تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 386

نام تاپيک: اخبار و مباحث پیرامون نوسانات قيمت خودرو

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله اصولا همه حق دارند .
    فقط مشتری حق نداره اعتراض کنه که چرا برای پرایدی که حداکثر
    یک ملیون ارزش داره باید ١٦ ملیون پول بده

tapatalk
    محض اطلاع بگم ماشینهای در تیپ و اندازه کیفیت پراید حداقل 4000 دلار تو دنیا فروش میره (اکثرا هندی یا چینی هستن) (البته صفر) 4000 ضربدر 3500 تومان می شه 14 میلیون نا قابل. بنابر این نگید 1 میلیون ارزش ماشینه. ارزش پول ما پایین اومده قیمتا رفته بالا. طبیعیه به نظرم

2. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

محض اطلاع بگم ماشینهای در تیپ و اندازه کیفیت پراید حداقل 4000 دلار تو دنیا فروش میره (اکثرا هندی یا چینی هستن) (البته صفر) 4000 ضربدر 3500 تومان می شه 14 میلیون نا قابل. بنابر این نگید 1 میلیون ارزش ماشینه. ارزش پول ما پایین اومده قیمتا رفته بالا. طبیعیه به نظرم
    آره در تیپ و اندازه پراید 4000 دلار به فروش میرسه نه به کیفیت پراید
    اگه بخوایم بر اساس کیفیت و امنیت قیمت بذاریم همون 1 تومنشم زیادیه براش

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سعی کنن تو این تاپیک مقداری منطقی بحث کنن. یه مثال می زنم.
    206 مدل 1998 الی 2009 بدون هیچ آپشنی داره تو دنیا حدود 9,950 دلار فروش میره (منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا آپشن های مختلف رو بهش اضافه نکردم که تو لینک توی پرانتز قیمت هر کدوم اومده. 9,950 دلار در 3500 تومان می شه: حدود 35 میلیون تومن.
    پس دوستانی که میگن تعرفه واردات خودرو برداشته بشه قیمت خودرو پایین میاد اینطور نیست. چون خیلی هم قیمتای اونور آب فرقی با اینجا نمی کنه. تو همین سایت بگردین قیمتا رو می تونید ببینید.
    البته قیمت ماشین دست دوم فرق می کنه. اونور ماشینی که از حالت صفر خشک خارج می شه شدیدا قیمتش پایین میاد . البته هزینه بیمه و نگهداریش شدیدا بالا می ره.
    امیدوارم کمکی به تحلیل صحیح دوستان کرده باشم که بیخود اسیر اخبار هیجانی نشن. با تشکر
    Last edited by shadows_funeral; 08-05-2013 at 18:26.

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره در تیپ و اندازه پراید 4000 دلار به فروش میرسه نه به کیفیت پراید
    اگه بخوایم بر اساس کیفیت و امنیت قیمت بذاریم همون 1 تومنشم زیادیه براش
    -> نمی دونم چقدر با ماشینهای هندی و چینی درجه 3 آشنایی دارید. خیلی از این ماشینا کیفیتشون از پرایدم پایین تره دوست من.

**- فکر کنم تو پست قبلیم یه اشتباه کردم. تو سایت فوق قیمتها رو فکر کنم به پوند زده که با توجه به قیمت پوند انگلیس (5400) قیمتا خیلی بیشتر از ایناس....
    مثلا سوزوکی گرند ویتارا 2.4 قیمتش 20,970 پوند هستش. که می شه حدود 113 میلیون. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by shadows_funeral; 08-05-2013 at 18:23.

8. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی من گفتم یه تومن خونه پرش رو گفتم
    شما مقایسه میکنید باید همه چیز رو مقایسه کنید مثل حقوق و ...
    ارزش پول ما پایین رفته درست
    اما عزیز جان تمام قطعات خودرو با ارز مرجع وارد میشه
    مدارکش هم موجود هست و تلوزیون هم نشون داد !!

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 08-05-2013 at 21:29.

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی من گفتم یه تومن خونه پرش رو گفتم
    شما مقایسه میکنید باید همه چیز رو مقایسه کنید مثل حقوق و ...
    ارزش پول ما پایین رفته درست
    اما عزیز جان تمام قطعات خودرو با ارز مرجع وارد میشه
    مدارکش هم موجود هست و تلوزیون هم نشون داد !!

tapatalk
    1 - ارز مرجع 2500 تومن . ارز سال پیش 1226 تومن .
    2 - قطعات ساخت داخل به قیمت ها عین قطعات ساخت خارج بالا رفته به دلیل وارد کردن مواد اولیه و ......... .
    اگر میخوایین نخرین ولی مسلما عدم خرید مردم باعث افزایش قیمت میشه به دلیل نبود نقدینگی و ندادن مطالبات قطعه ساز ها کاهش تولید در نتیجه کمبود ارزه . کمبود ارزه = ورود دلال ها و افزایش قیمت در بازار و ناتوانی مردم در خرید از نمایندگی به دلیل پر شدن سریع ظرفیت ها توسط دلالان محترم .
    بیخود بحث نکنین قیمت ها از این پایین تر نمیاد بلکه احتمال بالا رفتن هم هست . اگر قصد خرید دارین بخرین ندارین نخرین به ما ربطی نداره ولی قیمت ها عادلانه هست . شب خوش

12. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خودروسازی که با 30 سال حمایت بی چون وچرا نتونه قطعه برای ماشینی درحد پراید رو خودش داخل تولید کنه که دیگه باید به حالش زارررر زد! وگرنه منم بلدم اینهمه امکانات بهم بدن و از حمایت کنن بعدش قطعات درجه 5 چینی رو مونتاژ کنم وبدم دست ملت.
    آقاجان وقتی نمیتونی خب زور که نیست ، نمیشه دیگه . اگه قرار بود درست بشه تاحالا درست شده بود .بفروشین کارخونه و زمین ممینارو ، برین گندم و سیب زمینی بکارین عوضش خیلی بهتره . اشتغال زاییش هم بیشتر از گاری سازیه!
    حداقلش اینه مردم کمتر الکی کشته میشن .یه ثوابی هم از این جهت می برین والا بخدا!

14. 5 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1 - ارز مرجع 2500 تومن . ارز سال پیش 1226 تومن .
    2 - قطعات ساخت داخل به قیمت ها عین قطعات ساخت خارج بالا رفته به دلیل وارد کردن مواد اولیه و ......... .
    اگر میخوایین نخرین ولی مسلما عدم خرید مردم باعث افزایش قیمت میشه به دلیل نبود نقدینگی و ندادن مطالبات قطعه ساز ها کاهش تولید در نتیجه کمبود ارزه . کمبود ارزه = ورود دلال ها و افزایش قیمت در بازار و ناتوانی مردم در خرید از نمایندگی به دلیل پر شدن سریع ظرفیت ها توسط دلالان محترم .
    بیخود بحث نکنین قیمت ها از این پایین تر نمیاد بلکه احتمال بالا رفتن هم هست . اگر قصد خرید دارین بخرین ندارین نخرین به ما ربطی نداره ولی قیمت ها عادلانه هست . شب خوش
    کسی نگفت به شما ربط داره یا نداره
    درضمن ارز مرجع هم ١٢٠٠ تومنی هست

tapatalk

16. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

tapatalk
    ارز 1226 تومن به خودرو داده نمیشه . فقط مال اولویت اول یعنی خوراک و ایناس . اینا به دارو ارز 1226 تومنی ندادن به خودرو بدن ؟ نخیر ارز 2500 تومنی میدن بهشون که خودرو ساز ها میگن تو اکثر موازد از ارز 3500 تومنی ازاد استفاده کردیم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

tapatalk
    اول اینکه بحث داره کم کم به انحراف می ره بنابر این از دوستان خواهش می کنم این بحث بی فایده رو تموم کنن.
    دوم اینکه ارز مرجع رو الان به نون وروغن هم نمیدن چه برسه به خودرو که با کلی دوندگی و بحث قرار بود بهش ارز مبادله ای بدن که هنوز محقق نشده. فلذا از این خبرا نیست. در ضمن بحثی رو موناژ کار بودن خودروسازای داخلی نیست. این اواخر خودشون هم به این موضوع اعتراف کردن. بحث رو اینه که چطور نون و مواد اولیه مورد نیاز مردم (که به قول شما ارز مرجع می گیرن) بالای 100 در صد گرون شده ولی خودرو گرون نشه؟ این دور از منطق هستش. فلذا صحبت اینه که به اینجور اخبار و شایعات زیاد نمی شه اعتماد کرد. حتی اگه تعرفه خودرو برداشته بشه و خودروهای خارجی وارد بشه و صنعت خودرو سازی از بین بره بیش از اینا باید هزینه کرد برای خرید یه خودرو معمولی.

19. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •