بچه ها اخرین درایور برای 6600gt رو باید از کجا دانلود کنم.شرمنده میدونم اینجاجاش نبود
بچه ها اخرین درایور برای 6600gt رو باید از کجا دانلود کنم.شرمنده میدونم اینجاجاش نبود
tornado2800 جان از قسمت Drift Multiplier x20 این ترینر استفاده کن . هر چی امتیاز بگیری 20 برابر اضافه می کنه به امتیازت! و این یعنی سوسک شدن اون 4000 امتیازیه در حالی که تو 20000 امتیاز داری !:
فکر کنم Ctrl + 3 باشه رمزش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند در صد در چند رو ز در اين بازي پر كرديدنوشته شده توسط sAsAn.K
من 40 درصد در 3 روز پر كردم
از لينك زير دانلود كنيد.نوشته شده توسط hossein_3650
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تو دیگه کی هستی !نوشته شده توسط sAsAn.K
رفتم برای تست
باید تورو طلا دونست
![]()
tornado2800 جان این چه حرفیه عزیز وظیفم بود.
دوستان کسی اینجا Unlimited اکانت سایت Cheathappens رو نداره؟
آخه یه ترینره +19 تمیز برای کاربن گذاشته که پس فردا آزاد میشه برای کاربرهای Free ولی برای Unlimited ها 4 روزه که آزاده !.
ضمنا simsevil جان ببخشید پست شما رو دیر دیدم.
من 100% هم Career و هم Challenge رو 2 روزه تموم کردم.
راستی با عرض شرمندگی :d
من از ایم استفاده کردم ضعیف هستم طوری که
من 3000 6000 هستم ولی اونا 30000 تا !
چیزی دارید اصلا از این Skip کنه یا چندین برابر بیشتر بزنه ؟
راستی اینی که هم گفتی چند روز دیگه ازاد می شه اینجا بزار
این Drift هم اگه چیزی دیگه هست بگو که فیوزم پرید
فکر کنم تو همون 2 ،3 ساعت اول که سیدی از تهران رسیدنوشته شده توسط simsevil
tornado2800 جان اون ترینر +19 رو که حتما میزارم 3 روز دیگه که اومد.
در مورد Drift هم باید بگم که این ترینره فقط Drift توی کوهستان یا Canyon Drift رو 20 برابر می کنه ولی دریفت های معمولی رو 20 برابر نمی کنه!.
tornado جان راهی دیگه به نظرم نمیرسه جز اینکه با ماشین Koneigsegg CCX بری Drift ها رو انجام بدی که امتیاز بهت زیاد بده که اونم اگه خواستی باید با برنامه ی T-Search اضافش کنی به Car Lot (این ماشین به طور معمولی فقط توی Quick Race قابل استفادس !!!) بعدش بری از Car Lot بخریش!.
بعد تا آخر بازی هم میتونی باهاش بری چون قدرت خوبی داره!.
ببین tornado2800 جان اول این ترینر رو بگیر:
پولت رو با این ترینر زیاد کن ( پول رو می کنه 99،999،999 !!!).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش این برنامه ی T-Search رو بگیر از اینجا :
بعدش برو تو بازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برگرد توی ویندوز برنامه ی T-Search رو باز کن.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه هست به اسم Open Proccess که روش کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه ی دیگه هست به اسم Hex Editor این دکمه رو بزن اون پایین برنامه یه صفحه میاد.
توی اون صفحه یه عکس زره بین هست که همون سرچ خودمونه!.
روش کلیک کن و این جمله رو سرچ کن:
بعد اولین چیزی که پیدا می کنه رو دقت کن ببین بهد از آخرین کلمه یعنی 32 یه عدد 10 یا 20 نوشته این عدد رو به 01 تغییر بده!.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برو توی بازی برو توی فروشگاه ماشین (Car Lot) بعدش با کمال تعجب میبینی که Koeniggsegg CCX به فروشگاه اضافه شده!.
شما هم که فلوس موجود میخریش!.
بعدش با خیال راحت تا آخر بازی رو میری و برای دوستات قیافه میگیری که بازی رو با Koeniggsegg CCX تموم کردی که حتی اونا نمی تونن بخرنش!!!!.
همین دیگه احتمالا Drift ها رو هم چون سرعت خوبی داره امتیازهای خوبی میتونی بگیری.
مشکلی بود بازم در خدمتیم!.
در ضمنا سعی می کنم یه آموزشی چیزی از اضافه کردن ماشین هایی که فقط توی Quick Race هستن به Car Lot رو آماده کنم اگه خدا بخواد.
حتی Pagani Zonda و BMW M3 GTR رو هم میتونی باهاشون Career رو بری!!!!.پ
آخ خسته شدم.
فعلا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)