اون نوشته اینترانت!
ولی منظورش V,.,.,.,P,.,.,.,N هست.
به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.
بلی
خیر
اون نوشته اینترانت!
ولی منظورش V,.,.,.,P,.,.,.,N هست.
به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.
من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!
خوب 512 بگيريد ماهيانه 20 تومان !من سرعت برام مهمتره.مگه با سرعت پایین و نامحدود چقدر میشه دانلود کرد؟!!
1024 بگيريد ماهيانه 38 تومان !
امیدوارم (0) ها رو اشتباه نخونده باشی !![]()
واقعا لذت برم از منطق درخشان شما ( چون شما از سرویست راضی نیستی بقیه هم باید به پای شما بسوزن در ضمن سرویس من 2 مگ هست) هر چی سر این ملت بیاد حقشه با خودمون دعوا داریم .
یه مقدار اطلاعاتتون رو آپدیت کنی هم بد نیست شما اگه 512 داری جدکثر سرعتت باید 62 باشه نه 80 دل انگیز .
جیگر وقتی قیمتها بیاد پایین و بازار رقابتی نباشه و فقط نور چشمی های آقایون بتونن سرویس بدن بهت میگم .اونوقت هم ببینم میتونی سنگ طرح مسخره آقایون رو به سینه بزنی .
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سیاست داره و خوبش رو هم داره . همچین دارن بازیمون میدن که خودمون خبر نداریم .
برای شما این امکان هست همه که این امکان رو ندارن که با مدرک جعلی سرویس سرعت بالاتر بگیرن .
دردشون اینه که ما داریم مجدودیت رو دور میزنیم و نباید بتونیم هیچ سایتی که مورد علاقه آقایون نیست رو باز کنیم . چه معنی داره وقتی در چنگ نرم هستیم و تحاچم فرهنگیه شما بتونی قیلم یا سریالی بجز سینمای جاج عزت رو ببینی .
به شخصه دارم جدی رو اینترنت نامتقارن ماهواره ای فکر میکنم اگه چند نفر رو پیدا کنم با هم شریکی میگیریم و شبانه دانلود میزنیم .
Last edited by reza_p; 31-08-2011 at 21:10.
حالا یه صفر تو روند کار زیاد تاثیری نداره!![]()
نه بابا یکی دیگه هم که گفت پهنا هر مگا حدود 400 هست
حالا راستو روغش با مخابرات و این شرکتا
حالا فرضا اگه مثل محدود های فعلی نباشه چی ؟
اگه از اول سرعت ها رو واقعی می دادن و نه فضایی. الان وضعمون این نبود!
که طرف 128 می گیره با 200 دانلود می کنه . اینقدر از این به اون کردن که خودشون هم سر از کار خودشون در نمی ارن.
هیچی من و شما باید چوب بقیه رو بخوریم
تازه اگر همین سرعت خودمون باشه هم رایگان شبانه ساعتش تقریبا نصف میشه تازه ماهیانه 2000 تومان میفته رو پول سرویس !!
نه مشکل اینترنت رایگان شبانست.
اگه ساعات رایگان دانلود وجود نداشت 99درصد کاربرها به 3 گیگ و 5 گیگ در ماه رضایت نمیداد حتی اگه 1 ترابیت سرعت داشت.
اینترانت چی هست که حالا بخواد محدودیت ترافیک هم داشته باشه ؟! اصلا چی میخوایم دانلود کنیم با اینترانت ؟! برنامه های صدا و سیما رو ؟ 2 برابر اینترنت هم پولش هست !به دلیل اینکه محدودیت ترافیک نداره و ممکنه از لایه 3 شبکه استفاده کنه قیمتش بیشتره چون بهرحال از ترانک یا ترانزیت بین مراکز استفاده میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)