تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 100 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
    در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن
    با وجود افرادی مثل شما اینترنت رو هم کلا قطع میکنن.

MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم
    متاسفانه تنها مرجع پیگیری سازمان تنظیم مقررات هست و اگر تعداد شکایات زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن.

2. 11 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

MASOUD_MW2 عزیز شما خودتو ناراحت نکن از قدیم ...
    عزیز لطفا این پستت رو ویرایش کن با این طرز برخورد به جایی نمیرسیم ، نتیجه اش فقط راندن سایرین از خودمون و خاموش کردن کلید منطق همدیگه هست !

4. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا از بححث حارج نشید...
    دوستان این طرح الان به جایی هم رسیده؟ شرکتی بهش عمل کرده؟ من خودم بیشتر دوست دارم حجمی استفاده کنم... چون روزانه اکثر حجمی ها بالاست .... بحث نامحدود یه چیزه بحث سرعت و پول برق هم یه چیزه! سرعت 12 کیلوبایت اونم نامحدود به چه کار ادم میاد وقتی بخوای برای یه اهنگ 3 مگابایتی 10 دقیقه وایساد؟ حالا چبرسه به فیلم یا......کلا این طرح بنظرم چیز الکی هست.... حساب شده روشون کار نشده...

6. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بابا از بححث حارج نشید...
    دوستان این طرح الان به جایی هم رسیده؟ شرکتی بهش عمل کرده؟ من خودم بیشتر دوست دارم حجمی استفاده کنم... چون روزانه اکثر حجمی ها بالاست .... بحث نامحدود یه چیزه بحث سرعت و پول برق هم یه چیزه! سرعت 12 کیلوبایت اونم نامحدود به چه کار ادم میاد وقتی بخوای برای یه اهنگ 3 مگابایتی 10 دقیقه وایساد؟ حالا چبرسه به فیلم یا......کلا این طرح بنظرم چیز الکی هست.... حساب شده روشون کار نشده...
    شما که دارین باز همون حرفا رو میزنید... فقط یک دقیقه فکر کنید به حرفای خودتون و تا دیدین در اثر رقابت داری با ماهی 9 تومن سرعت 200 میگیری با گیگی 5 تومن زود خودتونو گم نکنید.... ولله همین هم بر اثر رقابت بوده و تو زمان درست شده
    مگه از همون اول میتونستی همچین چیزی داشتی باشی عزیز؟ خب اخه به فکر هم نباشیم که بدبخت ترمون میکنن

اسمون سوراخ شده یه اینترنت 200 افتاده شماها دارین استفاده میکنین و راضی هستید و چندین میلیون ادم دیگه هیچ..... تازه از همون اول اول اول هم 200 بوده

فرض کنین n سال دیگه همین طرح اجرا شه اونموقع سرعت شده 2000 اون موقع یکی مثل شما میاد میگه اقا بیخیال شین همینو ازمون میگیرن من که راضی ام =))))))))))))

8. 5 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان لطفا یکم از خشونت پست هاتون کم کنید

عزیزانی هم که به این طرح خوشبین نیستن میتونن برن از خود ارتباطات زیر ساخت به خاطر سو استفاده از انحصار و گرون فروشی پهنای باند تا ده برابر کشور های همسایه شکایت کنن(تو سایت سازمان بازرسی کل کشور)

من که اگه این وضعیت عوض نشه دیگه تمدید نمیکنم قراردادمو و بر میگردم به آغوش یار قدیمی دیال آپ...........خلاص

10. 5 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من پستمو بخاطر این حرف منطقی شما ویرایش کردم ولی خودتون قضاوت کنید......................
    کاش یکم از منطق و صبر شمارو بعضی ها هم داشتن
    دست شما درد نکنه
    با این وضع اگر بخواد پیش بره و به هم دیگه توهین کنیم ، نتیجه اش فقط اخطار گرفتن ، بن شدن ، بسته شدن تاپیک و ...
    هست. داریم اینجا بحث میکنیم با همدیگه ، در بحث هم افراد مخالف و موافق وجود داره ، اصلا یکی از دلایل وجود فروم همین بحث هاست.

کسی اگر با یک حرفی مخالفه بیاد دلایل مخالفتش رو بگه ، ولی اگر روند بحث منطقی نباشه هیچ فایده ای نداره و فقط باعث میشه افراد منطق رو کنار بذارن و هر چقدر هم یک حرفی قابل قبول نباشه روش پافشاری کنن.

---

در ضمن دوستان در پست من فکر کنم خیلی واضح بود که "اینترنت چمدانی" رو به مسخره گفتم !
    مطمئن باشید که کسی دلش برای مردم ایران نسوخته ، به غیر از یک سری نهادهای حقوق بشری و ... که در دنیا هم هیچ قدرتی ندارن فعلا. واگرنه روسیه و چین با کمال پررویی و بیشرمی نمیومدن به این شکل واضح از خیلی از جنایت هایی که در دنیا میشه دفاع کنند هیچ کس هم چیزی بهشون نگه .

ما مردم به فکر خودمون نیستیم و داریم در هر زمینه ای بی خیالی طی میکنیم ، واقعا از دیگران چه انتظاری دارید ؟
      محتوای مخفی: . 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گره کار به دست خودمونه ، حقوقمون رو بشناسیم و به سایرین هم حقوقشون رو گوشزد کنیم ...
    اینکه بیایم بگیم کار به هیچ جایی نمیرسه و از ترس اینکه اعتراضمون نتیجه ای نداشته باشه ، اصلا اعتراضی رو ترتیب ندیم ، مسلما راهش نیست...
    Last edited by The Dreadnaught; 28-08-2011 at 16:54.

12. 13 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بحث تاپیک به انحراف کشیده نشده لطفا. بحث اینکه کشوری که مشکلات خودشو و مردمشو حل نکرده به فکر مشکلات دیگران هست هم بگذارید کنار. بحث اصلی اعتراض به گرانفروشی و کم فروشی اینترنت هست دوستانی که با گیگی 3000 تا 10000 تومان مشکلی ندارند که اعتراضی ندارند. کسانی که مشکل دارند اعتراض و پیگیری کنند.
    متنی هم آماده بشه بد نیست.

برای اعتراض به محدودیت 128 و پینگ بد و ... هم یک تاپیک جدا زده بشه بد نیست خودم در این موارد اعتراض دارم. که اینم باید پیگیری شود به موازات.

همه چیز (99%) الآن به نفع شرکت هاست نه به مشتری های شرکت ها.
    من خودم شبانه با 4 گیگ دانلود را تجربه کردم ولی فقط بدرد دانودرها می خوره نه کسانی که آنلاین استریمینگ و گیمینگ دارند.

حالا کو تا چمدون تازه اونم که بیاد سوء استفاده ازش زیادتره تا دسترسی آزاد به اینترنت.

14. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک مجدد باز می شود لطفا به قوانین عمومی انجمن و بخش و زیر بخش توجه کنید و همچنین با لحن مناسب و با احترام صحبت کنید تا مشکلی پیش نیاید.
    تاکید روی قوانین به پست اول اضافه می شود.
    با تشکر

16. 8 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

مرسی ادمین جون
    خوب آقا کجا بودیم ؟
    اها حالا این شکایت به کجا رسیده؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با تشکر از مدیر انجمن، امیدوارم بتونیم با لحنی "مودبانه" گفتگویی "منطقی" داشته باشیم.
    خب مهلت برای اجرای قانون که یادمه تا 19 بود که شرکتی جز دو تا شرکت اون رو اجرا نکردن. بعد از اون چه خبر؟
    Last edited by pcsoft; 14-09-2011 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •