فکر کنم تا 1 ماه دیگه میاد نه؟؟ شما نمیدونید؟؟؟ بر اساس تجربه ؟ قبلا تا 1 ماه بعدش میومده؟؟
راهی نیست برای اینکه از اطلاعاتم استفاده کنم؟؟
هیچ فرمت دیگه ای رو نمیخونه؟؟؟ مثل ex fat?
ممنون
فکر کنم تا 1 ماه دیگه میاد نه؟؟ شما نمیدونید؟؟؟ بر اساس تجربه ؟ قبلا تا 1 ماه بعدش میومده؟؟
راهی نیست برای اینکه از اطلاعاتم استفاده کنم؟؟
ممنون
چرا هستشفرمت باید fat32 و یا باشه اگر اطلاعاتت شامل عکس و فیلم و اهنگ باشه
تازه وسترن دیجیتال یک هارد دیسک اکسترنال 500 گیگابایتی قبلا معرفی کرده که حتی میتونی توش نرم افزار ایپد را هم بریزیو با wifi اطلاعات را جابه جا کنی
اون موقع که هارد دیسک قیمت جهانی پایین داشت قیمت اون هارددیسک 200 دلاری میشد البته
اطلاع خاصی ندارم ولی آیپد 2 یکمی طول کشید تا به طور رسمی تو چین بیاد. از لحاظ خریدن که همین الان هم شاید چندین مغازه قاچاقی آورده باشن.فکر کنم تا 1 ماه دیگه میاد نه؟؟ شما نمیدونید؟؟؟ بر اساس تجربه ؟ قبلا تا 1 ماه بعدش میومده؟؟
با Camera connection kit و جیلبریک کردن دستگاه احتمالاً امکانش هست. ولی دقیقاً نمیدونم.راهی نیست برای اینکه از اطلاعاتم استفاده کنم؟؟
این جیلبریک کردن ریسک نداره؟
پس انجام میشه.fat 32مشکلش سر این هست که نمیتونه بیشتر از 4gb باشه فایل ها.
یادتون نیست چقدر طول کشیده؟؟ اگه نیاد خیلی بد میشه.واقعا حیفه بیام ipad 2 بگیرم.نامردا تو قسمت مربوط به فروشگاهشون تو چین هم نزدن.
دستتون درد نکنه در هر حال
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
بله بک هارد داشت که پورت لن داشت.الان با ASUS N16 هم میشه همچین کاری انجام داد.
فقط اطلاعات به اشتراک گذاشته مبشه بصورت وایرلس با آیپد جایی داره که اطلاعات رو ببینیم ؟
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
علی جان یک سوال دیگه هم داشتم.اگه مدل سیم کارت خور بگیریم همین 3G یا 4G.از این سیم کارت های ایرانسل میشه گذاشت با اینترنتش کار کرد؟؟مرسی
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
خوب علت اینکه نمیخوام جای دیگه برم اینه که میترسم جنس قلابی بندازن.البته کلا 2 نوع فروشگاه داره.یک نوع فقط قلابی میفروشه.که باید تخفیف بگیری.مثلا من دوربین هندیکم 1000 دلاری رو به 100 دلار خریدم!!
یک نوع فروشگاه دیگش فقط اصله.هیچی کم نمیکنن..
من نمیدونم مثلا کجاش محصولات اپل اصل میدن؟فعلا رو پکن حساب میکنم.شاید Shanghai هم رفتم.
روز دوم عرضه ipad 3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولاً 3-2 ماه عرضه توی چین رو به تأخیر میندازن.یادتون نیست چقدر طول کشیده؟؟ اگه نیاد خیلی بد میشه. واقعا حیفه بیام ipad 2 بگیرم.نامردا تو قسمت مربوط به فروشگاهشون تو چین هم نزدن.
سیم کارت هم مشکلی نداره و با شبکه ایران کار میکنه.
جنس های تقلبی رو هم میشه راحت تشخیصشون داد. چند تا ویدیوی Unboxing ببینید کاملاً دستتون میاد. هولوگرام و جنس باکسش هم کاملاً مشخص هست.
دوستان ، من يك iPad 2 دارم . ديروز صفحش يك دفعه زرد شد . اتفاقا من قصد Upgrade كردن به new iPad رو دارم.فكر ميكنيد كى به ايران ميرسه و از كجا ميشه به سرعت تهيش كرد ؟
شما میتونید کمتر از یک ماه دیگه اون رو در ایران و جا هایی مثل پایتخت و یا علاالدین تهیه کنید
باتوجه به سابقه شخصی
خب دوستان آیپد جدید من هم رسید (64GB WiFi) و این نکات رو میشه گفت:
- کیفیت صفحه بی نظیره. این دقت جزئیات و Sharpness در صفحه ای به این بزرگی واقعا دهن آدم رو باز نگه می داره... جدا از رزولوشن فوق العاده کیفیت رنگ ها هم بسیار خوبه و برای من که بیشتر از 20 صفحه IPS حرفه ای (+1000$) رو تست کردم این صفحه جزو 10 درصد بالا قرار می گیره. کاملا واضحه صفحه ها در کارخانه کالیبره شدن (یک به یک) و این بی نظیره. این صفحه بدون شک از صفحه آیفون بهتره.
- افزایش ضخامت به هیچ وجه محسوس نیست و با اسمارت کاور و داک های قبلی هم کار می کنه. تحت هیچ شرایطی این افزایش ضخامت محسوس نیست حتی وقتی کنار آیپد 2 باشه. افزایش وزن هم در کل اصلا محسوس نیست و فقط وقتی متوجه می شیم که آیپد 2 رو در یه دست بگیریم و این رو در دست دیگه. اصلا نگران این دو مورد نباشید.
- همین حالا بیشتر از 500 نرم افزار تاپ (حدود یک سوم نرم افزارهایی که من داشتم جزو این 500 تا بودن) از جمله Flipboard, Twitter, Instagram, IA writer, Reader, Infinity blade II برای صفحه رتنا آپدیت شدن و بزودی سایرین هم میشن.
- عمر باتری بسیار خوبه و بهتر از آیپد 2. مدت زمان شارژ شدن باتری حدودا 1.5 برابر شده که نکته خیلی خوبی نیست البته احتمالا شارژر های قوی تری براش عرضه میشه.
- ریستور کردن از طریق iCloud بسیار راحت و بدون کوچکترین اشکالی بود. دقیقا آیپد بعد از ریستور مثل همون آیپد 2 شد.
- دوربین رو تست نکردم (و احتمالا حالا حالا ها هم نمی کنم، من یک عکس هم با آیپد 2 در 9 ماه نگرفتم!).
- حتی یک مورد کرش، کندی و رفتار غیر قابل پیش بینی مشاهده نشده.
- این صفحه به حدی خوبه که آدم دلش می خواد همینطوری باهاش بازی کنه
این هم چند تا اسکرین شات.
سلام.
امیدوارم این سوال تکراری نباشه:
آیا در حال حاضر (یا تا یکماه بعد) تبلت دیگری وجود داره که از The new ipad بهتر باشه؟ شخصی که میخواد بخره (و براش میپرسم) بیشتر هدفش بازی کردن هست.
متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)