دوستان این تجربیات من در مورد دمای لپ تاپمه امیدوارم استفاده کنین چون خودم یه زمانی دنبال همچین چیزی بودم ولی در مورد n55 یک چیز حسابی پیدا نکردم و حرفا ضد و نقیض بود پس این مطلب که نتیجه گشتن تو سایتهای مختلف و تجربه شخصیمه میتونه تردیدهارو برطرف کنه ...
1.هیچ وقت واسه بازی از باطری استفاده نکنین چون قاتل باطریه در ضمن نمیشه خوب بازی کرد چون افت فرم میده...
2.حتما واسه بازی با n55 تون خصوصا در حالت power4 gear high performance از کول پد استفاده کنین و کول پد هم n8 ultra یا ساده بگیرید. این کول پد تنها کولپدی بود(البته در بین چند کولپد هم قیمت که امتحان کردم) که دمای cpu لپ تابمو موقع بازی بعضا به طرز باورنکردنی تا 12 درجه پایین آورد که این عدد در مورد سایر کولپدها(از جمله coolermaster u2) زیر 5 درجه بود در ضمن شما میتونید خیلی از بازی ها رو بدون مشکل در حالت powersaver بازی کنید(حتی میتونین ماگزیمم cpu رو روی 25 درصد یا حتی کمتر بگذارین) تا دما از 70-75 بیشتر نشه اما در بازی های اخیر شما اکثرا مجبورین اونارو در حالت power4 gear high performance بازی کنین در این حالت دمای هسته های من بعضا تا 99 درجه هم بالا میرفت که با کول پد u8 بعضا به زیر 87 رسید البته بستگی به بازی هم داره مثلا تو witcher2 فقط 2 درجه کم کرد.
3.هیچ کولپدی نتونست دمای لپ تاپمو در حالت عادی (که بین 44-52 متغیره) کم کنه که این اهمیتی هم نداره چون مشکل دمای ما موقع بازی یا کارای گرافیکی سنگینه که این کولپد این کارو خوب انجام میده.احتمالا دوستانی که میگن کولپد تو دما تاثیر نداره منظورشون حالت عادیه .ولی شک نکنید در موقع بازی خیلی تاثیر داره...
3.من لپ تاپو در بالاترین پوزیشن نسبت به کول پد قرار میدم تا دریجه تهویه ورودی(که در n55 زیر لپ تاپه) نزدیک فنها قرار بگیره...