سلام
دستگاه بلوری مدل Lh-885xbh توسط وایرلس آپدیت کردم و بعد از پایان عملیات دستگه بوت شد ولی دیگه هیچ عملی انجام نمیده و روی نمایشگرش پیغام please wait تکرار میشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام
دستگاه بلوری مدل Lh-885xbh توسط وایرلس آپدیت کردم و بعد از پایان عملیات دستگه بوت شد ولی دیگه هیچ عملی انجام نمیده و روی نمایشگرش پیغام please wait تکرار میشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید![]()
باسلام خدمت تمامي مديران وكاربران محترم اين ساين واينبخش
من يه تلويزيون smart led 32lv55000 TA دارم كه متاسفانه تا الان نتونستم آپديت بصورت آفلاين انجام بدم
فايلاي آپديتشم از سايت ال جي ايران گرفتم
پوشه اي هم بنامLG_DTV تو فلش ديسكم ايجاد كردم وفايلاي آپديتو توي اون قرار دادم
اما فلشو كه وصل ميكنم به تلويزيون فايلاي آپديتو شناسايي نميكنه وداخل پوشه مذكور هم كه ميشم مينوسه پوشه خالي!!!!!؟؟؟؟
موندم چكاركنم؟؟؟البته نميخوامم به گلديران زنگ بزنم كه بيان واينكارو انجام بدن.
ميترسم بيان يه آپديتو انجام بدن يه سرويس ديگشو غيرفعال كنن
براي همين ميخوام خودم عمل آپديتو انجام بدم كه به مشكلات احتمالي فوق برنخورم.
درضمن من توي خونم اينترنت ندارم كه بزارم خودش اتوماتيك عمل آپديتو انجام بده
ممنون ميشم دوستان كاربلد دراين زمينه منوساير عزيزايي كه اين مشكل براشون پيش اومده رو راهنمايي كنن تا بتونيم اين عمل بروزرساني رو با موفقيت انجام بديم
باتشكر ازهمه شما عزيزان
سلام سری LV5500 اینچ 32 رو من ندیدم ،
الا ای حال
شما فایل دریافتیتون رو unzip میکنید ؟
آخرین آپدیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای آپدیت به زبان پارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AMIRHJ; 15-05-2013 at 16:16.
این مشکل هیچ پاسخی نداره !!!!!
سلام دوستان ،
آقا یه سوال فنی .
تلویزیون من این هست : 42lw57000-TA
امروز واسش آپدیت اومد یهو؛ زدم و آپدیت شد به ای نسخه :
05.10.02
حالا یکی به من بگه دقیقا این آپدیت چیا داشت ؟ چون 2 یساعت طول کشید ، میخوام بدونم الان چه فرقی کرد تلویزیونه .
مرسی
با سلام خدمت شمادوست عزيز
بله من فايلو آنزيپ ميكنم كه فايل آپديت رو با فرمت epk بمن ميده
سوال من اينه كه آيا آپديت تلويزونهاي اسمارت بصورت آفلاين با ساير تلويزيونهاي ال اي دي وال سي دي وپلاسماهايي كه اسمارت نيستن فرق ميكنه يا نه به همين صورته؟؟؟
چون من فايلاي آپديتو كه با فرمتepkهستش وقتي داخل داخل پوشه LG_DTVقرارميدم تلويزيون فايلا روشناسايي نميكنه وميزنه پوشه خالي
درحاليكه داخل اين پوشه فايل آپديت قرارداره
خلاصه كه بدجوري رو اعصابم رفته اين آپديتاي تلويزيون ونشناختن اسمارت تي وي من
مشكل اصليم اينه كه توخونه اينترنت ندارم وگرنه تاالان همه نسخه هابطور خودكار آپديت ميشدن
من فكرميكنم كه اين اسمارت تي وي ها آپديت شدنشون با مدلاي ديگه متفاوته.ظاهرا
به هر حال اگرازدوستان هستن كسايي كه تلويزيونشون اسمارت بوده وتونستن به روش آفلاين تلويزيونشون رو آپديت كنن بيان وبگن كه چطور اينكارو انجام دادن
شايد منم تونستم تلويزيون رو به روش اين دوستان آپديت كنم
باتشكر ازشما وساير دوستان اين بخش
Last edited by mrahjalali; 18-05-2013 at 08:12.
آپدیت رو برای 47LM66100 از کجا بگیرم؟؟
تغییرات آخرین نسخه چیه ؟؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
يعني تو اين تاپيك يه نفر نيست كه اسمارت تي وي ال جي داشته باشه وبگه كه چطور تلويزيونشو آپديت كرده تا ماهم بتونيم اين اسمارت تي ويمون رو آپديت كنيم؟؟؟
ازمديران وافراد وارد تقاضا دارم كه بيان وجواب سوال منو در پست296 بدن
بخدا الان سه تافايل آپديت آماده نصب روي تلويزيونم دارم كه نيمدونم بايد چطور باهاشون تلويزيونمو آپديت كنم؟؟؟؟؟
باتشكر ازهمه شما عزيزان
اين تاپيك مثل اينكه كلا خاموش شده
بهتره مديران اين تاپيكو آرشيو كنن تا وقت كاربرا الكي توي تاپيكي كه به سوالات كاربراجواب داده نميشه گرفته نشه.
سلام دوست عزیز
اگه مرور کوتاهی به پست های این تاپیک انجام میدادید ، متوجه میشدید که مدل های اسمارت بسیاری درخواست فایل آپدیت داشتن و آپدیتشون رو به صورت آفلاین انجام دادن، پس دلیل انجام نشدن مربوط به اسمارت بودن نیست و مدل تی وی شما هم نسبت به سایر تی وی ها جدیدتر یا خاص تر نیست و دوستان زیادی با همین مدل در خواست فایل و انجام آپدیت داشتن ..
به شخصه مدل اسمارت دارم و چندین بار این فرآیند رو انجام دادم
و در اخر هم با مراجعه به تمامی لینک های مربوط به این مدل و راهنمای آپدیت به هر دو روش اشاره شده
لذا اسمارت بودن یا نبودن مسئله نیستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
باید دنبال دلیل دیگه ای باشید، با تغییر فلش مموری و استفاده از سایر ابزار ذخره سازی شاید بتوان منتظر تغییر در عملکرد بود..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)