تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 30 از 402 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من بعد از سويچ از نود 32 به كومودو متاسفانه در مدت زماني 20 روزه و چك كردن موازي با يك آنتي ويروس ديگه فهميدم كومودو تو آنتي ويروس هنوز بايد كار كنه . چون خيلي از ويروس ها از اسكنر اين برنامه رد ميشن . من خودم avast رو ترجيح ميدم كاش تو ايران نماينده داشت

2. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من بعد از سويچ از نود 32 به كومودو متاسفانه در مدت زماني 20 روزه و چك كردن موازي با يك آنتي ويروس ديگه فهميدم كومودو تو آنتي ويروس هنوز بايد كار كنه . چون خيلي از ويروس ها از اسكنر اين برنامه رد ميشن . من خودم avast رو ترجيح ميدم كاش تو ايران نماينده داشت
    با سلام

ایکاش اون مخربهایی را که هم کومودو نشناخت و هم اون آنتی ویروس موازی!!! اونوقت با اجرا تست میکردی اونوقت قابلیتهای پنهان کومودو برای شما ظاهر میشد

اگه شما ترجیح میدی به آنتی ویروس تکیه کنی بهتره از ناد یا ... استفاده کنی.ولی کومودو برای دفاع از سیستم در برابر مخربها فقط از آنتی ویروس کمک نمیگیره.(کاربرهایی که کومودو را خوب میشناسن میفهمن من چی میگم)

اگه قراره درباره یک سویت امنیتی قضاوت بکنیم باید کل سویت را ببینیم.هر چند شما هم فقط در مورد بخش آنتی ویروس نظرت را فرمودی و خرده ای هم نیست.و نظر شما در باره آنتی ویروسش قابل احترام است.

من توصیه میکنم این تاپیک را هم یک نگاهی بندازی، هیچ آنتی ویروسی هیچ وقت نمیتونه همه مخربها را بشناسه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه دو سه سالی هست از آویرا استفاده میکنم.
    هم به نسبت کسپر سبکتره، هم دقت و قدرت خوبی داره. البته یکی دو تا ایراد داره، یکی این که Webguard اش اگر نصب بشه، سرعت اینترنت رو به شدت کاهش میده. مورد دوم هم اینه که بعضی وقتها هوش مصنوعیش زیاد بالا نیست، و یه چیزایی رو بلوک میکنه یا به بعضی از برنامه های کیجن گیر میده که سالمند.
    اما در کل خوبه و من ازش راضیم.

6. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

سلام دوستان
    در ادامه پست بالا من به یه مورد از انتی ویروس قدرتمند نورتون رسیدم که واقعا خودشو قدرتمند نشون میده.حالا چند تا سوال برای من باقی مونده:
    1.ایا بهتر از این مورد هم وجود داره؟
    2.به نظر شما نسخه اینترنت سکوریتی تمام ویژگی های نسخه انتی ویروس رو داره یا خیر؟
    3.اگه میشه یه کم هم درباره انتی ویروس comodo هم توضیح بدید و یه مقایسه با نورتن انجام دهید
    قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Final
    آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
    همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.

برخی از ویژگی های این نرم افزار:
    - محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
    - امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
    - پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
    - داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
    - جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
    - امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
    - امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
    - استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
    - امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
    - داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
    - سازگار با ويندوز هاي مختلف.
    - داشتن حجم مناسب.
    - کاربرد آسان.
    - و ...
    نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.
    Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :

85 MB

-----------------------------------------------------------------------

Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :

90 MB

حداقل بخش های دانلود رو بعد از کپی کردن از سایت پاک میکردید

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حداقل بخش های دانلود رو بعد از کپی کردن از سایت پاک میکردید
    اه من که پاک کردم اون بخش هایی که شما میگید
    فقط اون دو بخش اخر رو جهت اطلاع دوستان نوشتم تا متوجه تفاوت های این (حتی از لحاظ سایز)بشن
    کاش جای ایراد لااقل یه توضیحی برای سوال من میدادید ....

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خودم که چند ساله کاسپر دارم. از نظر امنیت چه تو آنتی ویروس و فایروال که قدرتش مشخصه، من باب مشکلاتش هم چون با سلیقم جوره موردی نداره و همچنان دارمش.

ولی در کنارش ناد رو هم پیگیری میکنم برای ارایه به دوستان و فامیل کم سواد خودم.مشکلی که هست اینه که فایروال خوبی نداره.

اخیرا تعریف کومودو رو تو این انجمن و به خصوص از مهران شنیدم. نصبش کردم و فعلا که از اینترفیسش راضی هستم. اینترفیس برا من تو بحث نرم افزار ها خیلی مهمه، و و اولین قدم برا ادامه استفاده از یک محصوله.

برداشتی که داشتم اینه که با اتوماتیک کردن تنظیمات کومودو شاید بشه جایگزین ناد برا معرفی به دوستانم بشه تا از نظر وبگردی هم مشکلی نداشته باشند. یا حداقل ناد بعلاوه فایروالش.

ولی با وجود تعصبم به کاسپر فکر نکنم برا خودم بتونم جایگزینش کنم. ضمن این که قدرت پاک کنندگی کاسپر برای سیستم های آلوده چیز مهمیه.

فعلا که همچنان کاسپریم تا این کومودو رو به خاطر اینترفیسش و تعریف پی سی ورلدی ها چند روزی داشته باشم ببینم چطوریه.

10. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

اه من که پاک کردم اون بخش هایی که شما میگید
    فقط اون دو بخش اخر رو جهت اطلاع دوستان نوشتم تا متوجه تفاوت های این (حتی از لحاظ سایز)بشن
    کاش جای ایراد لااقل یه توضیحی برای سوال من میدادید ....
    والا من که متوجه توتضیحات شما نشدم ، سوالاتی که شما کردید هم جوابش خیلی ساده هست:

1- بهتر از اینم وجود داره؟! طبق نظرات و معیار های هر فرد متفاوته

2-خیر ، برای استفاده از تمام ویژگی ها باید از نسخه 360 استفاده کنید در ضمن عکسی که در پایین گذاشتید مربوط به انتی ویروس است و نه اینترنت سکیوریتی

3-به تاپیک اختصاصی کومودو مراجعه کنید

12. 2 کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من میگم نود32 چون اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سری به این سایت بزنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.
    فرق eset smart security و nod32 anti virus چیه؟

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

ایکه فقط سرعت سیستم رو نمیگیره میتونه دلیل خوبی باشه ولی کافی نیست.
    نود در مقابل حمله ویروسها در مقایسه با کاسپر و بیت دیفندر و .. ضعیف هستش
    نظر من
    KASPERSKY ANTIVIRUS 2011+USB SECURITY

16. این کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •