دوست عزیز. لطف کن و از این به بعد شماره پست رو یگو چون شماره صفحه بسته به Setting افراد مختلف فرق میکنه. ممنون
دوست عزیز. لطف کن و از این به بعد شماره پست رو یگو چون شماره صفحه بسته به Setting افراد مختلف فرق میکنه. ممنون
سلام
آره منظورم همينه
hp جان. بخش ConnectionString یک سری پارامترهای خاصی داره که بسته به نوع دیتابیس ، اون پارامترها فرق میکنه و خودت میتونی چک کنی و یاد بگیری. یک بخش برای نام فایل هم داره که محل دیتابیست رو اونجا معرفی میکنی.
به همین دلیل برای برنامه هایی که نیاز دارن دیتابیس کنار برنامه اصلی باشه ،آدرس رو از فایل Exe میگیرن و همراه با نام دیتابیس توی ConnectionString اضافه میکنن.
من این کد رو نوشتم open picture dialog هم اجرا میشه ولی بعد از انتخاب تصویراین ارور رو میده
project project1.exe rasied excepttion classE invalid Graphic with message ' unknown picture file extension()
.jpg: process stoped
jpeg رو به قسمت uses یونیت اضافه کن
من این کار رو کردم اون تصویر هم روی dbimage قرار گرفت ولی تکلیف اون فیلد چی میشه؟
منظورم اون فیلدیه که dbimage رو بهش لینک کردم ببینید اصلا این امکان وجود دار ه که توی یه دیتا بیس
هر رکوردی یه عکس مربوط به خودشو داشته باشه؟؟؟
dataset رو در حالت insert یا edit قرار بده و از کدی که DrXoX نوشته استفاده کن
سلام
فکر کنم شما هم مشکلی که چند وقتی فکرمو مشغول کرده بود رو دارین احتمالا شما DBImage رو از تب DataControl برای ذخیره کردن عکس قرار دادین
بله میشه هر رکورد دارای یک عکس و حتی بیشتر هم باشه برای این کار باید :
1- باید روی ADOTable مورد نظر دوبار کلیک کنید و در پنجره باز شده کلیک راست و گزینه Add all Field رو بزنید
2- فیلدی که برای عکس در نظر گرفته بودین را با موس درگ و روی فرم قرار بدین
3- کدی که در پست های قبلی نوشته بودم را داخل DbImage ی که در مرحله 2 روی فرم قرار دادین بنویسید
4- تمام
باز هم مشکلی بود بپرسید
Last edited by DrXoX; 13-10-2007 at 05:08.
اگه برنامه نویسهای اران میدونستند دلفی چه دنیاییه برای خودش سراغ هیچ زبان دیگه ای نمیرفتند .
مطمئن باشید بچه ها
دوستان سلام.
خسته نباشید.
من می خواهم برای جدولم دوتا index بذارم البته در دیتا بیس این را تعیین کردم یعنی برای جدولم دو تا شاخص انتخاب کردم، درون دلفی هم در گزینه index name دو تا اننخاب دارم اما فقط می تونم یکی را انتخاب کنم در صورتی من می خواهم با هر دوتای اینها به ترتیب مرتب شوند مثلا اول با فیلد شماره و بعد با فیلد نام همزمان مرتب شوند اما نمیدونم این را باید کجا و چه جوری تعیین کنم.
ضمنا من رکوردهای دیتا بیسم را با dbgrid می بینم می خواهم با اجرای فرم table در حالت edit باشد یعنی رکوردهای قبلی قابل ویرایش باشند. زمانی طراحی جدول نوع رکوردها را تعیین کردم، مثلا عدد باشند یا کاراکتر. اما در این حالت برای ویرایش رکوردهای قبلی هر چیزی تایپ می شود. به عنوان مثال برای فیلد نام مریم12 که من می خواهم شرط داشته باشد و فقط حروف را بگیرد.
اگر راهنمائی کنید ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)