تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 65 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من اپیزود 3 رو دانلود کردم ولی فایل هاش به پسوند .ttarch هستش و 6 تا پارت هستش که اسمشون اینطوریه 1_WalkingDead103_english_pc_anichore.ttarch و یه پارت هم برای کرک و یا پچ وجود داره توش . حجم کا فایل ها 660 مگابایت هستش .

حالا چطوری این فایل ها رو باز کنم و به فایل ست اپش دسترسی پیدا کنم برای نصب ؟؟؟؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

دوستان من اپیزود 3 رو دانلود کردم ولی فایل هاش به پسوند .ttarch هستش و 6 تا پارت هستش که اسمشون اینطوریه 1_WalkingDead103_english_pc_anichore.ttarch و یه پارت هم برای کرک و یا پچ وجود داره توش . حجم کا فایل ها 660 مگابایت هستش .

حالا چطوری این فایل ها رو باز کنم و به فایل ست اپش دسترسی پیدا کنم برای نصب ؟؟؟؟
    کل پوشه اسمش هست WalkingDead103 خب. اینو کپی کن تو پوشه Pack تو محل بازی. همین...

3. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کل پوشه اسمش هست WalkingDead103 خب. اینو کپی کن تو پوشه Pack تو محل بازی. همین...
    مرسی دوست من . حل شد . دمت گرم حالا اگه اپیزود های بعدی هم بیاد به همین شکل میشه عمل کرد دیگه >؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا من قبلا اپیزود 1 بازی رو نصب و بازی کرده بودم و بعد پاکش کردم الان اپیزود 2 و 3 رو دانلود کردم و اپیزود 2 رو که حجمی حدود 1.5 گیگ داشت و به صورت نصبی بود نصب کردم و اون پپوشه اپیزود 3 رو هم کپی کردم تو محل مورد نظر ولی الان رو ایکون بازی که به اسم WalkingDead101 هستش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه ؟؟؟!!! البته حدس میزنم این برای اجرا اپیزود 1 رو هم نیاز داره :( که اگه اینجور ابهش دوباره مجبورم اپیزود 1 رو دانلود کنم یعنی ؟

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

مرسی دوست من . حل شد . دمت گرم حالا اگه اپیزود های بعدی هم بیاد به همین شکل میشه عمل کرد دیگه >؟
    خواهش میکنم رفیق. آره همینطوریه...
    اقا من قبلا اپیزود 1 بازی رو نصب و بازی کرده بودم و بعد پاکش کردم الان اپیزود 2 و 3 رو دانلود کردم و اپیزود 2 رو که حجمی حدود 1.5 گیگ داشت و به صورت نصبی بود نصب کردم و اون پپوشه اپیزود 3 رو هم کپی کردم تو محل مورد نظر ولی الان رو ایکون بازی که به اسم WalkingDead101 هستش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه ؟؟؟!!! البته حدس میزنم این برای اجرا اپیزود 1 رو هم نیاز داره :( که اگه اینجور ابهش دوباره مجبورم اپیزود 1 رو دانلود کنم یعنی ؟
    چون میگی دانلود کردی و 1.5 گیگ بوده به نظرم هر دوتا اپیزود اول با هم بوده.(خود اپیزود 2 به تنهایی 1.5 گیگ نیست). شما پوشه 103 رو پاک کن ببین میاد تو بازی. اگه بازم نمیومد دوباره بنصب ببینیم چی میشه.

7. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پاکش کردم و دوباره نصب کردم بازم اجرا نشد منم شکم تو این هستش که چرا رو فایل اجرایی نوشته WalkingDead101 در حالی که اوصلا نباید 102 بود ؟

ولی در حالی تو فایل نصب و هنگام عملیات نصب می نویسه اپیزود 2 داره نصب میشه . حجم فایل ایزو اپیزود 2 هم دارم نصب می کنم دقیقا 1.44 گیگابایت هستش .

بعد نصب رو ایکون بازی که کلیک می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ عکسالعملی اتفاق نمیافته

9. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

1.44 گیگ هر دو اپیزود با هم دیگش. دقیقا مثل مال من. منم دو اپیزود اولم با هم بود... فایلی که دانلود کردی رو کس دیگه ای هم امتحان کرده که ببینه درسته؟ شاید خراب باشه...
    ------

اگه اپیزود یک تنها رو داری نصب کن. بعد از پوشه پک این یکی که الان نصبه پوشه 102 رو کپی کن تو جایی که اپیزود یک تنها هست. ببین درست میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO

حالا نمی دونم هر دوش با همه یا یکیشه ولی هر کدوم باشه هیچ کدوم اجرا نمیشه ( چی گفتم

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

والا من از دانلود ها دانلود کردم اسم پوشه اخرش هم اینه The Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Walking Dead Episode 2 Starved for Help-TiNYiSO

حالا نمی دونم هر دوش با همه یا یکیشه ولی هر کدوم باشه هیچ کدوم اجرا نمیشه ( چی گفتم
    نه مطمئن باش با همه. خب اگه بقیه دوستان کمک کنن خیلی خوب میشه. من که دیگه عقلم قد نمیده!

13. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببین بازی رو که برای اولین بار نصبش میکنی حالا میخواد فقط اپیزود یک باشه یا اپیزودهای دیگه هم باهاش باشه یه پوشه داره به نام همون packs . فایل اجرایی هم همون 101 هستش و هیچ وقت اسمش عوض نمیشه . ولی خودش عوض میشه .

وقتی یه اپیزود جدید نصب میکنی (یعنی پوشه اش رو میریزی توی فلدر packs) دیگه اون فایل اجرایی اول کار نمیکنه که بتونه این اپیزود جدید رو بخونه و اجرا کنه . شما باید کرکی که همراه بازی گذاشته شده رو توی محل نصب بازی کپی کنی . همه محتویاتش رو . باز هم میگم اسم فایل اجرایی بازی همون walkingdead101 هستش و عوض نمیشه . ولی باید کرک جدید بعد از نصب هر اپیزود که میاد بریزی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •