نه دوست عزیز همون 7870GHz خیلی بهتر و قوی تر از 660Ti هست.
نه دوست عزیز همون 7870GHz خیلی بهتر و قوی تر از 660Ti هست.
سلام دوستان میخواستم فرق بین این دو تا کارت رو بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه قیمتشون تو بازار چنده
XFX HD 6870 CNFC 2GB GDDR5
این مدل کارت گرافیک چیزه خوبیه من حدود 3 ماه دارم استفاده میکنم همه جوره هم تستش کردم تا حالا توی هیچ بازی کم نیاورده بیشترین دمایی که تو تست ازش دیدم 95 بوده توی سنگین ترین بازی هم دماش بیشتر از 70 نشده.
سلام من یه 6850 دارم میخوام بفروشم به نظر شما چند می ارزه ؟
به نظر من یه 660 قویتر از یه 7870![]()
تو این اوضاع خراب فروش این کار عاقلانه نیست ودر صورت فروش کارت بهتر از این تو این رنج پیدا نمیکنی یعنی بعدا مجبور میشی هرینه اضافه کنی
نه دوست عزیز 660Ti از 7870 ضعیفتره خصوصا با اومدن درایور جدید 12.11 که به تازگی توسط AMD منتشر شده قدرت واقعی معماری GCN به رخ انودیا کشیده شد و 680 کاملا از کارت 7970 شکست خورد!همچنین سری 7800 و 7700 هم به دلیل استفاده از معماری GCN از این قاعده جدا نیستند.مطمئن باشید با اومدن درایورهای جدید تر کارایی این کارت ها بیشتر هم خواهند شد!
موفق باشید!![]()
Last edited by amdradeon; 03-11-2012 at 00:45.
okkkkkkkkk
رفتم نتایج جدید رو تو سایت ها دیدم واقعا AMDتو این زمینه ترکونده یه 7950 پرفورمنسی نزدیک به یه 680 انودیا داره ویه 7870 کاملا برتر از یه 660 عمل کرده-
ممنون دوست عزیز![]()
سلام واقعا amd امسال ترکونده ...من یه 7770 گرفتم با سی پی یو 2 هسته ای 2.7 که دارم تمام بازی ها رو دارم الترا بازی میکنم . تازه درایور 12.10 هست.12.11 نصب بشه چی میشه !!!!!!
مدتی بود اطلاعی از اوضاع قطعات گرافیکی نداشتم بیشتر خوبی کارت های انودیا از نظر خیلیا همون کودا ووفیزیکش بود که تو سریه 600 باتوجه به اینکه انودیا تو گیمینگ بیشتر تمرکز کرده از کودا وفیزیک کمی چشم پوشی کرده واین فکر کنم کمی به ضررش تموم بشه الینه تو تست هایی که دیدم از مقایسه دوکارت سریه 7000 ای ام دی با دو رقیب خودش از انودیا قدرت گیمینگ دو کارت انودیا بیشتر از رقیباش تو ای تی ای بود وبرتری کارت های ای ام دی بیشتر جنبه کلی داشت توشرایط متفاوت واین یعنی باز تو گیمینگ انودیا یه چیز دیگست ولی چیزی که باعث میشه باز انودیا این وسط ضرر کنه اینه که قیمت کارت هاش واقعا بیخودی بالاست مثلا وقتی 7950 پرفورمنسی نزدیک به یه 680 داره باقیمت حدود 1.200چرا ادم بره یه 680 با قیمت حدودی 1.800برداره به نظر من AMD با این سیاستش به خوبی تونسته بازار ومشتریاشو نگه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)