یعنی استفاده از دو پروسسور برای پردازش موازی .
یعنی استفاده از دو پروسسور برای پردازش موازی .
فکر کنم همون پلتفرم Skulltrail اینتل باشه مگه نه؟
Last edited by BLACK-BLACK; 28-03-2008 at 07:19.
اولا اینچا تاپیک اخباره نه مشاورهسلام
من می خواستم یک سیستم جدید بگیرم البته برای کار با Maya حالا می خواستم CPu هم AMD بگیرم
اما سوال من در مورد انتخاب Motherboard هست
کسی با DFI LanParty 790 FX کار کرده ؟؟؟؟
و آیا مادربردی جایگزین پیشنهاد می کنید ؟؟ چون این مادربرد 280 تومان قیمتش هست به نظرتون ارزش این قیمت را داره یا بهتره یه مادر برد دیگه بگیرم و CPu قیمت بالا بگیرم ؟؟
ممنون
دوما اگه مادربرد جایگزین در این حدود قسمت پیداکردید بگیرید چون این مادربرد یک عیب اساسی دارد انهم نهایتا از حافظه با فرکانش 800 پشتیبانی میکند نه 1066
ولی خوبی این مادربرد امکانات اورکلاک ان است
لطفا 3 مدل آخر مادربرد های گیگا را معرفی کنید
مادربرد جدید ASRock با چیپnForce 750a
ویژگیهاASRock has launched the AMD-based K10N750SLI-WiFi motherboard which adopts Nvidia's chipset and AMD's PSI (power state indicator) technology to improve the energy efficiency by disabling extra phases when the CPU is under light loads.
The intelligent energy saver can increase voltage regulator efficiency by 16% and decrease voltage regulator power consumption by 48% without reducing CPU performance and reliability, according to the company.
Based on Nvidia's nForce 750a SLI chipset, the K10N750SLI-WiFi also comes with graphics scalability through support for Nvidia SLI and Hybrid SLI technologies.
اولین مادربورد مبتنی بر چیپست P45 از سوی گیگابایت. این چیپست یکی از اعضای خانواده جدید چیپست های اینتل است .
عکس های این برد را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید /.
باسلام خدمت شما دوستان گرامی من می خواستم ببینم که با مادربورد
ASUS - Maximus Formulaچه مارک گرافیکی بهتر مچ می شود و بهتر کار می کند منظور این هست که با ATI یاNVIDA بهتر کار میکنه اگه جوابمو بدین ممنون می شم
فرقی نداره که کلا مچ شدن خیلی برای کارت گرافیک معنی پیدا نمیکنه .
قیمت مادربرد ایکس 38 دیاموند ام اس ای چنده کسی نداره ؟
دوستان عزیز اینجا تاپیک اخبار است. برای سوالات خود درباره خرید به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)