پس چجوری multiplayer بازی میکنم من؟ کرک مشکل نداره
پس چجوری multiplayer بازی میکنم من؟ کرک مشکل نداره
boiling point خیلی ضعیف کار شده بود اما ایده های بازی (گیم پلی) تقریبا شبیه ش بود ولی خیلی بهتر از اون
داستانش واقعا عالیه و واقعا آدم رو تا تهش میکشونه و داستان بازی رو بیخودی توش آب نبستن که بخوان داستان طولانی بشه و واقعا جذاب و بدون هدر دادن هدف بازیه
موزیک هاش خیلی عالی و با تنوعه
تنوع اسلحه ها خیلیییییی خوبه!!!! 22 نوع سلاح توی بازیه. 8تا سلاح دیگه هم باید قفلشون رو باز کنی که میشه 30 نوع سلاح. به نظرتون کمه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
شب و روزش سریعه اما به نظرم بهتره. لذتش بیشتره
این رو کاملا موافقم فارکرای 2 واقعا فیزیکش محشر بود.
تخریب پذیری هم کاملا موافقم
اما واقعا 9 برازندشه. چون داستانی زیبا- گیم پلی جذاب- سبک نسبتا جدیدی از اوپن ورد و گرافیک بسیار بسیار زیبایی رو ارائه کرده
Last edited by kingmohsen; 07-12-2012 at 01:27.
سلام
اون بازی برا سال خودشه و موقعه خودش عالی بود.
موزیکا تنوع داره ولی به هم ربط ندارن. بلاخره باید بک گراند همه موزیکا یه جور باشه یا نه.تو موزیک بازیهای مثل اسپلینتر سل دیوس ایکس مس افکت رو بشنوی تند بازی توی ذهنت تصور میشه.
نگفتم داستان کلا بده گفتم چند جاش بد بود. و به داستان صدمه زد .داستان خوب غافلگیر میکرد و خوب ادمو میکشوند.این زیر رو بخون متوجه منظورم بشی.
خطر لو رفتن داستان!!!!! نرفتی بازیو تا ته این پست رو نخونین!!!!!!!!
نمیدونم چرا اسپویلر کار نکرد
[SPOILER] واس 4 بار به جیسون حمله کرد و کشتش ولی جیسون زنده میموند .مسخره نیست؟
اول بازی جیسون از کشته شدن یه نفر هنگ میکنه ولی یهو بعد یه زمان کوتاه میشه سوپر من!
یه جا پل خراب میشه اتفاقی . یه جا زیر پاش خراب میشه (توی اتیش سوزی) که به صندلی هم بسته بود. یه جا دیگه غرق میشه ولی دستاش باز میشه . بعد واس تیر میزنه به قلبش باز جیسون زندس.چون خورده به فندک. اصلا چرا واس سر جیسون رو نشونه نگرفت؟
واس با چشمای باز به قلب جیسون شلیک میکنه ولی تیرش خورده به فندک.یعنی متوجه نشد که خونی ریخته نشد از جای تیر یا صدای برخورد تیر به فندکو نفهمید؟
جالبتر از همه اینکه وقتی ما این 4 بار رو که زنده میموندیم واس اصلا تعجب نمیکرد!
حتی مرحله کشتن واس این واس بود که توی بلندگو ما رو غافلگیر کرد! به جا اینکه اون از زنده موندن ما غافلگیر شه (
واس روانی توی یه صحنه خیلی ابکی کشته میشه ! درگیری اش با چاقو مثل رزیدنت اویل 4 !
[SPOILER]
Last edited by 3taxxx; 07-12-2012 at 13:57.
سلام
آقا این citra , جیسون رو چیزخور کرد بعدش باهاش شیطونی کرد.(شانس اوردم خانواده کنارم نبود)شما هم مراقب باشید...
من ۲۵تا از ۳۸ missions رو رفتم
۱کی لطف میکنه بگه کجا بازی باید سیو رو نگاه دارم که ۲ پایان بازی رو ببینم؟
دلیل اینکه داخل اسپویلر قرار نگرفته اینه که اون / در [spoiler] اول ، اضافه هست !!!! اونو پاک کن تا مخفی بشه که کسی ناخودآگاه آخر بازی رو نخونه .
کسی نبود به ما کمک کنه... :(
سلام
آقا این citra , جیسون رو چیزخور کرد بعدش باهاش شیطونی کرد.(شانس اوردم خانواده کنارم نبود)شما هم مراقب باشید...
من ۲۵تا از ۳۸ missions رو رفتم
۱کی لطف میکنه بگه کجا بازی باید سیو رو نگاه دارم که ۲ پایان بازی رو ببینم؟
بعد از کشتن Hoyt و فرار از پایگاهش توسط هلیکوپتر
اون نقشه ها هم Loot chest ها.Letter ها و Relic هارو نشون میده
تمام باس ها بازی با چاقو کشته میشن.باک.واس.هویت.واس روانی توی یه صحنه خیلی ابکی کشته میشه ! درگیری اش با چاقو مثل رزیدنت اویل 4 !
یه چیز جالب اینکه باک می خواست به جیسون تجاوز کنه همیونطوری که به Keith میکرد![]()
Last edited by Viren; 07-12-2012 at 14:00.
بازی واقعا گرافیکش بالاست
هربار بازی میکنم بازهم با گرافیکش حال میکنم و اصلا تکراری نمیشه
نمیدونم بعد از این بازی چیکار کنم چون هر گرافیکی رو که میبینم خندم میگیره چون خیلی پایینه نسبت به این بازی
حیفم میاد که بازی زود تموم بشه واسه همینم نصف بیشتر از وقتم رو دنبال مجسمه ها و گرفتن مقرهای دشمنام
خیلی مسخرست زیاد خوشم نمیومد کسل کننده است انگار پازله
کارت من انویدیا ست رفتم تو کنترل پنل انویدیا (nvidia control panel) قسمت 3D manage و از اون نوار کشویی فایل farcry3.exe رو انتخاب و گزینه های مربوط به AA رو گذاشتم رو application control و یه سری رو هم دستی تنظیم کردم درست شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)