این کار رو کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست.![]()
این کار رو کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست.![]()
سلام
من مشکلکم حل شد. با توجه به اینکه این روش در اینجا آموزش داده نشده من میگم که دوستان دیگر هم استفاده کنند. از یک سایت خارجی روش رو پیدا کردم.
بیشتر کسایی که کارت گرافیک amd دارند به علت ناسازگاری نرم افزار کارت گرافیک با این بازی به مشکل بر می خورن. اول برنامه catalyst control center رو باید unistall کنید و سیستم رو ریست کنید. حالا این درایور رو دانلود و نصب کنید:
140 مگابایت حجمش هست. دقت کنید این مربوط به کارتهای گرافیک amd HD سری 5XXXX و 6XXXX هست. دقت کنید در خود مدل کارت گرافیک شما در حال حاضر ورژن 11.11 هست اما اون کار نمیکنه فقط همین ورژن که گذاشتم باید دانلود کنید!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب دوباره سیستم رو ری استارت کنید و حالا با تعجب میبینید که بازی انجام میشه. البته این ورژن ایراد بازی Battlefield 3 رو هم حل میکنه و هم روی نسخه 32 بیت ویندوز نصب میشه و هم 64 بیت
موفق باشید
انتی ویروس من نود5 هست و فایل کرک بازی رو قرنطینه میکنه! حتی وقتی غیر فعالش میکنم. چکار کنم باهاش؟
من که اینجا رفتم نتونستم ولی انجا شد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان رو کامپیوتر من این ارور رو میده File corrupted This program has been manipulated and maybe it's infected by a Virus orcracked چند بار هم نصب کردم ولی باز هم همینطوره انتیویروس نداشتم این ارور رو میداد انتیویروس نود نصب کردم به لیست انتی ویروس همونجا که دوستان گفتن اضاف کردم بازم نشد کرک 11 مگی گرفتم نشد انتی ویروس غیر فعال میکنم فرقی نمیکنه البته همین بازی رو روی لب تاب دوستم نصب کردم جواب داد فقط منوش چینی بود و بهد از چند روز خراب شد توصفحه لودینگ گیر میکنه کارت گرافیکم 4670 هست پیشا پیش متشکرم
ضمنن 29 صفحه رو خوندم چند مورد این مشکل رو داشتن که کسی بهشون جواب نداده بود
Last edited by aghil1; 04-12-2011 at 22:20.
سلام دوستان
این بازی دسته xbox 360 را ساپورت می کند یا خیر؟
سلام
وقتی میخوام دکمه گاز دادن رو بزارم روی up هیچ تصویری جلوش نمیاد انگار که هیچ دکمه ای براش ست نمیشه!توی بازی هم ست نیست.
ضمنا جوی پد رو کشیدم.
چطور حلش کنم؟
بله خوب طبیعتا همه دسته هارو ساپرت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)