بابا یکی جواب ما رو هم بده.مر20
بابا یکی جواب ما رو هم بده.مر20
از برنامه هاي تحت داس استفاده كن براي نمايش مادربرد
مثل چه برنامه هایی؟
لطفا اپدیت مادربرد ابیت رو بذارید il9pro & ib9
باياسش AMI هست يا Award?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)از برنامه هاي تحت داس استفاده كن براي نمايش مادربرد(
award
سلام دوستان
جدیدترین نسخه اپدیت مادربورد ASUS p5k se که چند وقت پیش لینکش خراب بود الان درست شده
در ضمن لینک گلوباد..
1104
خدا حافظکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همگی این اولین پست من است خوب من میخواهم یک قطعه جدید بگیرم و به احتمال زیاد از طرف مادربردم شناخته نمیشود طبق تتحقیقاتی که کردم باید بایوس مادربرد خود را آپدیت کنم حالا من مشخصات مادربرد و بایوس خودم را میگم و راهنمایی بنده از شما دوستان ... نام و مدل مادربرد من : SHUTTLE مدل مادربرد : MV43VN در مورد بایوس هم با استفاده از برنامه System Information خود ویندوز به نتیجه زیر رسیدم : BIOS Version/Date American Megatrends Inc. 07.00T, 2001/04/02 حالا فایل بایوس و چگونگی آپدیت بایوس این مادربرد را لطفاً توضیح دهید . با تشکر ....
میخواستم ببینم اگر بایوس را آپدیت نکنم چه مشکلاتی پیش میاد. چون من گیم نت دارم و چند روز است که یکی از سیستم هایم راباید چندبار ریسیت کنم وبعد خاموش تا سیستم بالا بیاد تا میخواد بره توی ویندوز سیستم روشنه ولی مانیتور خاموش میشه وبعضی موقع ها بعد از روشن شدن مانیتور خاموشه ولی فن پاور و سی پیو روشن قطعاتم عوض کردم ولی بازم اینجوری
یعنی از آپدیت مادربورده یانه مینم ایسوزه از همون پی 5 اگه میشه جوابم رابدید.خییلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)