خواستید با برنامه تهیه گزارش سیستم کسپر طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش سیستم رو تهیه و لینکش رو قرار بدید. شاید علت مشکل رو بتونه تشخیص بده.
خواستید با برنامه تهیه گزارش سیستم کسپر طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش سیستم رو تهیه و لینکش رو قرار بدید. شاید علت مشکل رو بتونه تشخیص بده.
از چه برنامهای برای چک هارد استفاده کردهاید؟
دوست عزیز که با کاسپر عزیز مشکل پیدا کرده اید!
کامپیوتر نکات ریز و درشت فراوانی داره که ما بی خبریم. یک نمونه اش رو عرض می کنم.
هیچ وقت تعداد فایلها رو در پوشه ای زیاد نکنید. فکر کنم بیشتر از 1024 تا کلا در ویندوز مخصوصا ویندوز های قبل از ویستا جواب نمی دن. همواره سعی کنید تعداد فایلها تون کم باشه و در عوض از ساب فولدر استفاده کنید. ممکنه شما در جایی تعداد زیادی فایل دارید که وقتی کاسپر می خواد بخونه به علت تعدد فایلها، هنگ کنه. بنابراین این یک مورد رو هم لطفا چک کنید. اگر جایی فایل زیاد دارید، به فولدر های دیگه منتقل کنید مخصوصا در مورد عکس و آهنگ. این تجربه شخصی بود و در دکان هیچ عطاری پیدا نخواهید کرد مگر همین p30world.com که به طور اتفاقی اسکرین شات بفرستی و یکی بهت بگه این طوریه.
ناامید نباشید. احتمالا این کار هم جواب نخواهد داد ولی شخصا فکر می کنم اولا XP رو ببوسید و کنار بگذارید و دیگر اینکه از هارد دیگری استفاده کنید و دیگر قطعات سخت افزاری رو هم چک کنید.
HDD Tuneاز چه برنامهای برای چک هارد استفاده کردهاید؟
نتیجش مثبت بود و هارد رو سالم اعلام کرد.
بله این قضیه تعداد خیلی بالای فایلها در یک فولدر که مشکل ساز میشه، کاملا درست و منطقی هست. قبول دارم. خودم چنین فولدرهایی نمی سازم. این بیشتر در درایو C پیش میاد که خود ویندوز و خود نرم افزارها فایلهای زیادی رو میسازند (مثلا فایلهای cash یا temp و ...) .خب اینها کار رو سخت میکنه و اسکن شون هم زمان بر هست و فکر میکنم موقع اسکن اینها، ریست پیش میاد.دوست عزیز که با کاسپر عزیز مشکل پیدا کرده اید!
کامپیوتر نکات ریز و درشت فراوانی داره که ما بی خبریم. یک نمونه اش رو عرض می کنم.
هیچ وقت تعداد فایلها رو در پوشه ای زیاد نکنید. فکر کنم بیشتر از 1024 تا کلا در ویندوز مخصوصا ویندوز های قبل از ویستا جواب نمی دن. همواره سعی کنید تعداد فایلها تون کم باشه و در عوض از ساب فولدر استفاده کنید. ممکنه شما در جایی تعداد زیادی فایل دارید که وقتی کاسپر می خواد بخونه به علت تعدد فایلها، هنگ کنه. بنابراین این یک مورد رو هم لطفا چک کنید. اگر جایی فایل زیاد دارید، به فولدر های دیگه منتقل کنید مخصوصا در مورد عکس و آهنگ. این تجربه شخصی بود و در دکان هیچ عطاری پیدا نخواهید کرد مگر همین p30world.com که به طور اتفاقی اسکرین شات بفرستی و یکی بهت بگه این طوریه.
ناامید نباشید. احتمالا این کار هم جواب نخواهد داد ولی شخصا فکر می کنم اولا XP رو ببوسید و کنار بگذارید و دیگر اینکه از هارد دیگری استفاده کنید و دیگر قطعات سخت افزاری رو هم چک کنید.
(البته همون طور که صفحات قبل گفتم؛ اسکن کردن یکی از حالت های ریست شدن کامیپوتر بود و در حالت های دیگر هم پیش اومده بود کامپیوتر ریست بشه {بعد از نصب کاسپر} )
با CCleaner که بچه های اینجا معرفی کردند و خیلی هم برام بدرد بخور بود، چیزهای اضافی حجیم روی درایو C رو پاک کردم ولی باز مشکل ریست کاسپر وجود داره.
