ممنون
اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟
ممنون
اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟
سلام. اگر به سایت AKG مراجعه کنید مشاهده می کنید که محصولات این برند به دو دسته تقسیم می شوند:
Personal Audio: مدلهایی مثل K512 , K701, K370, K518 DJ و... که این دسته از محصولات را شما می توانید با گارانتی آواسان خریداری کنید.
Professional Audio : از این دسته من فقط مدلهای K99 , K44 و K77 را می شناسم. محصولات این گروه را آواسان عرضه نمی کند و شما باید آن ها را با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی تهیه کنید.
موفق باشید.
عجب.....
فروشگاه مطمئن تو تهران نمیشناسید؟ اصلا تقلبی داره یا نداره ؟ برم جمهوری ؟ یا بازار ایران ولیعصر ؟ پایتخت ؟
سلام دوستان عزیز
البوم Dr. Chesky's Sensational که براتون لینک داده بودم رو به هیچ عنوان از دست ندین.
واقعا رکورد فوق العاده ای داره .
درسته که طوری صدا برداری شده که با هدفون imaging اون کاملا محسوس باشه ولی در کل واقعا عالی هست .ارزش هدفونها با این نوع اهنگها چندین برابر میشه.
افکت صداها کاملا زنده هست و با soundstage وسیعش واقعا ادم رو به وجد میاره.
تقریبا بهترین البومی بود که تا بحال از لحاظ نزدیکی به صدای زنده در صحنه شنیده بودم.
به همه دوستاران صدا شدیدا توصیه میشه.
سلام
دوستانی که نتونستن سایت رو باز کنن ایمیلشون رو برام بفرستن تا فایل تورنت رو براشون میل کنم.
با تشکر
امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .
دمت گرم . مبارک ـت باشه ببرتت فضا !. کلیپش رو قیمت نگرفتی ؟
سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.
موفق باشید.
نه خیر ! T-Jays Two هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)