دوستان به نظر شما چقدر طول میکشه ایران خودرو دوباره فروش نقدی بذاره؟
در حال حاضر فقط سمند SE داره ولی من می خوام LX بخرم :(
دوستان به نظر شما چقدر طول میکشه ایران خودرو دوباره فروش نقدی بذاره؟
در حال حاضر فقط سمند SE داره ولی من می خوام LX بخرم :(
ای بابا بخشکه این شانس! مگه فروش نقدی LX رو برداشتن؟!!!![]()
بعد یه عمری خواستیم یه ماشین بگیریم اینم که برداشته شد! من که فکر میکردم حالا حالا ها ادامه داشته باشه بعد از اینکه قبول کردن با این قیمتها بفروشن . نکنه باز میخوان ببرن بالا که از رو سایت برش داشتن؟![]()
دوست عزیز شما حضوری به نمایندگی ها مراجعه کنید ، معمولا سمند LX EF7 پایه گازسوز همیشه در نمایندگی ها به صورت کارتکسی موجود است...
خیلی سریع ظرفیت ها پر شد. مردم خیلی مشتاق خرید هستند. باید آن لاین باشید تا باز شد سریع خرید کنید.
من چند روز پیش رفتم نمایندگی گفتند LX رنگ سفید فقط ثبت نام می کنیم ، فرداش ماشینمو فروختم رفتم نمایندگی که ثبت نام کنم گفتند بسته شده!
احتمالا به بهانه یورو 4 بازم قیمت رو بالا می برند
چند تا نمایندگی رفتم هیچ کدوم نداشتند
قبلا بسته شده بود و امیدی بود که باز بشه ، ولی از دیروز به جز SE بقیه رو کلا حذف کردند ، فکر نمی کنم به زودی باز بشه
بله هم ایران خودرو و هم سایپا بسته شده فروش شان
و به احتمال زیاد بعد از انتخابات شاهد افزایش قیمت ها باشید ...
من میخاستم دو هفته قبل سمند قسطی ثبتنام کنم فوری بسته شد.
به دلیل اینکه تقاضا از طرف مشتری خیلی خیلی بیشتر از تیراز تولید خودروساز هست
برای همین مشتری سر در گم میشه و باید دائم منتظر باز شدن سایت باشه که متاسفانه
این باز شدن سایت و ثبت نام ها هم مشکلی شده. چون اول نمایندگی ها و اطرافیانشون ثبت نام میکنن.
امروز یک شهرستانی بودم (یک شهرستان کوچک) ، شاید حدود 30 تا سمند LX توی پارکینگش به صورت کارتکسی داشت/
حالا بگذریم ، احتمال دارد امروز مجددا سایت فروش باز شود ، در عیر اینصورت ابندای خرداد حتما باز خواهد شد .
این کارتکسی هایی که میگین نمایندگی ها خودشون دارن ، قیمتهاشون با قیمت فروش نقدی سایت ایرانخودرو فرق میکنه یا نه همونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)