همون طور که قبلا گفتم از مدت های قبل روی ویندوز کلی برنامه نصب هست از جمله نرم افزارهای حجیم گرافیکی(که البته در درایو های دیگر نصب کرده ام). برای همین عوض کردن ویندوز ام و دوباره نصب کردن همه این برنامه ها، یک دردسر و کابوس بزرگ هست برام.
من مثل بچه های اینجا آدم فنی نیستم که مدام بخوام با قضایای فنی نرم افزارها و نکات سخت افزاری سر و کله بزنم و پیگیر این چیزها باشم. یک کاربر معمولی کامپیوتر هستم که صرفا با نرم افزار ها میخوام کارهام راه بیفته و اذیت درگیر شدن زیاد با چیزهای فنی نشم.
بنابراین فکر میکنم برام منطقی باشه بجای ور رفتن به سخت افزار و عوض کردن ویندوز، بردارم آنتی ویروس ام رو عوض کنم. خب این کار ساده تری هست. همین کار رو هم کردم این دو روز(در صفحه قبل نوشتم)
این چند وقت خسته شدم از بس کامپیوتر ریست کرد و پیغام های خطای ویندوز زیاد بود.
از کسپرسکی 2009 خیلی راضی بوده ام در این چند سال، ولی کسپرسکی 2012 برای کامپیوتر "شخص بنده" مشکل زیاد داشت و نمیتونستم ازش استفاده کنم.
ممنون، نمیدونستم همچین چیزی هم هست، اون موقع.خواستید با برنامه تهیه گزارش سیستم کسپر طبق این پست، گزارش سیستم رو تهیه و لینکش رو قرار بدید. شاید علت مشکل رو بتونه تشخیص بده.
وگرنه تستش میکردم. الان همون طور که صفحه قبل گفتم، دیگه کسپرسکی رو برداشتم و یه آنتی ویروس دیگه نصب کردم.
..........................
ضمنا، این شاید بی ربط باشه با اینجا، خیلی وقت هم از تاپیکش میگذره و شاید خودت راه حل پیدا کرده باشی تو این مدت،با این حال راه حلی که به ذهنم میرسید رو راجع به این تاپیک نوشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید سرنزده باشی به اونجا.
Last edited by pandemonium; 16-06-2012 at 16:22.
با سلام
دوستان اگر یک برنامه ای رو اجرا کنیم و بعد به قسمت low restricted یا untrust بره و بعد ما اونو با کلیک راست و گزینه delet from list از اونجا حذفش کنم چه اتفاقی برای اون فایل میفته در حالیکه توی هیچکدوم از دسته بندی ها قرار نداره
با تشکر
باز برای اجرا شدن از شما سوال میکنه و باز به همون گروهی انتقال پیدا می کنه که قبلا رفته بود و شما از اون گروه فایل را دیلیت کرده بودید.
با سلام خدمت دوستان
سئوالی داشتم در مورد امکانات و روشهای دفاعی کسپرسکی
مثلا در نورتون ما سونار داریم download insihgt و اعتبار سنجی و ..
خوب در کسپر ما علاوه بر دیتابیس چه امکاناتی داریم مثلا hips و هوش مصنوعی ؟ و نحوه عملکرد با یک مخرب ناشناخته از طریق دیتابیس به چه تربیت و چگونه هست یعنی بعد از اجرای مخرب کدوم قسمت ابتدا وارد عمل میشه و بعد لایه های بعدی
ضمنا هوش مصنوعی که در کسپر هست نحوه عملکردش به چه صورت هست ؟
با تشکر
دوستان توی فایروال کسپر من بعضی برنامه(خیلی کم) رو میپرسه دسترسی رو قطع کنه از نت یا نه...چطور میشه کاری کرد همه رو بپرسه؟
سلام
خوب کسپر زمانی که با یک فایل ناشناخته روبرو میشه با دیتابیس و هوش بررسی میکنه و همچنین اگر به اینترنت متصل باشید از سرورهای کلود خودش در مورد فایل در خواست اطلاعات میکنه اگر با این روشها شناسایی نکرد
و حالا اصل ماجرا
در مرحله اجرا فایل کسپر با قسمت proactive defens و system watcher و application control طبق وظایفی که این قسمتها بر عهده دارن فایل بررسی و وارد عمل میشن و اگه رفتار مشکوکی داشت یا تغییرات مشکوکی بر روی سیستم داره اجرا میکنه مسدود میکنه یا به کاربر اطلاع میده
در قسمت اپلیکیشن کنترل که hips کسپر هست بوسیله این قابلیت که میتونید فایلها ی اجرایی رو مدیریت کنید و به گروههای مختلف انتقال بدید تا طبق قوانینی از قبل طراحی شده با فایل برخورد کنه و یا میتونید قوانین این قسمت خودتون تغییر بدید تا با قوانینی که خود شما طراحی کردین با فایل برخورد کنه و شما با این قسمت هر فایل اجرایی رو میتونید کنترل کنید این قسمت و قستمتهای دیگه رو میتونید اتوماتیک کنید و یا به صورت تعاملی تنظیم کنید و همچنین این قسمت توانایی داره از سرورهای کلود خود برای ساخت رول کمک بگیره
مثلا میتونید تعریف کنید که هر فایلی در قسمت low restric هست نتونه از سیستم اسکرین شات بگیره و ........
نحوه تعاملی کردن کسپر به مسیرو setting>general setting> select action automatic تیک بردارید تا کسپر به صورت تعاملی در بیاد
در قسمت proactive defens که رفتار شناس کسپر هست بعد از اجرای فایل رفتار فایل تجزیه تحلیل میشه اگه رفتار مشکوکی داشت فایل متوقف میکنه مثلا ممکنه فایل می خواد به نقاط حساسی از سیستم دسترسی پیدا کنه که متوقف میشه مثلا:
دسترسی به منابع سیستم (مانند رجیستری سیستم).
درخواست خود برای کپی کردن به منابع شبکه، و به نقاط حساس سیستم
رهگیری اطلاعات وارد شده از طریق صفحه کلید.(کیلوگرها )
تغییرات در هسته سیستم عامل.
ایجاد کلیدها مخفی در رجستری و ایجاد پروسس های مخفی در سیستم مثل روتکیتها
تزریق کد به پروسه های در حال اجرا
دستکاری در dns
و...............
در این قسمت بعد از اجرای فایل کسپر طبق الگوی رفتاری که از اون پیروی میکنه ممکنه گزارشی از برنامه به شرکت خودش بفرسته
این قسمت توانایی داره از برسی فایلهایی که امضای دیجیتالی دارن چشم پوشی کنه و همنچنین در این قسمت وضعیت فایل میتونه با کلود چک کنه البته میشه تنظیمش کرد که از سیستم کلود و امضای دیجیتال پیروی نکنه و همه فایلها رو بررسی کنه
در قسمت System Watcher کسپر میاد برنامه ها رو مانیتور میکنه و فعالیت اونها رو ثبت میکنه اگه فایلی بیاد طبق الگوهای خطرناک تغییراتی در تنظیمات و برنامه های کاربردی سیستم ایجاد کنه میتونه rollback کنه و یا اگه سیستم با یک مخرب الوده بشه ولی در اون موقع کسپر نتونسته باشه تشخیص بده بعد از تشخیص تنظیماتی که بر روی سیستم ایجاد کرده به حالت قبل بر میگردونه
این قسمت داری هوش است و مرتب به روز میشود تا بتونه تهدیدها رو شناسایی کنه
مثلا اگه مخرب قسمت رجستری و یا فولدر اپشن دستکاری کرد میتونه به حالت زمانی که سالم بوده برگردونه این قسمت با قسمت های مختلف کسپر همپوشانی داره
Rolling back actions after malicious activity is detected in the system can be initiated either by the System Watcher component on the basis of patterns of dangerous behavior, or by Proactive Defense, or by running a virus scan task, or during the operations of File Anti-Virus.
تقریبا تمام لایه های دفاعی کسپر با هم همپوشانی دارن و کلا قدرت پروتکشن کسپر تشکیل میدن
موفق باشید
Last edited by kases; 15-12-2012 at 06:40.
این لینکها رو ببنیددوستان توی فایروال کسپر من بعضی برنامه(خیلی کم) رو میپرسه دسترسی رو قطع کنه از نت یا نه...چطور میشه کاری کرد همه رو بپرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)