منم همین مشکل داشتم و دهنم سرویس شد تا فهمیدم.
وقتی وارد شهر 2 شدی سمت شمال غربی(از دید خودت در همون ابتدای وارد شدن) یک در هست که باید بری وارد اون بشی(کنارش یکم اونورتر پله هست)باید بری با شهردار صحبت کنی.
منم همین مشکل داشتم و دهنم سرویس شد تا فهمیدم.
وقتی وارد شهر 2 شدی سمت شمال غربی(از دید خودت در همون ابتدای وارد شدن) یک در هست که باید بری وارد اون بشی(کنارش یکم اونورتر پله هست)باید بری با شهردار صحبت کنی.
با سلام
من بازی رو بازم برای یکی دیگه از دوستان نصب کردم تو ویندوز XP هم پچ 44 مگی رو ریختم هم درایور قدیمی رو پاک کردم و درایور مخصوص RAGE که 143 مگ هست رو نصب کردم ولی وقتی میخواد بره تو بازی این ارور رو میده
ببینید
پیغامهای خطای بازی رو براتون گذاشتم ببینید وقتی روی بازی کلیک میکنم وارد یه صفحه سیاه میشه و پیغام اول روی میده وقتی روی کلیک هییر این پیغام کلیک میکنم پیغام دوم رو میده و قتی روی کلیک هییر این پیغام هم کلیک میکنم پیغام سوم رو میده چیکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه
Last edited by mInI_ClockEr; 17-11-2011 at 00:14.
دوستان عزیز اون قسمت Catalyst AI اسلایدر Texture filtering quality رو تا آخر به سمت راست ببرید..همین
در ضمن طبق عکسی که گذاشتین معلومه که کاتالیستتون 11.10 نیست
خودم هم همین فکر رو کردم...ولی دوباره پاک کردم ونصب کردم...همونه...ورژن آخر هست از خود سایت amd دان کردم...
اون کاری هم که گفتید کردم...ولی فرقی نکرده...نمیدونم چی کار کنم...یعنی واقعا خاک تو سرشون.
با سلام
دوستان با هزار زحمت تونستم بازی رو بیارم ولی اینجوری هست چیکار کنم
کارت هم 4850 هست ببینید چجوری هست
![]()
شاید درایور گرافیکت آپدیت نباشه یا cpu نمیکشه درست لود نمیشه.
روی 7 نصب کن چون تنظیمات گرافیکی که باید انجام بدی روی catalyst xp نیست. منم روی xp جواب نگرفتم اصلا.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
از این بهتر نمیشه. منم همینطوری بازی می کنم![]()
دوستان کسایی که اپدیت رو نصب کردن کرکش چند مگ بوده
چون من الان چند وقته بازی رو گرفتم ولی وقتی اپدیت رو با کرکش (که از یه سایت دانلود ایرانی گرفتم) نصب میکنم دیگه بازی بالا نمیاد
اگه کسی که تونستن اپدیت رو با موفقیت نصب کنن کرکشون رو برام اپلود کنم ممنون میشم
والا چی بگم..بازی رو از کجا خریدی؟من از همین پی سی ورلد خریدم
راستی کاتالیست 11.11 هم اومده دانلود کن ببین درست میشه
Last edited by DJ.Mamal; 20-11-2011 at 10:24.
تورو خدا یکی کمکم کنه با هزززززززارررررر زحمت بازی نصب کردم و رفتم داخل بازی شدم تا اینجاش خیلی خوشحال شدمتا اینکه
وقتی new game زدم و دموی اولی اومد بعد از دمو دوباره رفت همون جای اولی که باید اینتر بزنی تا داخل گزینه ها بشه؟
چند بار هم امتحان کردم ولی بازهم همون طوری شد
راستی اخرین اپدیت گرافیک نصب کردم. تورو خدا هر کی میدونه جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)