تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 113 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام دوستان.
    توی تاپیک 501 پرسیدم کسی جوابی نداد.
    من 501 دارم...
    من دوتا مشکل دارم.
    یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
    چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
    یه مشکل دیگه هم دارم.
    بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
    چکار باید بکنم ...
    گوشیم هم xperia x8 ..
    یه چیز دیگه هم هست :
    توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
    از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
    یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
    فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
    درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان درایوم هیچ مشکلی نداشت اشتباه از من بود برنامه winrar نصب نبود که بتونه فایل های بازی رو extract کنه
    الان هم خیلی خوب همه دی وی دی هارو میخونه بهتره دی وی دی رام کامپیوتر Desktop ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    توی تاپیک 501 پرسیدم کسی جوابی نداد.
    من 501 دارم...
    من دوتا مشکل دارم.
    یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
    چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
    یه مشکل دیگه هم دارم.
    بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
    چکار باید بکنم ...
    گوشیم هم xperia x8 ..
    یه چیز دیگه هم هست :
    توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
    از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
    یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
    فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
    درسته ؟
    سلام دوست عزیز
    1- در مورد مشکل هاربرنیت خب مسلم است بعد از مدتی از اسلیپ رفتن هایبرنیت میشود. برای خاموش کردنش به قسمت change adanvced power seting بروید. در آنجا میتوانید تنضیماتش را غیر فعال کنی. من چون الان جلوی لپ تاپم نیس و سیستم جلوم xp است نمیتوانم گزینه دقیق را بهتان بگویم. خودتان در آنجا امتحان کنید اگر نشد بگویید که بعدن رو لپ تاپم دنبال گزینه دقیقش بگردم.
    2- متاسفانه این مشکل در بلوتوث ورژن 3 که در لپ تاپ ها قرار داده شده است وجود دارد که با بعضی گوشیها مچ نمیشود. مال من هم رو تمام گوشیها امتحان کردم و سالم بود ولی گوشی خودم که p990 است نمیتواند اطلاعات رد و بدل کند. این مشکل در بلوتوث های ورژن 3 لپ تاپ وجود دارد و کاریش نمیشود کرد. من درایورهای جدید بلوتوث 3 اینتل را نصب کردم ولی باز نشد و فقط با گوشی خودم مشکل داشت. متاسفانه نمیشود کاریش کرد
    اما در مورد bluetooth peripheral device بگویم من هم فکر میکرد مشکل مربوط به این موضوع باشد با آپدیت سرویس پک ویندوز به سرویس پک یک این گزینه دیگر نمایش داده نمیشود و مشکل bluetooth peripheral device حل میشود ولی این موضوع به مشکل بلوتوث با موبایلمان ربط ندارد و بعد از این موضوع هم درست نمیشود و فهمیدم مشکل از این نیست.

4. 3 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من 2 3 صفحه این تاپیکو خوندم گیج ویج شدم
    آقا یکی توی تهران یجایی که معتبر باشه و ریفوربیش نباشه ه و همه چیش ردیف باشه میتونه بگه؟
    این زیگورات که اصفهانه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم تو خیابون بهاره قیمتشم خوبه معتبره برم بگیرم؟ بابا خیلی پیجیدش کردین من که مخم ....ید

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1- در مورد مشکل هاربرنیت خب مسلم است بعد از مدتی از اسلیپ رفتن هایبرنیت میشود. برای خاموش کردنش به قسمت change adanvced power seting بروید. در آنجا میتوانید تنضیماتش را غیر فعال کنی. من چون الان جلوی لپ تاپم نیس و سیستم جلوم xp است نمیتوانم گزینه دقیق را بهتان بگویم. خودتان در آنجا امتحان کنید اگر نشد بگویید که بعدن رو لپ تاپم دنبال گزینه دقیقش بگردم.
    2- متاسفانه این مشکل در بلوتوث ورژن 3 که در لپ تاپ ها قرار داده شده است وجود دارد که با بعضی گوشیها مچ نمیشود. مال من هم رو تمام گوشیها امتحان کردم و سالم بود ولی گوشی خودم که p990 است نمیتواند اطلاعات رد و بدل کند. این مشکل در بلوتوث های ورژن 3 لپ تاپ وجود دارد و کاریش نمیشود کرد. من درایورهای جدید بلوتوث 3 اینتل را نصب کردم ولی باز نشد و فقط با گوشی خودم مشکل داشت. متاسفانه نمیشود کاریش کرد
    اما در مورد bluetooth peripheral device بگویم من هم فکر میکرد مشکل مربوط به این موضوع باشد با آپدیت سرویس پک ویندوز به سرویس پک یک این گزینه دیگر نمایش داده نمیشود و مشکل bluetooth peripheral device حل میشود ولی این موضوع به مشکل بلوتوث با موبایلمان ربط ندارد و بعد از این موضوع هم درست نمیشود و فهمیدم مشکل از این نیست.
    ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحاتتون ...
    اگه میشه اون قضیه ی sleep کامل توضیح بدید.
    اون مشکل bluetooth peripheral device رو توی device manager حل کردم ولی اون unknown device رو نمی دونم چطوری حلش کنم !
    لب تاپ به هیچ چیز خارجی اتصال نداره!
    اون برای چیه ؟!

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه مورد جالب
    زنگ زدم زیگورات اصفهان میگه لب تاپ ها سفارش اروپاس قیمت اصفهان 1490

زنگ زدم نمایندگی تهران میگه سفارش چینه قیمت نمایندگی تهران 1550

قیمت آر جی نی 1375 بدون گارانتی با گارانتی 1395

nدلی ایران هم 1500 یکسال گارانتی کیف و موس اشانت

چکنم؟
    Last edited by dvd2org; 20-09-2011 at 10:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز درایو جدید bluetooth امده برید سایت دل دانلود کنید احتمالا مشکل حل میشه...

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحاتتون ...
    اگه میشه اون قضیه ی sleep کامل توضیح بدید.
    اون مشکل bluetooth peripheral device رو توی device manager حل کردم ولی اون unknown device رو نمی دونم چطوری حلش کنم !
    لب تاپ به هیچ چیز خارجی اتصال نداره!
    اون برای چیه ؟!
    در قسمت change advanced power power option در قسمت سر فصل sleep بروید و سر فصل hibernate after را باز کنید. در آنجا never را انتخاب کنید.
    در مورد unknown device من نمیتونم اظهار نظری کنم چون سیستمتون را از نزدیک ندیدم! ممکن است در زمانی چیزی خارجی وصل کردید و نشناخته و آیکونش مونده.

10. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه مورد جالب
    زنگ زدم زیگورات اصفهان میگه لب تاپ ها سفارش اروپاس قیمت اصفهان 1490

زنگ زدم نمایندگی تهران میگه سفارش چینه قیمت نمایندگی تهران 1550

قیمت آر جی نی 1375 بدون گارانتی با گارانتی 1395

nدلی ایران هم 1500 یکسال گارانتی کیف و موس اشانت

چکنم؟
    n دلی فک کنم منظورتون ایراندل است. ایراندل 1500 بدون بلوری است. این را توجه کنید.
    در مورد زیگورات که میگه چین منظورش ساخته چینه و سفارش کجا بودنشو نمیگه مگر اینکه حضوری برید براتون چک کنه چون به منم گقت سفارش کجابودنش را تلفنی نمیگیم فقط اینکه ساخته چینه که خب اینو همه میدونیم. آر جی نی هم که اصلا معروف نیست و متفرقه است. در مورد زیگورات اصفهان هم امروز زنگ زدم پرس و جو کننم که همش اشغال بود.

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

سلام من 2 3 صفحه این تاپیکو خوندم گیج ویج شدم
    آقا یکی توی تهران یجایی که معتبر باشه و ریفوربیش نباشه ه و همه چیش ردیف باشه میتونه بگه؟
    این زیگورات که اصفهانه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم تو خیابون بهاره قیمتشم خوبه معتبره برم بگیرم؟ بابا خیلی پیجیدش کردین من که مخم ....ید
    این مواردی است که خودتان باید چک کنید. میدونید که این روزا به هیچ چی نمیشه اعتماد کرد
    rgno.ir متفرقه است و اصلا توصیه نمیکنم.
    نظر من اول زیگورات.مگر به دلیل مالی که مجبور شید متفرقه بخرید مثل دلیران یا دل سرویس

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دیروز درایو جدید bluetooth امده برید سایت دل دانلود کنید احتمالا مشکل حل میشه...
    سلام دوست غزیز ممنون از پیگیریتون ولی این درایور برای ماه 7 میلادی حدود 2ماه پیش است و موضوع دیگر اینکه امتحانش کرده بودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •