تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 40 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آغاز دور پنجم بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دیدارهای گروهای A تا D

دور پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب با برگزاری 8 دیدار دنبال می شود

سایت گل- سه شنبه شب شاهد برگزاری هشت دیدار از دیدارهای دور پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خواهیم بود تا تکلیف تیمهای حاضر در این رقابتها تاحدودی روشن تر شود.سه شنبه شب بازیها در گروه های A تا D دنبال می شوددر اینجا با هم مروری براوضاع جداول هر یک از این 4 گروه و بازیهای پیش رو خواهیم داشتگروه Aدرپایان دور چهارم این رقابتها، بایرن مونیخ با 3 برد و یک تساوی و کسب 10 امتیاز صدرنشین گروه «آ» این رقابتهاست.منچسترسیتی با 2 برد، یک تساوی و یک باخت 7 امتیازی است و در رده دوم قرار دارد و ناپولی با 5 امتیاز سوم است.ویارئال هم بدون آنکه امتیازی کسب کرده باشد، به قعر جدول چسبیده و عملا امیدی برای صعود به دور بعد نداردسه شنبه شب در این گروه دو دیدار برگزار می شود:بایرن مونیخ- ویارئالناپولی- منچسترسیتیگروه Bاینتر درپایان دور چهارم این رقابتهابا سه برد و یک باخت و کسب 9 امتیاز صدرنشین گروه «بی» است.زسکامسکو و ترابزونسپور هر دو با یک برد، دو تساوی و یک باخت و کسب 5 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند ولیل،قهرمان فصل گذشته لیگ فرانسه با کسب تنها 2 امتیاز قعر جدول را مال خود کردهسه شنبه شب دو بازی از این گروه برگزار می شود:زسکامسکو- لیلترابزونسپور- اینترگروه Cاوضاع در گروه سی این رقابتهااندکی پیچیده تر است. منچستریونایتد و بنفیکا، هر یک با دو برد و دو تساوی 8 امتیازی هستند و در رده های اول و دوم قرار دارند.بازل سوئیس با 5 امتیاز سوم است و اتلول گالاتی بدون آنکه امتیازی کسب کرده باشد ،در قعر جدول قرار گرفته. دیدارهای سه شنبه شب این گروه بدین ترتیب است:منچستریونایتد- بنفیکااتلول گالاتی- بازلگروه Dصدرنشین گروه دی این رقابتها رئال مادرید است. تنها تیمی که حداکثر امتیازات ممکن درمرحله گروهی را کسب کرده و با 12 امتیاز در صدر جدول گروهش قرار دارد.آژاکس با 7 امتیاز دوم است. لیون با 4 امتیاز در رده سوم قرار دارد و دینامو زاگرب بدون آنکه امتیازی کسب کرده باشد، دیگر امیدی برای ادامه این رقابتها ندارد. دیدارهای سه شنبه شب در این گروه بدین ترتیب است:رئال مادرید – دینامو زاگربالمپیک لیون- آژاکس آمستردام

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پاتو مقابل بارسلونا به میدان خواهد رفت

سایت گل –
    به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت الکساندر پاتو مهاجم برزیلی میلان در دیدار این تیم مقابل بارسلونا در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان از ابتدا به میدان خواهد رفت.
    روسونری چهارشنبه شب در سن سیرو میزبان بارسا خواهد بود و گفته می شود روبینیو و پاتو دو مهاجم برزیلی در ترکیب ثابت میلان در این بازی به میدان خواهند رفت.
    پاتو بعد از چند ماه مصدومیت در دیدار شنبه شب مقابل فیورنتینا به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و درخشش فوق العاده ای داشت.
    پاتو پیش از این و در دیدار رفت مقابل بارسا در نیوکمپ تنها پس از ۲۴ ثانیه موفق به گلزنی شد تا پنجمین گل سریع تاریخ رقابتها را به نام خود ثبت کرده باشد.
    پاتو در این فصل ۶ بازی برای میلان انجام داده و گل او مقابل بارسا تنها گلش در این فصل بوده است.

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پویول: فکر نمی کنم که انگیزه های زلاتان بیشتر از ما باشد؛ بارسا و میلان دو تیم برتر اروپا هستند

همه ما می دانیم که نباید امتیازی از دست بدهیم

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا در آستانه دیدار حساس و تماشایی تیمش مقابل میلان در دور پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که روز 4شنبه برگزار خواهد شد به این نکته اشاره کرد که بازیکنان تیم کاتالان انگیزه های زیادی دارند.

پویول در این باره گفت:« تمام بازیکنان تیم دوست دارند تا در این بازی حضور داشته باشند؛ این بازی مصاف دو تا از بهترین تیمهای اروپاست. من همیشه میلان را دوست داشته ام و به همین خاطر بارسلونا باانگیزه های فراوانی مقابل میلان قرار می گیرد. به دنبال آن هستیم تا فوتبال خوبی را ارائه کنیم تا نتیجه خوبی بگیریم.»

پویول می داند که تیمش برای کسب سه امتیاز بازی مقابل میلان با سختی های زیادی مواجه است:« میلان بازیکنان زیادی دارد که می توانند تفاوتها را رقم بزنند.به همین خاطر برای آنکه بتوانیم مقابل آنها به پیروزی برسیم کار خیلی سختی خواهیم داشت.»

پویول در ادامه صحبتهایش درمورد رویارویی زلاتان با بارسا گفت:« چه کسی بدون انگیزه به میدان می آید؟ ما خیلی درکنار هم بازی کرده ایم و فکر نمی کنم که انگیزه های زلاتان در این بازی، بیشتر از ما باشد.»

کاپیتان بارسا درمورد مصدومیتهایی که دراین فصل با آنها دست و پنجه نرم کرده گفت:« مصدومیت های متعددی داشتم. چون بعد از شش ماه غیبت به دلیل مصدومیت، آمادگی ام کم شد و شرایط سنی ام را هم باید در نظر داشت.»

او در پایان در مورد بازگشت بازیکنان به تیمهای باشگاهی بعد از حضور در اردوی ملی گفت:« ما چندین روز از اردوی تیمهای باشگاهی مان دور بودیم و سفرهایی طولانی داشتیم.بازیکنان خسته به اردوی باشگاه بازگشتند. آنها روزهای زیادی در کنار هم تیمی هایشان نبودند و تنها یکی دو روز بعد از آن بازی های باشگاهی برگزار شد.ولی همه ما می دانیم که نباید امتیازی را از دست بدهیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/11/21

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایبرا : بارسا برترین باشگاه دنیا / ترک بارسا ، بهترین راه حل برای من و دوستداران این تیم بود

از تمامی دوستداران بارسا خواهش می کنم که انگیزه و هیجان من برای این بازی را حس انتقام جویی تلقی نکنند ، زیرا من فقط به پیروزی تیم میلان فکر می کنم

سایت گل - زلاتان ابراهیموویچ ، مهاجم اسبق بارسلونا ، ادعا کرد که این تیم برترین تیم حاضر در رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست و با حضور پپ گواردیولا شانس اول قهرمانی است . او عنوان کرد که ترک بارسا در آن مقطع ، بهترین راه حل برای او و سایر دوستداران بارسا بود .

ایبرا در مصاحبه ای که امروز با سایت رسمی یوفا انجام داد ، اعلام کرد که بارسلونا چه در آن زمان که او در آن حضور داشت و چه در حال حاضر ، برترین تیم باشگاهی جهان است . این مهاجم سوئدی اعلام کرد با وجود آن که می دانستم در حال ترک برترین تیم جهان هستم ، اما ترجیح دادم بهترین راه حل را انجام دهم و تیم را ترک کنم . نتایج هم نشان داد که من تصمیم عاقلانه ای گرفتم ، تصمیمی که در نهایت هم به سود من و هم به سود باشگاه و دیگر طرفداران بارسا از جمله کادر فنی بود.

مهاجم میلان که بازی رفت این تیم مقابل بارسا را به علت آسیب دیدگی از ناحیه ران از دست داده بود ، گفت : برای بازی فردا بسیار آماده هستم و برای این بازی لحظه شماری می کنم ، این بازی برای من بسیار شگفت انگیز است . اما از تمامی دوستداران بارسا خواهش می کنم که انگیزه و هیجان من برای این بازی را حس انتقام جویی تلقی نکنند ، زیرا من فقط به پیروزی تیم میلان فکر می کنم و برای این امر هم تمام تلاشم را خواهم کرد . من برای بازی رفت بسیار تمرین کرده بودم و بسیار آماده بودم ، اما به ناگهان یک روز قبل از بازی مصدوم شدم و آن بازی را از دست دادم و این امر بسیار مرا ناامید کرد . هرچند از نظر عاطفی بازی مقابل باشگاهی که حضور در آن همواره برای من آرزو و رویا بوده است سخت است آن هم در شرایطی که یکبار با مهری موجبات ترک من از این باشگاه را فراهم کردند . اما در هر صورت این بازی نیز مانند سایر بازی ها خواهد بود با این تفاوت که حریف ما در این دیدار قهرمان اروپا است .

مهاجم برجسته سوئدی در ادامه گفت : پیروزی در این دیدار شاید در روند صعود هیچ کدام از این دو تیم تاثیر خاصی نداشته باشد ، اما تیمی که ادعای قهرمانی در این رقابت ها را دارد باید در تمامی دیدارها در حد یک مدعی ظاهر شود و تمامی میادین را با پیروزی پشت سر بگذارد .

زلاتان اعتراف کرد که برای درخشش در این بازی بسیار انگیزه دارد ، اما نه از لحاظ آنکه بخواهد بزرگی خود را به رخ مسئولان فنی بارسا بکشاند ، بلکه سعی دارد با درخشش خود موجبات پیروزی میلان را فرآهم کند . او ادعا می کند بازیکن بزرگی است و چیزی از توان فنی بالایش برای اثبات کردن باقی نگذاشته است .

کد:
    2011/11/21

8. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

استارک قاضی دیدار میلان – بارسلونا

استارک که در آن بازی جنجالی په په ، مدافع رئال مادرید ، را بعد از بزرگ نمایی دنی آلوز اخراج کرد ، همچنان نیز از سوی مربی رئال متهم به حمایت از بارسلونا است

سایت گل - حضور ولفگانگ استارک ، به عنوان داور در رقابت میلان و بارسلونا ، خود یکی از جذابیت های جدال در سن سیرو خواهد بود .
    به گزارش گل به نقل از مارکا (روزنامه نزدیک به رئال که با این داور رابطه خوبی ندارد) این داور آلمانی که بازی رئال و بارسلونا را در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا سوت زد ، داوری جنجالی برای این دیدار خواهد بود .
    استارک که در آن بازی جنجالی په په ، مدافع رئال مادرید ، را بعد از بزرگ نمایی دنی آلوز اخراج کرد ، همچنان نیز از سوی مربی رئال متهم به حمایت از بارسلونا است .
    انتخاب شدن استارک برای داوری در این دیدار ، کمی باعث ایجاد استرس نزد هواداران میلان شده است .
    منشا این نگرانی به زمانی بر می گردد که در اوج رقابت بارسلونا و رئال مادرید ، په په از سوی این داور اخراج گردید تا موجبات شکست رئال بیش از پیش فرآهم شود و آقای خاص نیز بتواند راحت تر یوفا را متهم به جانب داری از بارسلونا نماید .
    مورینیو بعد از حذف از لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که استارک بطور کامل نتیجه بازی را رقم زد و بارسلونا باید ممنون حمایت های یوفا باشد . .

کد:

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاستاکورتا: بارسای گواردیولا را نمی توان 4-0 شکست داد

میلانی ها در سال 1994 و در فینال چمپیونزلیگ آن تیم رویایی بارسا را 4-0 شکست دادند اما کاستاکورتا معتقد است تیم فعلی بارسا را نمی توان با چنین نتیجه ای شکست داد

سایت گل- الساندرو کاستاکورتا، مدافع اسطوره ای میلان، معتقد است تیم فعلی بارسا بهتر از تیم یوهان کرویف است.

میلانی ها در سال 1994 و در فینال چمپیونزلیگ آن تیم رویایی بارسا را 4-0 شکست دادند اما کاستاکورتا که در آن زمان برای میلان بازی می کرد، معتقد است تیم فعلی بارسا را نمی توان با چنین نتیجه ای شکست داد.

او در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" بارسلونای پپ هرگز 4-0 شکست نمی خورد. تیم پپ بهترین تیم دنیاست."

در حالی که دو تیم فردا شب در لیگ قهرمانان مقابل هم قرار می گیرند، کاستاکورتا اعلام کرد از تساوی 2-2 بازی رفت در نوکمپ متعجب شده است.

" من متعجب شدم، به ویژه از برتری بارسا در همه بخش های زمین. اما آن اتفاق بار دیگر رخ نخواهد داد. تیم فعلی میلان بسیار بهتر از تیم دو ماه قبل است.

متوقف کردن مسی با گذاشتن یک بازیکن برای مهار او غیرممکن است. تنها با همکار چند بازیکن می توان مسی را ممتوقف کرد."

کاستاکورتا در نهایت در مورد شانس های قهرمانی این فصل لیگ قهرمانان گفت:" صادقانه بگویم، فکر می کنم بارسا و رئال بهتر از میلان هستند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/22

سیدورف:کریس رونالدو فاصله زیادی با مسی ندارد

میلان فردا شب در سن سیرو مقابل بارسا قرار خواهد گرفت و سیدورف در انتظار قرار گرفتن مقابل مسی است.

سایت گل- کلارنس سیدورف، هافبک میلان، اعلام کرد لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست اما معتقد است کریس رونالدو فاصله زیادی با ستاره آرژانتینی بارسا ندارد.

میلان فردا شب در سن سیرو مقابل بارسا قرار خواهد گرفت و سیدورف در انتظار قرار گرفتن مقابل مسی است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی بهترین بازیکن دنیاست. او بازیکنی در سطح بالاست و دیدن بازی های او برای هرکسی لذت بخش است.

با این وجود، کریس رونالدو فاصله زیادی با او ندارد. او کارهای زیادی برای رئال انجام داده و بازیکن مهمی برای آنهاست."

این ستاره باتجربه هلندی همچنین اعلام کرد میلان مدعی اصلی قهرمانی در چمپیونزلیگ نیست و معتقد است تیم های دیگری هستند که از شانس بیشتری برخوردارند.

" واضح است که ما مدعی اصلی قهرمانی نیستیم. به نظر من بارسا، رئال و منچستریونایتد مدعیان اصلی قهرمانی در چمپیونزلیگ هستند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/22

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مسی منحصر به فرد است

مصاحبه امروز الکساندر پاتو با گازتا دلا اسپورت...

اکساندر پاتو در حال حاضر سخت مشغول تمرین و تلاش است تا بتواند در صورت آمادگی کامل مهمترین بازی فصل خود تا به اینجای کار را انجام دهد.

مسی و پاتو در ورزشگاه سن سیرو فردا شب در قالب لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم خواهند رفت و این مهاجم برزیلی میلان برای ستاره بارسلونا احترام قائل است.

این مهاجم 22 ساله در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " مسی منحصر به فرد است.من باید همچنان به تلاش و تمرین خود ادامه دهم تا روزی به آن سطح برسم"

با این اوصاف این ستاره برزیلی تنها به ایجاد تفاوت در بازی چهارشنبه شب تیمش برابر بارسلونا در ورزشگاه سن سیرو می اندیشد.

وی ادامه می دهد " ما در برابر بهترین تیم حال حاضر جهان بازی خواهیم کرد"

" و این بسیار عالی خواهد بود اگر من موفق به گلزنی شوم اما چیزی که مرا خوشحال می کند این است که باعث برد در این بازی شوم تا تیمم صاحب پیروزی ارزشمند شود"

پاتو پس از مصدومیت عضلانی که داشته است سرانجام پس از گذراندن 2 ماه در بازی برابر فیورنتینا به میدان آمد.

" حال من بازگشته و آماده هستم "

نمی توانم بگویم که دیگر مصدوم نخواهم شد چرا که من از آینده خبری ندارم اما تمام تلاش خود را برای پیشگیری از این اتفاق انجام خواهم داد"

کد:

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این متن گزارش پیمان یوسفی رو میشه تو کتاب های ادبیات دبیرستان گذاشت اینقدر آرایه ادبی داره

16. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب ناپولی هم منچستر سیتی رو شکت داد تا پیش بینی من از دو تیم صعود در گروه اول درست از آب در بیاد
    ناپولی این سه امتیاز رو با شایستگی تمام کسب کرد و یک بازی زیبا و تیمی رو به نمایش گذاشته بود
    ناپولی میتونست نتیجه ای بهتر از این هم بگیره ولی خیلی راحت موقعیت های تک به تک توسط همسیک و ماجیو از دست رفت
    البته من سیتی هم موقعیت های خوبی داشت ولی به نظرم موقعیت هایی که ناپولی از دست داد خیلی حساس تر بود
    با این حال از پیروزی ناپولی خیلی خوشحال شدم
    تیم بایرن مونیخ که صعود به عنوان تیم اول مسجل شده و ناپولی با کسب یک امتیاز در زمین ویارئال میتونه صعودش رو جشن بگیره.
    مگه این که ناپولی به ویارئال ببازه و من سیتی در انگلستان بتونه از بایرن مونیخ امتیاز بگیره.
    شاید من سیتی بتونه از بایرن در مونیخ یک امتیاز بگیره ولی فکر نکنم بتونه اونو شکست بده.
    ناپولی فقط و فقط به یک امتیاز احتیاج داره و امیدوارم آخرین قدم برای صعود رو با موفقیت طی کنن

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بهزاد جان... ناپولی باید حتما ویارئال رو در اسپانیا شکست بده تا صعود کنه... چون اگه مساوی کنه و سیتی بایرنی که صعودش قطعی شده رو تو خونش ببره، سیتی صعود می کنه. منم امیدوارم ناپولی بیاد بالا...

20. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •