تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 48 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 474

نام تاپيک: کلوپ Asus N55sf

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان این تجربیات من در مورد دمای لپ تاپمه امیدوارم استفاده کنین چون خودم یه زمانی دنبال همچین چیزی بودم ولی در مورد n55 یک چیز حسابی پیدا نکردم و حرفا ضد و نقیض بود پس این مطلب که نتیجه گشتن تو سایتهای مختلف و تجربه شخصیمه میتونه تردیدهارو برطرف کنه ...
    1.هیچ وقت واسه بازی از باطری استفاده نکنین چون قاتل باطریه در ضمن نمیشه خوب بازی کرد چون افت فرم میده...
    2.حتما واسه بازی با n55 تون خصوصا در حالت power4 gear high performance از کول پد استفاده کنین و کول پد هم n8 ultra یا ساده بگیرید. این کول پد تنها کولپدی بود(البته در بین چند کولپد هم قیمت که امتحان کردم) که دمای cpu لپ تابمو موقع بازی بعضا به طرز باورنکردنی تا 12 درجه پایین آورد که این عدد در مورد سایر کولپدها(از جمله coolermaster u2) زیر 5 درجه بود در ضمن شما میتونید خیلی از بازی ها رو بدون مشکل در حالت powersaver بازی کنید(حتی میتونین ماگزیمم cpu رو روی 25 درصد یا حتی کمتر بگذارین) تا دما از 70-75 بیشتر نشه اما در بازی های اخیر شما اکثرا مجبورین اونارو در حالت power4 gear high performance بازی کنین در این حالت دمای هسته های من بعضا تا 99 درجه هم بالا میرفت که با کول پد u8 بعضا به زیر 87 رسید البته بستگی به بازی هم داره مثلا تو witcher2 فقط 2 درجه کم کرد.
    3.هیچ کولپدی نتونست دمای لپ تاپمو در حالت عادی (که بین 44-52 متغیره) کم کنه که این اهمیتی هم نداره چون مشکل دمای ما موقع بازی یا کارای گرافیکی سنگینه که این کولپد این کارو خوب انجام میده.احتمالا دوستانی که میگن کولپد تو دما تاثیر نداره منظورشون حالت عادیه .ولی شک نکنید در موقع بازی خیلی تاثیر داره...
    3.من لپ تاپو در بالاترین پوزیشن نسبت به کول پد قرار میدم تا دریجه تهویه ورودی(که در n55 زیر لپ تاپه) نزدیک فنها قرار بگیره...

2. 3 کاربر از soshians58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در این حالت دمای هسته های من بعضا تا 99 درجه هم بالا میرفت
    یاحضرت عباس توی این دما که اب بجوش میاد!!!!
    توی یکی ازین فروم های خارجی خوندم یک بنده خدایی دمای هسته اش در صددرصد لود. 75 بود بدون کول پد خیلی ناراحت بود
    البته یک i7 از سری dv6 6000 داشت. حالا دو حالت داره یا یکی شما مشکل داره یا کلا n55 کولینگ خوبب نداره

داره خودمونی میشه PersianLoverMRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

75.
    طرف دیگه زیاد وسواس داشته.75 که خوبه.برای من هم دیدم تو battleFiled 3 دمای cpu به 94 رسیده.یا شایدم بیشتر

داره خودمونی میشه ali_80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بالاخره این دمای طبیعی موقع کارهای معمولی مثل وبگردی و مدیا و ... و کارهای گرافیکی سنگین و بازی چقدره؟

هر کسی یه چیزی میگه

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من چون خونه اکثرا با لپ تاپ کار میکنم همیشه وصلش میکنم به برق این کار مشکلی پیش نیاره واسه باتری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من دو تا مشکل داشتم
    1- وقتی گوشیمو به یو اس بی 3 وصل میکنم اگر اتصال کابل قطع بشه لپتاپ ریست میشه
    2- اگر فیش هدفونو تا آخر ببرم کیفیت صدا از دست میره اگرم یه خورده(حدود 2میلی) بیرون باشه صدا خوبه ولی اگر صدا زیاد بشه یک در میون صدا رو از اسپیکر و هدفون پخش میکنه، در ضمن هدفون مطمئنا سالمه
    3- یکی از پیکسل های ال سی دی در بعضی رنگ ها مشکل داره البته فقط یه پیکسله می خواستم ببینم قابل تعمیره اصلا ارزش فکر کردن بهشو داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

3- یکی از پیکسل های ال سی دی در بعضی رنگ ها مشکل داره البته فقط یه پیکسله می خواستم ببینم قابل تعمیره اصلا ارزش فکر کردن بهشو داره
    ارزش نداره.فکر کنم گارانتی تا 8 پیکسل قبول نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من چون خونه اکثرا با لپ تاپ کار میکنم همیشه وصلش میکنم به برق این کار مشکلی پیش نیاره واسه باتری؟
    من هم خودم اکثرا با برق کار میکنم برای همین باتری رو قبل از روشن کردن لپتاپ برمیدارم.
    کلا فقط مواقعی که میخوام بیرون با لپتاپ کار کنم باتری رو میذارم.

داره خودمونی میشه PersianLoverMRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فکر نکنم باتری متصل باشه مشکلی پیش بیاد.فقط باید 1 هفته یه بار از باتری استفاده کنی.
    در ضمن اگر باتری متصل باشه در هنگام قطعی برق احتمال اسیب دیدن لپ تاپ کمتر می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداش گلم اگه یه مطلبی اینجا نوشته میشه واسه اینه که دیگران استفاده کنن اکثر مطالبی که دوستان مینویسن بر اساس سند و یا تجربه هایی که خودشون داشتن...حالا شما تو یه سایت خارجی یه بابایی اومده یه سوال پرسیده...چرا ما باید دوستانمونو با یه سوال که سندیت نداره به اشتباه بندازیم خود noteboocheck میگه این لپ تاپ موقع full load دماش 80-90 میشه که از دید این سایت خنک محسوب میشه اینم لینکش:
    (
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    که لپ تاپ منم در اون حالت 88-89 میشه ولی تو powergear به زبان ساده یه جور مازاد استفاده میشه که دما بالاتر میره.خودم زیاد بازی نمی کنم اما پای یه بازی بشینم حداقل 3-4 ساعت بازی میکنم و هیچ وقت مشکلی نداشتم من یه VOSTRO1520 هم دارم که با وجود DOULCORE بودن دماش تا 80 هم بالا میرفت تو بازی و 2 سال بدون هیچ مشکلی کار میکنه...acer داداشم هم تا 95 بالا میره و MSI620 هم تست کردم تا 98 دما بالا میره...بقیه رو نمیدونم. من مثل بعضی ها رو لپ تاپم تعصب عجیب و غریب بیجا ندارم ولی اطلاعات نادرست عده زیادی رو گمراه میکنه و به تردید میندازه. این لپ تاپ دوتا ایراد از دیده من که گارانتی رفتم داره:آمار خرابیه قابل توجه و کیبرد به هم چسبیده و نه چندان خوش دست
    شمام به جای این نرم افزار COREtemp که همه جا پیدا میشه رو لپ تاپت نصب کن و یه بازیه پرگرافیک 2012 رو روش نصب کن و ببین دما حداکثر چقد میشه

12. این کاربر از soshians58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •