تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 405 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

يه راهنمايي ميخواستم از دوستان عزيزي كه تو اين تاپيك فعال هستند. كل تاپيك رو خوندم اما سئوال من كمي با بقيه فرق ميكنه. سيستم آپارتمان ما موتورخانه اي هستش و اخيرا" منبع آب دچار فرسودگي شده و دائما" سوراخ ميشه و هزينه تعميرش خيلي زياده چون شايد مجبور به تعويض بشيم.
    به ذهنم رسيد به همسايه ها پيشنهاد بدم بحث جداسازي كنتورهاي گاز و نصب پكيج رو اجرا كنيم اما نياز دارم تا يكسري اطلاعات اوليه داشته باشم تا به اونها هم درست خبر بدم اما سئوالها :
    1- با توجه به اين كه لوله اصلي آب سرد و گرم كليه واحدها مشترك هست امكان نصب پكيج وجود داره يا نه ؟
    2- امكان جداسازي مدار رادياتورها در هر واحد منفك از ساير واحدها وجود داره يا نه؟
    جواب هر دوتا سوال رو دوستمون عرض کردن خدمتون.
    اما باید اضافه کنم که بدون شک سیستم پکیج بسیار بهتر از موتور خونس و اینکه دوستمون میگه موتور خونه بهتره جای تعجب داره. از هر لحاظ که بخای میتونم واست مقایسه کنم که پکیج بهتره. اما مهمترین دلایلش استقلال هر واحد و راندمان خیلی خیلی بالاتر نسبت به موتور خونه و هزینه های تعمیر و نگهداری کمتره.
    شما حتما و حتما به فکر جدا کردن کنتور ها باشید چون بدون شک تا چند وقت دیگه بقیه این درخواست رو خواهند داد و این اتفاق میوفته. در مورد لوله کشی رادیاتور ها هم اگه از لوله فلزی استفاده شده حتما لوله کشی رو عوض کنید. اما اگه لوله سبز یا سفیده با یه شستشوی مدار به صورت کامل مشکلتون حل میشه (البته همونطوری که دوستمون گفت بشه از سیستم لوله کشیتون استفاده کرد.)

2. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر از همه دوستان
    من هفته گذشته بعد از اطلاعاتی که از این فروم گرفتم، یک پکیج ایمرگاز 24 مدل EOLO STAR خردیم به قیمت 2450 که تک مبدل هست. البته دو مبدله همین مدل 200 تومن گرون تر بود اما چون تو این فروم بعضی از بچه ها به مشکلات تعمیر پکیج دو مبدله اشاره کرده بودند من تک مبدل گرفتم. متراژ خونه هم 130 متر است طبقه سوم با پنجره های دوجداره PVC.
    قبلا" پکیج آریستون مدل اجیس داشتم که خب راضی بودم ولی قیمت آریستون ماتیز که جایگزین اجیس شده حدود 3 میلیون شده به خاطر همین ایمر گرفتم و بنظرم این پکیج کاملا" ایتالیایی تا نظر دوستان متخصص چی باشه.

سوالاتم اینه:
    1) با توجه به اینکه آپارتمان ما در کنار پارک واقع شده آیا انتخاب خوبی کردم؟
    2) آیا در مورد خرید تک مبدله تصمیم درستی گرفتم؟
    3) موقع خرید فروشنده لوازم نصب پکیج که شامل سختی گیر، شلنگ ها، محافظ برق و شیرها می شد را با قیمت 170 هزار تومن!! پیشنهاد داد که من نخریدم و خیلی اصرار داشت که حتما" همین لوازم باید استفاده بشه وگرنه شرکت آلزان پکیجو گارانتی نمیکنه؟ آیا این موضوع درسته یا من میتونم جداگانه این لوازمو تهیه کنم با قیمت حدود 100 تومن.
    4) آیا این مدل از آریستون ماتیز بهتره؟ کلا" تو این رنج قیمت آیا انتخاب خوبی کردم یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون که خیالمو از بابت پکیج راحت کردی دیشب جلوی نشتی رو گرفتم مشکل حل شد ولی من پره های رادیاتور دست دوم خریدم ونمیدونم مارکش چیه چه جوری بفهمم مارکش چیه و ضمنا پره های رادیاتور همه سال هستن چون یکی از دوستان خونش رو داده بود بساز بفروش بمن پیشنهاد کرد پره های رادیاتور اونو بردارم
    ببخشید دفترچه راهنمای فارسی هم داره از کجا میشه گیرش اورد
    شبها روی درجه 60 میزارم ولی به نظر من گرمای خوبی نداره نمیدونم من خوب راه اندازی نکردمش یا مشکل جای دیگست شرمندتم اگه میشه یه توضیح مختصری هم بابت راه اندازی بهم بده ممنون
    اگه بتونی ازشون عکس بگیری و بزاری اینجا میشه بهتر راهنمائی کرد. این که گرمای خوبی نداره چندتا دلیل میتونه داشته باشه که یکشو خودتون میتونید حل کنید . ببینید که رادیاتور ها هوا نداشته باشند. در ضمن چک کنید وقتی که پکیج روشن میشه لوله ی پاین رادیاتور زودتر گرم میشه یا لوله بالا. (لوله هائی سرشون شیر نصب شده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان.مطالبتون رو خوندم.در مجموع مفید بود.البته از لحاظ فنی.بقیش بیشتر شبیه تبلیغات بود که چون من کارم تهویه است خیلیاش دور از واقع است. اما محفل مفیدیه، سعی میکنم بهش سر بزنم و اگه کمکیم از دستم بر اومد در خدمت دوستان هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر از همه دوستان
    من هفته گذشته بعد از اطلاعاتی که از این فروم گرفتم، یک پکیج ایمرگاز 24 مدل EOLO STAR خردیم به قیمت 2450 که تک مبدل هست. البته دو مبدله همین مدل 200 تومن گرون تر بود اما چون تو این فروم بعضی از بچه ها به مشکلات تعمیر پکیج دو مبدله اشاره کرده بودند من تک مبدل گرفتم. متراژ خونه هم 130 متر است طبقه سوم با پنجره های دوجداره PVC.
    قبلا" پکیج آریستون مدل اجیس داشتم که خب راضی بودم ولی قیمت آریستون ماتیز که جایگزین اجیس شده حدود 3 میلیون شده به خاطر همین ایمر گرفتم و بنظرم این پکیج کاملا" ایتالیایی تا نظر دوستان متخصص چی باشه.

سوالاتم اینه:
    1) با توجه به اینکه آپارتمان ما در کنار پارک واقع شده آیا انتخاب خوبی کردم؟
    2) آیا در مورد خرید تک مبدله تصمیم درستی گرفتم؟
    3) موقع خرید فروشنده لوازم نصب پکیج که شامل سختی گیر، شلنگ ها، محافظ برق و شیرها می شد را با قیمت 170 هزار تومن!! پیشنهاد داد که من نخریدم و خیلی اصرار داشت که حتما" همین لوازم باید استفاده بشه وگرنه شرکت آلزان پکیجو گارانتی نمیکنه؟ آیا این موضوع درسته یا من میتونم جداگانه این لوازمو تهیه کنم با قیمت حدود 100 تومن.
    4) آیا این مدل از آریستون ماتیز بهتره؟ کلا" تو این رنج قیمت آیا انتخاب خوبی کردم یا نه؟
    1.چند پره رادیاتور دارید و خونتون طبقه سوم از چند طبقس؟
    2.در مورد تک مبدله هم من میگم تصمیم درستیه چون یکم سلیقه ای هم هست. اما تجربه من میگه شما در ادامه کار مشکلات و هزینه های کمتری رو خواهید داشت. من در هفته اخیر 5 مشتری داشتم با مشکل شیر سه طرفه و موتور شیر طرفه (از قطعات دستگاه های دو مبدله).
    3.تا چند وقت پیش که مشکلی نبود و گارانتی میکردن... اما اینو هم بگم که شاید کیفیت لوازمی که داره به شما میده خیلی خوب باشه. قطر و جنس شلنگها خیلی مهمه اما شیر ها فرقی نداره چی باشه...
    4. اینکه بهتره یا نه رو من نمیتونم بگم اما در کل انتخاب خیلی خوبی انجام دادید.

7. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان.مطالبتون رو خوندم.در مجموع مفید بود.البته از لحاظ فنی.بقیش بیشتر شبیه تبلیغات بود که چون من کارم تهویه است خیلیاش دور از واقع است. اما محفل مفیدیه، سعی میکنم بهش سر بزنم و اگه کمکیم از دستم بر اومد در خدمت دوستان هستم.
    آقا تبلیغ که نمیشه گفت اما خوب یه سری سلیقه ها و تجربه های شخصی و سمپاتی ها در مورد بعضی از مسائل وجود داره... اما چون سودی از این مسائل نمیبریم تبلیغ به حساب نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

1

1.چند پره رادیاتور دارید و خونتون طبقه سوم از چند طبقس؟
    2.در مورد تک مبدله هم من میگم تصمیم درستیه چون یکم سلیقه ای هم هست. اما تجربه من میگه شما در ادامه کار مشکلات و هزینه های کمتری رو خواهید داشت. من در هفته اخیر 5 مشتری داشتم با مشکل شیر سه طرفه و موتور شیر طرفه (از قطعات دستگاه های دو مبدله).
    3.تا چند وقت پیش که مشکلی نبود و گارانتی میکردن... اما اینو هم بگم که شاید کیفیت لوازمی که داره به شما میده خیلی خوب باشه. قطر و جنس شلنگها خیلی مهمه اما شیر ها فرقی نداره چی باشه...
    4. اینکه بهتره یا نه رو من نمیتونم بگم اما در کل انتخاب خیلی خوبی انجام دادید.

واقعا" از پاسخ سریعتون ممنونم.
    باز هم طبق راهنمایی هایی دوستان و از جمله شما، رادیاتور الپریمو بوتان آکس 500 به تعداد 65 پره گرفتم شامل:
    - هر اتاق خواب با متراژ حدود 10 متر 10 پره : مجموع 30 پره
    - حال و پذیرایی حدود 60 متر که یه آشپزخانه ی 13 متری هم در کنار آنهاست: مجموع 35 پره
    آپارتمان طبقه 3 از 5 طبقه
    - حوله خشک کن هم آرال ترک گرفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همگی .یه چند تا سوال فنی داشتم ممنون میشم اگه پاسخ بدید

1. نحوه هواگیری اصولی چه طوریه؟هنگام هواگیری باید آب هم بیرون بیاد؟ آخه مال من میاد.
    2. من دو سال پیاپی در تابستان شیر ورودی رادیاتور رو می بستم از کجا بفهمم مشکلی برای پکیج به وجود نیامده؟مثلا برای پمپش؟
    3. در تابستان باید آب داخل پکیج خالی شود یا روی همون یک بار بمونه؟
    4. علامت پکیج رسوب گرفته چیه؟ توضیح اینکه تا حالا چند بار شیرحموم که از نوع اهرمیه جرم گرفته یا شیر پیسوارظرفشویی، به طوریه که اصلا آب نمیومد!!!!!!!
    5. درجه مربوط به آب مصرفی روی آخر باشه بهتره یا مثلا وسط باشه؟
    6. اگه از یک شوفاژ مثلاداخل اتاق نخوایم برای مدتی استفاده کنیم شیر ورودی شوفاژرو ببندیم کافیه یا خروجی رو هم باید ببندیم؟
    7. وقتی شیر آب گرم بسته میشه تا یه مدتی مثلا 30 ثانیه پکیج هنوز کار میکنه (حالا نمودنم پمپه ،فنه یا مشعلشه زیاد وارد نیستم!ولی صداش طبیعیه و غیر عادی نیست) در حالیکه سال اول این جوری نبود(پکیج بلافاصله خاموش میشد) آیا این میتونه نشون دهنده مشکل خاصی باشه؟

مدل پکیج هم بوتان calda venezia است دو سال ونیم هم است داره کار میکنه تا حالا هم سرویس نشده!
    ببخشید اگه سوالتم زیاد شد!
    9
    1. پکیج رو بزارید رو حالت استندبای یا خاموش کنید و شروع کنید به هواگیری. در طول مدت هواگیری دائم چک کنید که فشار مدار بین 1 تا 1.5 بار باشه. هنگتم هوا گیری هروقت از رادیاتور آب اومد (آب بدون هوا. آب به صورت کاملا یکدست بیرون میاد) یعنی دیگه هوا نداره.
    2.وقتی پمپ داره کار میکنه و همه رادیاتور ها رو گرم میکنه یعنی سالمه. اما اینکه ضعیف شده یا نه رو سرویس کار باید تشخیص بده. اما احتمال خیلی زیاد سالمه.
    3. حتما باید بین 1 تا 1.5 بار باشه همیشه.
    4.هر وقت دیدید که در همه شیر ها فشار آبگرم خیلی کمتر از آب سرد شده یعنی مدار آبگرم مصرفی پکیج رسوب گرفته. همه شیرها. و هر وقت دیدید پکیجتون هنگام گرم کردن رادیاتور ها تند تند خاموش روشن میشه، ممکنه که مدار گرمایش رسوب گرفته باشه.
    5. چون ماکسیموم دمای آّبگرم مصرفی 60 درجه هست مشکلی ایجاد نمیشه اگه همیشه روی آخر باشه. اما دل بخواهیه.
    6. اگه میخواهید آب اصلا داخلش جریان نداشته باشه شیر پائین رئ هم ببندید اما اگه میخواهید فقط گرم نشه بستن شیر رفت (بالا) کافیه.
    7.کاملا طبیعیه این مساله و سیستم کارکرد پکیج اینه و از همون لحظه اول هم اینجوری بوده اما شما دقت نمیکردید.
    دو سال و نیم بدون سرویس عالیه... اما ترجیحا بگید بیان و سرویس کنن دستگاه رو قبل از اینکه بخواد خراب بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه موضوع یادم رفت بگم. چون پذیرایی رو 25 پره می خوام ببندم(ناچارم چون یه جا بیشتر برای نصب رادیات نداره) فروشنده رادیات ها گفت باید بصورت ضربدری ببندی تا تمام پره ها گرم شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا" از پاسخ سریعتون ممنونم.
    باز هم طبق راهنمایی هایی دوستان و از جمله شما، رادیاتور الپریمو بوتان آکس 500 به تعداد 65 پره گرفتم شامل:
    - هر اتاق خواب با متراژ حدود 10 متر 10 پره : مجموع 30 پره
    - حال و پذیرایی حدود 60 متر که یه آشپزخانه ی 13 متری هم در کنار آنهاست: مجموع 35 پره
    آپارتمان طبقه 3 از 5 طبقه
    - حوله خشک کن هم آرال ترک گرفتم.
    خواهش میکنم
    احتمالا با توجه به این که شیشه ها دو جداره و قاب ها pvc هست و رادیاتور هاتون جنسش خوبه جواب میده اما اگه 15 پره بیشتر میگرفتید عالی میشد. چون طبق فرمول شما به 99 پره احتیاج خواهید اما من میگه 80 تا.

13. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •