این برنامه به شما کمک میکنه تا دفترچه تلفن خود رو در اینترنت آپلود کنید و هر وقت که نیاز شد از آن استفاده کنید. البته وقتی شما عضو سایت سونی بشید از طریق گوشی هم این کار امکان پذیر میشه. فقط کافیه در داخل گوشی به اکانت خودتون در سونی Sync کنید.
این برنامه به شما کمک میکنه تا دفترچه تلفن خود رو در اینترنت آپلود کنید و هر وقت که نیاز شد از آن استفاده کنید. البته وقتی شما عضو سایت سونی بشید از طریق گوشی هم این کار امکان پذیر میشه. فقط کافیه در داخل گوشی به اکانت خودتون در سونی Sync کنید.
دوستان android4 دقیقا کی برای mini pro میاد؟
در ضمن وقتی گوشیم به کامپیوتر برای اپدیت وصل می کنم نمی تونه گوشیم رو شناسایی کنه گاهی اوقات هم میشناسه
در ضمن گوشیم موقع بازی تیک میزنه چیکار کنم
این وی . پی . انی که گذاشته بودی بدون پسورد بود!
این یکی رو امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد تو خودشه
اگر هم بد بود این یکی رو امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mlmgni1وmlmgni1
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم یکی از این گوشی ها رو بخرم (expria mini) ازکجا باید فهمید که 1-گوشی نو هست 2-سالمه 3-آکه 4-ضربه هم نخورده باشه .در کل گوشی رو به ما نندازه . لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از شما
این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
دوستان میشه چک کردن اپدیت گوشی که به صورت اتوماتیک انجام میشه رو خاموش کرد؟هروقت وصل میشه گوشی به اینترنت خودش رو چک میکنه!
چرا نشه عزیزم.
به مسیر زیر برو:
Settings/About phone/Software update
و بعد دکمه منو رو بزن سپس Setting رو انتخاب کن و تیک Automatic update رو بر دار.
ضمناً به نظر من بهتره تیک Send usage info رو هم برداری. برای دسترسی به این گزینه به آدرس زیر برو:
Settings/Sony Ericsson/Usage info Settings
این گزینه هم یکسری گزارش از گوشی شما به سونی میفرسته که باعث اطلاف پهنای باند و ترافیک اینترنت شما خواهد بود که البته این میزان بسیار ناچیز هست.
دوستان تا حالي کسي مشکلي با اين Xperia mini در حين گرم شدن اون و خود به خود کار کردن دکمه هاي لمسي نداشته مال من که اينطور هست همچنين از خيليهاي ديگه تو نت شنيدم حتي تو فروم خود سوني اريکسون هم ذکر شده و شرکت نتونسته کاري کنه و قراره ديگه اين مدل رو توليد نکنه و بجاش Xperai SE رو بده بازار
دوستان تا حالي کسي مشکلي با اين Xperia mini در حين گرم شدن اون و خود به خود کار کردن دکمه هاي لمسي نداشته مال من که اينطور هست همچنين از خيليهاي ديگه تو نت شنيدم حتي تو فروم خود سوني اريکسون هم ذکر شده و شرکت نتونسته کاري کنه و قراره ديگه اين مدل رو توليد نکنه و بجاش Xperai SE رو بده بازار
دوست خوبم میشه بگی این خبرو که سونی قرار ورژن جدید این گوشی رو بده بیرون کجا خوندی ؟
آخه میخوام هفته دیگه این گوشی رو بخرم .
بعد شما گوشیتو آپدیت کردی؟ میگی خیلی از مشکلات این گوشی تو آپدیت جدید بر طرف شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)