تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 91 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آمپلی فایر سینگل انددی رو به همکاری یکی از دوستان دارم میسازم (در اصل متعقل به ایشونه)... چوک ها کاملا دست پیچ هستند و کاملا اصول ردیف پیچی مدنظر بوده و نزدیک به 100 ساعت زمان برای پیچیدنشون صرف شده و از بهترین متریال استفاده شده. لامپها که مشاهده میکنید 6V6 هستند ولی قصد اصلی دوستی که این آمپ بزودی برای ایشون گوشنوازی میکنه، لامپ EL34 هست... بخاطر همین اسم این آمپلی فایر Valhalla SE-34A هست... آمپ در کلاس A واقعی کار میکنه. همچنین ولتاژ کاری سیستم طوری طراحی شده که با لامپهایی مثل 6550,KT88 و لامپهای مشابه دیگه هم کار میکنه.
    در طراحی حداکثر سلیقه به خرج داده شده. پلیت اصلی از جنس برنج هست که بصورت برّاق پرداخت و پولیش شده ولی شاید به درخواست صاحب آمپ، قبل از مونتاژ نهایی سند بلاست بشه و مات بشه. بدونه از پلگسی گلس ساخته شده و برای جلوگیری از نفوذ نویز از داخل با آلومنیوم عایق شده. زیبایی سیستم هم که مشخصه... آمپلی فایر به ریموت کنترل مجهز شده که میتونه ولوم های-اند ALPS رو کنترل کنه، که میشه بوسیله ریموتی که براش ساخته شده از راه دور صدا رو کم و زیاد کرد.

تصاویر (هنوز مونتاژ نشده و لامپها در جای خود قرار ندارند):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

داداش از آمپ هدفون خبری نداری؟کیفیتش چطور بود؟
    ممنون

4. 2 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به به چه سلیقه و حوصله ای
    در مورد پاساژ مرکزی حق داری...واقعا دودره بازی و دروغ رو میشه در حد اعلاش اونجا دید. رفتم میگم اقا این بانده چنده؟همین که ووفرش جر خورده..میگه اون فروش رفته! بعد یه هفته بعد رفتم برای کاری یه سرهم اونجا زدم دیدم همون بانده با یه ووفر که معلوم بود تعمیر شده اونجاست .گفتم چنده گفت 800 تومن ..اصلیه و فلان و فلان!! یه باند دیگه که ایراد داشت رو پرسیدم بازم گفت اون فروش رفته! جالبه رفتاراشون.ولی برای یه عشق سیستم های کلاسیک جای باحالیه وخوش میگذره تماشا کردن.یه قیمتی هم توی دهنشون میچرخه به اسمه 1میلیون و 200 !! کلا همه چی یا 1میلیون 200 یا 200 تومن! خلاصه من عشق چوبم اگه امپی با بدنه چوبی دست و بالت بود یه ندا به من بده.البته sansui سیاه هم خیلی دوز میدارم! یه sansui داشت یکیشون اسیرش شدم...بزرگ و سیاه با عقربه های انالوگ امپر متر!! در مورد cnc هم قیمتش چه جوریاست؟ یعنی چجوری اجرت محاسبه میشه؟ ساعتیه چیه؟ اون سایت veneer هم که دادی عالی بود دمت گرم فهمیدم چی به چیه.اگه روکش چوب قرمز گیر میومد مشتی میشد.من عاشقشم! خلاصه از همه متشکرم که دارید این پیج رو پیش می برید و ما شیفتگان رو سیراب میکنید...از امپ هدفون چه خبر راستی؟ بسازیم؟خوب بود؟با سنهایزر مچ میشه؟

6. 2 کاربر از seido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

داداش از آمپ هدفون خبری نداری؟کیفیتش چطور بود؟
    ممنون
    دوست عزیز آمپ رو در اختیار یکی از دوستانم که هدفون بازه قرار دادم تا تست بعمل بیارند. یه مدار رگولاتور ولتاژ برای اپتیموم کردن تغذیه مدار ساختم و بهش دادم. تست های اولیه عالی بود. تا 300 اهم میشه بهش هدفون وصل کرد. میشه نتیجه رو خیلی بهتر هم کرد. بهترین نتیجه با باطری بدست میاد. خبرهای جدید رو میزارم

به به چه سلیقه و حوصله ای
    در مورد پاساژ مرکزی حق داری...واقعا دودره بازی و دروغ رو میشه در حد اعلاش اونجا دید. رفتم میگم اقا این بانده چنده؟همین که ووفرش جر خورده..میگه اون فروش رفته! بعد یه هفته بعد رفتم برای کاری یه سرهم اونجا زدم دیدم همون بانده با یه ووفر که معلوم بود تعمیر شده اونجاست .گفتم چنده گفت 800 تومن ..اصلیه و فلان و فلان!! یه باند دیگه که ایراد داشت رو پرسیدم بازم گفت اون فروش رفته! جالبه رفتاراشون.ولی برای یه عشق سیستم های کلاسیک جای باحالیه وخوش میگذره تماشا کردن.یه قیمتی هم توی دهنشون میچرخه به اسمه 1میلیون و 200 !! کلا همه چی یا 1میلیون 200 یا 200 تومن! خلاصه من عشق چوبم اگه امپی با بدنه چوبی دست و بالت بود یه ندا به من بده.البته sansui سیاه هم خیلی دوز میدارم! یه sansui داشت یکیشون اسیرش شدم...بزرگ و سیاه با عقربه های انالوگ امپر متر!! در مورد cnc هم قیمتش چه جوریاست؟ یعنی چجوری اجرت محاسبه میشه؟ ساعتیه چیه؟ اون سایت veneer هم که دادی عالی بود دمت گرم فهمیدم چی به چیه.اگه روکش چوب قرمز گیر میومد مشتی میشد.من عاشقشم! خلاصه از همه متشکرم که دارید این پیج رو پیش می برید و ما شیفتگان رو سیراب میکنید...از امپ هدفون چه خبر راستی؟ بسازیم؟خوب بود؟با سنهایزر مچ میشه؟
    سی ان سی هم متری حساب میشه هم ساعتی. شما یه بلندگو بخوای برش بزنی نیازی به سی ان سی نداری... فقط جای بلندگوها که گرد هست رو باید سی ان سی بزنید، مابقی با برش دو تیغ بریده میشه که ارزونه.
    Last edited by klipsch; 19-09-2012 at 14:02.

8. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه سیستم استریو میخوام که دوبلنگو داشته باشد از این بزرگ ها و طرح چوب باشه چون میخوام به عنوان میز گلدون و چیز میزای دکوری هم ازش استفاده کنم. زیاد قدرت صدا مهم نیست فقط جنبه دکوری تو پذیراییه خونه 80 متری. من خودم HD media Player WD دارم و میخوام آهنگ باهاشون گوش بدم و گاهی موقع فیلم دیدن از این بلندگوها استفاده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید( بخصوص لینک و محل خرید برام بگذارید). سقف بودجه200 تومان

10. این کاربر از sdsab22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    2 سری اسپیکر با یه امپ رو میخوام بفروشم هر کی خواست بهم پیام بده

12. 3 کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

چه آمپ زیبایی ساختی klipsch عزیر ...حتما صدای خیلی دلنوازی هم داره... میتونم بپرسم این آمپ چقدر هزینه بر میداره؟
    Last edited by janajana; 23-05-2012 at 11:59. دليل: اشتباه در مطلب

14. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض اهمیت خازن ها در تجهیزات های-فای

خازن ها انبارهای موقت سیگنالهای صوتی هستند در تجهیزاتی که استفاده میکنیم. در آمپلی فایرهای لامپی و ترانزیستوری، در کراس اورها و ... ازینرو خازن ها و accuracy آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. خازن نامناسب می تواند باند صوتی را تخریب کند و فرکانس های طلایی که نیاز داریم را نابود کند. پس تعجب نکنید که اگر یک عدد خازن 40 دلار قیمت داشته باشد. من سعی میکنم همیشه از خازن های Sonicap که از بهترین و گران ترین خازن های مورد مصرف های-فای هستند استفاده کنم... البته خازن های خوب و مرغوب کمپانی های دیگر هم وجود دارد که قابل استفاده هستند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چه آمپ زیبایی ساختی klipsch عزیر ...حتما صدای خیلی دلنوازی هم داره... میتونم بپرسم این آمپ چقدر هزینه بر میداره؟
    سلام... خیلی ممنون که فکر میکنید زیبا شده
    با توجه به اینکه چوک ها تماما دست پیچ هستند و بیشتر از 50 ساعت روشون زمان گذاشته شده... و با توجه به لامپهایی که استفاده شده و قطعات دیگر، و اینکه سینگل هم هست، با بلندگویی که حساسیت بالا داشته باشه و Efficient باشه، صدایی بسیار عالی میده. البته با استفاده از لامپ EL34 وات خروجی بیشتر هم میشه.
    هزینه ساخت تماما بستگی به سازنده داره. حداقل هزینه حدود 500 هزار تومنه... یعنی فقط چوک ها و لامپ ها و قطعات حداقلی... ولی هزینه ها میره بالا وقتی ظاهرش رو بهتر میکنید، از خازن های بهتر استفاده میکنید، از سیم های نقره و قلع نقره برای ارتباطات استفاده می کنید. وقتی از ورودی و خروجی های و پست های بلندگوی بهتر استفاده می کنید. وقتی از ولوم کنترلهای بهتر استفاده می کنید...

18. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

بیشتر مطالب شما رو خوندم klipsch عزیر و خیلی هم علاقه پیدا کردم که یک جفن باند های فای بسازم ولی احتیاج شدید به راهنمایی شما دارم....
    حتما از تجربیات دوستان استفاده خواهم کرد....

20. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •