تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 602 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    خوب میتونین برادر کوچکتر m50 یعنی m30 رو تهیه کنین.
    ولی پیشنهاد میشه برای موردهای استفاده که فرمودین akg k99 رو تهیه کنین که کاملا پاسخگویه نیازتون هست.
    ممنون
    اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
    akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون
    اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
    akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟
    سلام. اگر به سایت AKG مراجعه کنید مشاهده می کنید که محصولات این برند به دو دسته تقسیم می شوند:
    Personal Audio: مدلهایی مثل K512 , K701, K370, K518 DJ و... که این دسته از محصولات را شما می توانید با گارانتی آواسان خریداری کنید.
    Professional Audio : از این دسته من فقط مدلهای K99 , K44 و K77 را می شناسم. محصولات این گروه را آواسان عرضه نمی کند و شما باید آن ها را با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی تهیه کنید.
    موفق باشید.

3. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عجب.....
    فروشگاه مطمئن تو تهران نمیشناسید؟ اصلا تقلبی داره یا نداره ؟ برم جمهوری ؟ یا بازار ایران ولیعصر ؟ پایتخت ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    البوم Dr. Chesky's Sensational که براتون لینک داده بودم رو به هیچ عنوان از دست ندین.
    واقعا رکورد فوق العاده ای داره .
    درسته که طوری صدا برداری شده که با هدفون imaging اون کاملا محسوس باشه ولی در کل واقعا عالی هست .ارزش هدفونها با این نوع اهنگها چندین برابر میشه.
    افکت صداها کاملا زنده هست و با soundstage وسیعش واقعا ادم رو به وجد میاره.
    تقریبا بهترین البومی بود که تا بحال از لحاظ نزدیکی به صدای زنده در صحنه شنیده بودم.
    به همه دوستاران صدا شدیدا توصیه میشه.

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کدوم لینک ؟لینک مستقیم نداری سالارجان؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کدوم لینک ؟لینک مستقیم نداری سالارجان؟
    سلام
    دوستانی که نتونستن سایت رو باز کنن ایمیلشون رو برام بفرستن تا فایل تورنت رو براشون میل کنم.
    با تشکر

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
    از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
    و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
    یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .

11. 2 کاربر از evewake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
    از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
    و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
    یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .
    دمت گرم . مبارک ـت باشه ببرتت فضا ! . کلیپش رو قیمت نگرفتی ؟

13. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.
    موفق باشید.

15. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.
    موفق باشید.
    نه خیر ! T-Jays Two هست

17. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •