به به چه سلیقه و حوصله ای
در مورد پاساژ مرکزی حق داری...واقعا دودره بازی و دروغ رو میشه در حد اعلاش اونجا دید. رفتم میگم اقا این بانده چنده؟همین که ووفرش جر خورده..میگه اون فروش رفته! بعد یه هفته بعد رفتم برای کاری یه سرهم اونجا زدم دیدم همون بانده با یه ووفر که معلوم بود تعمیر شده اونجاست .گفتم چنده گفت 800 تومن ..اصلیه و فلان و فلان!! یه باند دیگه که ایراد داشت رو پرسیدم بازم گفت اون فروش رفته! جالبه رفتاراشون.ولی برای یه عشق سیستم های کلاسیک جای باحالیه وخوش میگذره تماشا کردن.یه قیمتی هم توی دهنشون میچرخه به اسمه 1میلیون و 200 !! کلا همه چی یا 1میلیون 200 یا 200 تومن! خلاصه من عشق چوبم اگه امپی با بدنه چوبی دست و بالت بود یه ندا به من بده.البته sansui سیاه هم خیلی دوز میدارم! یه sansui داشت یکیشون اسیرش شدم...بزرگ و سیاه با عقربه های انالوگ امپر متر!! در مورد cnc هم قیمتش چه جوریاست؟ یعنی چجوری اجرت محاسبه میشه؟ ساعتیه چیه؟ اون سایت veneer هم که دادی عالی بود دمت گرم فهمیدم چی به چیه.اگه روکش چوب قرمز گیر میومد مشتی میشد.من عاشقشم! خلاصه از همه متشکرم که دارید این پیج رو پیش می برید و ما شیفتگان رو سیراب میکنید...از امپ هدفون چه خبر راستی؟ بسازیم؟خوب بود؟با سنهایزر مچ میشه؟