تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 53 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان یه وقتایی میشه ک ماشین جلویی قصد توقف طولانی میگره وسط خیابون! و شما مجبورید لاین تونو عوض کنین و بقیه هم راه نمیدن. لطفا از تجربه هاتون تو این زمینه بگین...
    تو این شرایط شخصا صبر میکنم، و به فرهنگ طرف مقابل میخندم!!

در حد یکی دو دقیقه موردی نداره برام معمولا....

غیر از این، میتونید بوق بزنید چند تا که متوجهتون بشه... اگر متوجه هست و نمیره، راهنما میزنید، شیشه رو میدید پایین، با دست به حالت استاپ جلوی شخص مقابل رو میگیرید، و اروم اروم میرید جلو...
    توجه کنید که دست در بیارید و یا اینکه راهنما بزنید و اروم برید، یعنی یه خورده جلو رو بدید تو لاین مقابل، جوری که ماشینا بتونن رد بشن ولی شما هم تو لاین باشی، چهار پنج ماشین که رد شد، شما کم کم میری داخل...

من اگر همچین حرکتی بزنم، برا ماشینی که مثلا صد متر دورتره برنامه ریزی میکنم و کم کم میرم جلو و راه رو میبندم که مثلا اون ماشین ۱۰۰ متری که رسید، اون وایسه دیگه(اجبارا چون من راهش رو بستم) و برا این مسئله هم امادگی داشته باشه....

البته مشخصا باید مواظب وضعیت ترافیک اون خیابون باشید!

2. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد از سالها رانندگی با انواع خودروهای سبک و سنگین ، و در شرایط مختلف جوی و جاده های گوناگون، به این نتیجه رسیدم که برای داشتن یک رانندگی مطمئن و بدون خطر، باید بجای دیگران هم رانندگی کنید

منظور اینکه اکثریت رانندگان ایرانی، چه سبک یا سنگین، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را مراعات نمیکنند، و همین یکی از عوامل اصلی آمار بالای تصادفات در ایران هست، و اگر شما قوانین را رعایت کنید، و قانون شکنی دیگران را ندید بگیرید و سعی کنید اشتباهات اونها را پیشبینی و اصلاح کنید، تقریبا میتوانید مطمئن باشید که تصادف نخواهید کرد و یا تصادف بسیار کمی به نسبت سالهایی که رانندگی میکنید،خواهید داشت.

هروقت من این اصل را ندید گرفتم، دچار مشکل شدم و تصادف داشتم و حدودا در 25 سال رانندگی 5 تصادف داشتم که مقصر 100% طرف مقابل بود، اما درواقع من خودم را مقصر میدانم چون برای یک لحظه فکر کردم طرف مقابل هم مثل من قوانین را محترم دانسته و اجرا میکنه، که البته اینطور نبود.

یکبار خواندم که یک راننده انگلیسی چندین دهه بدون تصادف رانندگی کرده بود و وقتی از او سوال شد چطوری موفق بوده، جواب داد:

هروقت رانندگی میکنم، تصور میکنم که رانندگان دیگه دیوانه هستند

4. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لوازم و ابزاری که باید هر ماشینی داشته باشه تا احیانا تو خرابیای بین راهی کمک حال آدم باشه چیا هست؟
    مثلا یکی میگفت یه تسمه بذار تو ماشین که تو بین راه تسمه پاره شد معطل نشی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

طول تقریبا ۶ سال گذشته که رانندگی کردم، فقط یه بار تو جاده موندم اونم به خاطر یه فیوز ۱۰۰ تومنی بود! :|

مهم تر از ابزار، دانش کار با اونها هستش!! یعنی شما یه جعبه ابزار کامل تو ماشین داشته باشی وقتی بلد نباشی عیب یابی کنی و نهایتا حل مشکل، انگار نداری وسایل رو....

با این حال، به نظرم چند تا فیوز، چند تا اچر(غیر از وسایل مورد نیاز برا باز و بسته کردن چرخ!) و احیانا دوتا سیم جهت باطری به باطری، ۹۰ درصد مشکلات عمومی شخص رو حل میکنه!

7. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان لوازم و ابزاری که باید هر ماشینی داشته باشه تا احیانا تو خرابیای بین راهی کمک حال آدم باشه چیا هست؟
    خیلی از این وسایل رو الان نمیشه کاربردش رو دقیق توضیح داد ولی موقعی که مشکل پیش میاد با خوتون میگید کاشکی با خودم داشتم:
    -چند لیتر آب
    -شیلنگ باریک(مثل لوله کولر آبی)
    -طناب
    -سیم
    -کیسه فریزر(نایلون)

مهم تر از همراه داشتن این وسایل تشخیص عیب و پیدا کردن یک راه حل موقت تا رسیدن به تعمیرگاه هست.

9. 2 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این بستگی به مدل ماشین و البته تبحر شما در تعمیرات و استفاده از ابزارآلات داره.
    مثلا در یک خودروی انژکتوری ، داشتن یک مغزی پمپ بنزین لازم هست و اگر ماشین کاربراتوری باشه، یک پمپ بنزین مکانیکی ( مدلی که در خود اتومبیل استفاده شده) چون این قطعات وقتی خراب بشه دیگه قابل تعمیر نیست و 100% باید جایگزین بشه.
    بطور معمول تسمه ها، اجزاء مربوط به سیستم برق احتراق ( مثل وایر شمع، شمع، درب دلکو یا کوئل دوبل ، مگنت و چکش، برق، پلاتین و خازن دلکو و..) لامپهای مورد استفاده در خودرو، فیوز، چند نوع فیش و مقداری سیم با اندازه های مختلف، چند تا پیچ چرخ ، روغن ترمز و آب رادیاتور و امثال اینها باید داشته باشید. خیلی چیزهای دیگه هم هست که شاید لازم باشه اما اگر قبل از سفر ماشین چک بشه معمولا مشکل حادی پیش نمیاد.
    ابزار هم مختلف هست، یکسری بکس متناسب با سایزهای پیچ مورد استفاده در خودرو، دسته کمکی و ثابت و رابط کمکی و جغجغه ، آچار یکسو و دو سو، دم باریک، انبر قفلی، انبر دست، سیم چین، آچار آلن و شش گوش، فیلر، چکش، سنبه کوچک، سوهان تخت ، و خیلی چیزهای دیگه که بازهم ممکنه بیشتر بدرد حرفه ای ها بخوره ( مثل پولی کش) و در ادامه اگر خواستید مقداری ورق سنباده و برس سیمی و سیم مفتول آهنی 2 یا 3 م م .
    یک توصیه خیلی مهم اینکه همیشه سعی کنید توی مسافرت بین شهری، یک استارت و دینام اضافه توی ماشین داشته باشید چون خیلی اوقات بواسطه یک ایراد جزئی توی این وسائل ماشین وسط راه و نصف شب و ...میخوابه و کلی دردسر تعمیر بوجود میاد. با تعویض سریع و جایگزین کردن نمونه سالم،فرصت خواهید داشت تا قطعه خراب را تعمیر کنید.

نهایت اینکه تاجایی که امکان داره از تجربه های دیگران و راههای تعمیر و تعویض قطعات ماشین سر در بیارید چون مسلما یک روز این اطلاعات بدرد شما میخوره و حتی ممکنه باعث نجات جان شما و خانواده بشه.

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تسمه تایم رو فکر نکنم بتونین به این راحتیا تعویض کنین.تسمه رو بهتره طبق کیلومترتون عوض کنین.
    من پژو 2000 دارم.همیشه یه کوئل و یه مگنت نو همرام دارم.

13. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

اگه خدا نکرده با کسی تصادف کردید وقرار شد موضوع بی خودتون حل کنید هیچ وقت از طرف مقابل کارت ملی و کارت پایان خدمت و.. نگیرید چون ممکن تا سه سال دیگه هم نیازش نشه و بره دنبال المثنی و...
    اما بیمه و کارت ماشین گزینه خوبیه
    برای اندازه گیری میزان روغن ماشین اگه گیج روغن بصورت پیچی هست بعد از باز کردن گیج رو تمیز کنید و بدون اینکه ببندیدش سرجاش قرار بدید و بعد بردارید و میزان روغن رو اینجوری تنظیم کنید. حتما بعد اینکه گیج رو ببندید !

15. 2 کاربر از abdolahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعد از 6 سال رانندگی به این نتیجه رسیدم تو جاده هایی که نمیشناسم یا تازه دارم اونجا میرم با سرعت بالا رانندگی نکنم. چون اینجا ایرانه هر لحظه ممکنه جاده رو کنده باشن بدون هیچ علامتی... یهو دیدی رفتی ته دره! تو سبقت در جاده های 2 طرفه هم بهتره نسبت به ترافیک و فاصله ماشینی که از رو به رو میاد مواظب بود و سبقت گرفت

17. 4 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تو زمستون و مواقعی که امکان بارش برف وجود داره هیچ وقت تو جاده ای که نمی شناسید رانندگی نکنید چون بعضی از جاده ها تو ایران به صورتی طراحی شده که تو یخبندان با یه ماشینی مثل پراید غیر ممکن هست بتونید سالم برسید. مثل بعضی گردنه ها و شیب هایی که دارن رو ممکن نیست بشه تو یخبندان با پراید سپری کرد.

- - - Updated - - -

تو زمستون و مواقعی که امکان بارش برف وجود داره هیچ وقت تو جاده ای که نمی شناسید رانندگی نکنید چون بعضی از جاده ها تو ایران به صورتی طراحی شده که تو یخبندان با یه ماشینی مثل پراید غیر ممکن هست بتونید سالم برسید. مثل بعضی گردنه ها و شیب هایی که دارن رو ممکن نیست بشه تو یخبندان با پراید سپری کرد.

19. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •