تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 79 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من دمو رو دیروز دان کردم و ازش خیلی خوشم اومد.گرافیک بازی نسبت به pes 2011 قشنگ تر شده.از لحاظ گیم پلی هم خوبه دیگه دویدن بازیکن ها مثل ربات نیست و طبیعی میدوند.مشکل حرکت توپ هم حل شده.و اما دریبل کردن که تو این بازی نسبت به قبل راحت تر شده میشه راحت بدون حرکات فنی حریف رو
    دریبل کرد ولی نه 3 یا 4 نفرو(ولی با Rooney (تو این نسخه اصل بدون پچ) چون بازیکن خوبیه میشه یه 3 4 نفرو

بدون تکنیک دریبل کرد.پاس کاری تو pes 2012 راحت تر شده نسبت به نسخه قبلی .و میمونه پنالتی و شوت

ضربه آزاد.پنالتی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت پیدا نکرده ولی بهتر شده و ضربه آزاد که من تا حالا موفق به

ضدن گل در ضربه آزاد نشدم .مشکل اساسی pes دربازه بان هست که اگه تو نسخه نهایی حل بشه واقعا بازی

ایده آلی میشه.به هرکسی که در دانلود این دمو شک داره اطمینان می دم که ازش لذت میبره.من هرروز حداقل 2 ساعت pes بازی میکنم.
    Peeeeeeeeeees 2012

البته چون گفتم Rooney منظورم یه بازیکن خوب بود ibrahimovich هم میشه مثال زد.Messi و Ronaldo که تو نسحه اصل دمو نیستن!!!!

جمـــــله آخـــر=این بهترین Pes هست که تا حالا تولید شده

دموی دوم کی میاد ؟
    تو سایت ---------- که نوشته بود 2 تا 3 هفته بعد از دموی اول
    Last edited by Mool Tee; 29-08-2011 at 18:05.

2. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب بالاخره من هم بعد از مشکلات فراوان دمو رو دانلود و بازی کردم. البته همین اول بگم با چند تا بازی نمیشه نظر قطعی داد.اما خوب چیزهایی که به ذهنم رسید رو میگم. اول اینکه باید بگم گفتن این جمله که فقط از نسخه قبل بهتر شده کمی کم لطفیه.به نظرم خیلی خیلی از نسخه قبل بهتر شده. اول از همه خوشحالم برای اینکه شروع کننده بازی خودت گیمر. من نفهمیدم هدف کونامی از اینکه موقع شروع وسط زمین پاس اول رو خودش میداد در نسخه قبل چی بود. مورد بسیار مثبت دیگه,کنترل بازیکنهاست.تقریبا میشه گفت این شمایی که بازیکن رو در اختیار دارین و با بهبود خیلی خوب دریبل زدن میتونید اون هدفی رو که دارین انجام بدین. واقعا بازی روون شده. داوری خیلی خوب شده در کنار بهبود برخوردهای بازیکنان با هم داور هم خطاهای درستی رو میگیره. یکی دو تا ایراد که توی همین یکی دو تا بازی به نظرم اومد. ضعف دروازه بانهایت که همچنان وجود که فکر کنم در نسخه اصلی درست بشه. مورد دیگه نورپردازی هست که از نسخه های قبل ضعیفتر به نظر میاد. سعی کردم خلاصه بگم. در پایان من هم معتقد این بازی میتونه بهترین پیس موجود باشه,با توجه به اولیه بودن این نسخه میتونیم کاملا به بازی امیدوار باشیم.

4. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان از مشکلات دروازه بانان گله کردند

به نظرم این شیوه کونامی یا کلا سایر کمپانی هایی که دموی بازیهاشون رو بیرون میدن هست

که یک یا چند ایراد سابق رو کماکان در نسخه دمو ارائه میدن ( حتی پر رنگ تر از قبل ) که در وهله اول گلایه گیمر رو در بر داشته باشه و بعدش با ارائه نسخه نهایی تا حدود زیادی ایراد رو بر طرف میکنن که گیمر خوشحال بشه از این داستان و عنوانی که داره بازی میکنه
    البته بازم میگم این نظره منه

حالا یسریا یا موافقن یا مخالف لطفا جو به هم نریزه که بعدش انگ آشوبگری به من بزنن !

6. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان از مشکلات دروازه بانان گله کردند

به نظرم این شیوه کونامی یا کلا سایر کمپانی هایی که دموی بازیهاشون رو بیرون میدن هست

که یک یا چند ایراد سابق رو کماکان در نسخه دمو ارائه میدن ( حتی پر رنگ تر از قبل ) که در وهله اول گلایه گیمر رو در بر داشته باشه و بعدش با ارائه نسخه نهایی تا حدود زیادی ایراد رو بر طرف میکنن که گیمر خوشحال بشه از این داستان و عنوانی که داره بازی میکنه
    البته بازم میگم این نظره منه

حالا یسریا یا موافقن یا مخالف لطفا جو به هم نریزه که بعدش انگ آشوبگری به من بزنن !
    خدا از دهنت بشنوه
    فقط و فقط یه دروازه بان رو درست کنن دیګه هیچی لازم نداره برای امسال و یه پیشرفت عالی داشته نسبت به پارسال

8. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی از دوستان قسمت comunity بازی نکرده؟ تو pes 2011 هم بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی از دوستان قسمت comunity بازی نکرده؟ تو pes 2011 هم بود؟
    اره تو 2011 هم بود و میتونید چند نفر باهم تو این قسمت رو در رو بازی کنید و امار دقیق بازیهای رو در رو مثل بردها باختها درصد تصاحب توپ درصد شوت به دروازه و ... رو ببینید
    من تو 2011 با رفیقم تمام بازیهامونو تو این قسمت انجام میدادیم تا ببینیم کی بیشتر برده یا کی تصاحب توپش بیشتر بوده و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه ورژن repack شده ی 580 مگی پیدا کردم. حجمش کمتره و حسن دیگه اش اینکه لینک ها از مدیا فایر هست که هم مستقیمه و هم سرور قویه . هیچی از بازی کم نشده جز تعداد زبان ها، من دانلود کردم کار میکنه.
    ( فقط فایل به صورت iso هست و باید یا درایو مجازی بسازید یا رایتش کنید. )
    پسورد : awesome

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    خواستم بگم اینا رو دانلود نکنید. طبق مشاهدات من، هر دفعه که می رید تو بازی باید یه دست اون فیلم اول بازیو ببینید. اسکیپ نمیشه!

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خواستم بگم اینا رو دانلود نکنید. طبق مشاهدات من، هر دفعه که می رید تو بازی باید یه دست اون فیلم اول بازیو ببینید. اسکیپ نمیشه!
    محل نصب بازی چهار پوشه ی img چهار تا فایل با پسوند sfd هست اونی که حجمش از بقیه بیشتر هست رو از اون پوشه ببر یه جای دیگه یا اسمش رو عوض بکن اون موقع بری تو بازی دمو رو نمیبینی.
    فک کنم اسمش این باشه pes12pv

13. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجب بازی شده خدایی. هر چی بازی میکنم بیشتر بهم حال میده. پاس رو هر جا که میخوام بدم,همونجا میده. شوتها به نظر میاد بسته به شرایط بازیکن زده میشه. برخوردهای فیزیکی بازیکنها واقعا خیلی عالی شده,داور هم خیلی خوب کار میکنه. واقعا عالی شده,فقط دروازه بانها درست شند میتونیم امسال یه پیس عالی رو بازی کنیم.

15. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم پاس دادن فوق العاده بهتر شده. دقيقا هر جايي كه دلت مي خواد مي توني پاس بدي. فقط سيستم سانترش يجوريه. شايدم وقتي بهش عادت كنيم بهتر بشه.

ولي من از گرافيكش اصلا راضي نيستم. يجورايي انگار تصوير بازيكنا از دور و موقع بازي محوه. توي 2011 ميشد موقع بازي با جزئيات كامل بازيكن رو از دور ديد ولي تو دمو نه. نمي دونم چرا بازيكنا انقدر محو هستن.احتمالا سعي كردن گرافيك بازي رو طبيعي ترش كنن ولي به نظر من خوب نشده.

17. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •