مهرداد جان خبری از رتبه پذیرش شهاب دانش نداری یا دوستات اونجا نیستن ؟ اخه نمیدونم با رتبه 1300 کنترل میارم یا نه
سخت
متوسط
آسان
مهرداد جان خبری از رتبه پذیرش شهاب دانش نداری یا دوستات اونجا نیستن ؟ اخه نمیدونم با رتبه 1300 کنترل میارم یا نه
s.mostafa_mosavi@ahoo.com
ممنون میشم
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
راستی کنترل هم شدم780 فک کنم احتمال اینکه شبانه کنترلو بیارم بیشتره تا شبانه قدرت
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
مسیح جان و مهرداد جان ان شا... به حق علی که هرجا دوست دارید در بیاید![]()
یکیشونو برات ارسال کردم ای دیت بازه
؟
نه، شرمنده اطلاع ندارم
از رتبه سال قبل خودم حساب کردم واسه قدرت حدود 1800 میخواسته، چون کنترشو انتخاب نکرده بودم نمیدونم با چه رتبه ای میشه قبول شد، (البته اینم بگم که این رتبه رو خودم حساب کردم و ممکنه اشتباه باشه)
شهاب قدرت تا 3000 ئهلهقث پارسال 3200 هم بودن ولی کنترل داستانش فرق میکنه
"فک کنم یادم رفته بگم که رشته نرم افزار هستم "غیر انتفاعی شهر دیگه بری بیشتر هم میشه هزینت مطمئن باش !!
خوبه ، کاملا صحیحه این چیدمان .
خودم هم این ترتیب را دوست داشتم ولی وقتی نظرات را درباره ی داشنگاه شمال خوندم دچار تردید شدم . (البته هنوز منتظر نظر آقا فرشید هستم). فقط اگه درباره ی اساتید ، سطح علمی و وضعیت خونه روشن بشم شاید آگاهانه تر تصمیم بگیرم.
راستی موقع ثبت نام گزینه ای برای وضعیت خدمت وظیفه نداشت ؟ تو دفترچه که میگشتم تو فرم پیش نویس چیزی نبود . اینو اگه میدونید جواب بدین خیلی مهمه برام .
Last edited by Paint The Dream; 03-09-2011 at 04:24.
[QUOTE=masih_ranjbari;6427405]وحیدم ؛ ممنون بابت راهنماییت
من چون کاردانیم رو رشت خوندم ترجیح میدم تا جای ممکن شمال برم باز ولی خوب هرجا شد میرم
رشتم هم Ict بود و طبعا با مخابرات و خود ict بهتر بتونم کنار بیام
مگه نمیگی ترتیب انتخاب تاثیری نداره ؟ (یعنی مثل دانشگاه آزاد باشه که انتاخب اول شنس قبولی بیشتر از مثلا سوم باشه) پس چه فرقی داره زاهدان رو اول بزنم یا آخر؟ مطمئنی انتخاب اول با 50 ئم تاثیری نداره درصد قبولیش؟ اینجوری باشه که خیلی عجیبه
[QUOTE=payam;6427561]اگه اینجوری باشه که عالیه :د
البته چندتا از دوستا و هم دانشگاهی های خودم با 11 هزار و تو آستانه قبول شدن, البته اگه شنس بیارم ظرفیتها نسبت به پارسال تغییری نکرده باشه / کم نشده باشه
ممنون بازم
تو دانشگاه غیرانتفاعی میشه ترم اول رو مرخصی گرفت؟
سلام رتبه من در گرایش الکترونیک کاردانی به کارشناسی سال 90 شده 184 شده است و می خواستم بدانم که با این رتبه می توانم روزانه تهران قبول شوم باتشکر منتظر جواب هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان موندم... مدیریت ICT بزنم یا گرایش شبکه
خوبیش اینه که مدیریت ICT احتمال قبولیم در رجا قزورین میره
ولی گرایش شبکه یدونه آبیک قزوین داره. غیاث الدین منظورمه که اونم احتمال قبولیم میره.
به نظرتون چه کنم؟ رتبم شده 1250. در ضمن توی بروشور موسسه رجا نگاه کردم زده بود مهندسی ICT!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)