
تبلیغات و خرید و فروش خلاف قوانین فروم هست .
دیگه نیازی به کی نداره کسی .
هر کسی میتونه تو صفحه رسمیش ثبت نام کنه و در مدت خیلی کمی بازی به اکانت استیمش اضافه میشه .
دیگه نیازی به کی نیست
بازی از حالت بتا در اومده
کاملا تایید می شه بازی از حالت بتا 3هفتس خارج شده جهت اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه سوال
واقعا ميشه اين بازي رو بصورت افلاين هم بازي كرد؟يعني مرحله اي و از اين جور چيزا يا فقط افلاينش واسه چيز هاي محدودي هستش؟
كلا افلاينش چجوريه؟
خواهش ميكنم يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم![]()
آفلاینش یه سری مرحله آموزشی داره که شامل دو تا هیروی Dragon Knight و Sniper هست که 15 دقیقه بیشتر نیست . بقیه قسمت آموزشی هم یه سری دست با Bot هست مثلا 1v1 و اینجور چیزا .
در حالت عادی آفلاین همون بازی 5 به 5 هستش که با Bot بازی میشه کرد .
سلام.دو تا سوال
برای من پینگ رو تو بازی نشون نمیده از کجا باید فعالش کرد؟
توی find match من همه هیرو ها رو نمیتونم پیک کنم.آیا تنظیم خاصی داره؟
1 . در حالت عادی تایپ کنید -ping بالا سمت راست مینویسه (به همراه Packet Loss) و این که دائمی باشه یا نه یه Launch Option هست که تو استیم وارد میشه و من بلد نیستمش .
2 . فقط چیزی که به ذهنم میرسه اینه شما All Pick بازی نمی کنی . قسمت Find Match قبل این که دکمشو بزنید پایین نقشه یه کادر هست توش میتونید Mode ها رو مشخص کنید :
All Pick : هر کسی هر هیرویی میتونه پیک کنه .
Single Draft : به هر کسی سه تا هیرو داده میشه یکیو پیک می کنه .
Least Played : هر کسی میتونه یکی از 20 هیرویی که باهاشون کمتر از بقیه بازی کرده رو پیک کنه .
من خودم فقط All Pick رو تیک زدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)