تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 111 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حامد من اینجور برداشت کردم :
      محتوای مخفی: داستان بازی 

اون جایی که مرگ اومد توی زمین،بعد از زمانی بود که جنگ اومده بود و خسارت وارد کرده بود(و با اون فرشته ـه که اسمش Uriel بود هم برخورد داشته) و قبل از برگشتن دوباره جنگ به زمین....فقط اینجوری با عقل جور در میاد.
    مرگ هم وقتی متوجه میشه جنگ به council ـه ...(اسمش یادم رفت!)احضار شده میره تا بی گناهیشو ثابت کنه،و توی یه بازه ی زمانی که مرگ داشته اینور و اونور میرفته جنگ هم پیش council بوده.
    و برای اینکه این حرفمو ثابت کنم همین کافیه که وقتی جنگ به زمین برگشت همه چی نابود شده بود...........
    +

در مورد اون 3 تا روحه هم باهات موافقم ولی اگه میتونستیم اونا رو نگه داریم اونوقت خیلی خیلی قوی میشدیم!چون اون 3 تا روحه نمیمردن!

+

اینم یه مطلبی بود که صفحه قبل در مورد 4 سوار گذاشتم،توی این پستم هم میزارم تا ابهامی برای دوستان پیش نیاد(!) :

+

گفته شده که وقتی قحطی میاد طمع هر فردی برای چیزی(مثلا غذا،پول و ....) خیلی خیلی زیاد میشه و با اون چیز بالاخره خودش رو میکشه.
    و با اومدن مریضی بیماری های مختلف به شدت بین مردم شیوع پیدا میکنن که در نهایت باعث مرگ و میر خیلی زیاد میشه.
    خوب اگه مثلا مریضی رو میذاشتن توی بازی،زیاد جالب نمیشد که یه غول بزرگ رو با بیماری سرماخوردگی بکشیم!

بله.اگه به شماره قبل امتیاز 8 یا 8.5 بدم به این شماره حتما 0.5 نمره بیشتر امتیاز میدم،به نظرم بازی نسبت به قبل پیشرفت های خیلی خوبی داشته.......

در مورد مرحله زمین کاملا موافقم که اصلا جالب نبود!تلفیقی از Halo,Rage,Dead Space و چندتا بازی دیگه بود و اصلا با بقیه بازی همخونی نداشت!

این رو سازنده های بازی هم در موردش گفته بودن،بازی به هیچ وجه RPG نیست،فقط تعدادی از خصوصیات بازی های RPG رو به این بازی وارد کردن.انتخاب دیالوگ ها هم برای درک بیشتر داستان و آشنایی با مکان ها و کاراکتر های بازی هستش....
      محتوای مخفی: راجع به اخر بازی 

البته معلوم نیست از لحاظ بازه زمانی کجا قرار داره . ولی احتمالاتی که هست اینه :
    چون موقعی که مرگ پیش مادرش رفت و خواست ساموئل رو ببینه . مجبور شد بره به گذشته . چون همینجوری که میدونیم ساموئل بعد از اتفاقات مربوط به قیامت زودهنگام ساموئل توی زمین زندانی شده بود و جنگ ساموئل رو توی زمین ازاد کرد . پس موقعی که مرگ رفت پیش مادرش و قلعه ساموئل زمانی بوده که هنوز ساموئل زندانی بوده.
    البته اخر بازی یه جورایی گنگ بود و تا داستان بازی معلوم نشه نمیشه نظر داد . نمیدونم ایا سازنده ها چیزی راجع به داستان بازی منتشر کردن یا نه .
    سوال هایی که واسه من پیش اومده توی بازی اینا هستن ؟
    nephilim کیه که مرگ بهش میگفت برادر و در حالی که قبلا کشته بودش و دوباره اخر بازی میکشش (ایا اونی که اخر بازی کشت nephilim بود یا ...؟)
    اون جنگی که همش توی بازی ازش یاد میشد که قبل از تمام این ماجراها بوده و شکل گیری 4 سوار رو نشون میداد چه جنگی بود؟
    ایا مرگ به هدفش که زنده کردن انسان ها بود زسید؟
    اون صحنه ای که اخر بازی نشون داد که 3 سوار دیگه به جنگ ملحق میشن ایا دقیقا در ادامه پریدن مرگ به Well of souls بود ؟ یا تصویری از اینده یا وعده ای برای بازی یک سوارکار دیگه توی نسخه بعدی ؟
    صحنه ای که بعد از credit نشون داد چی ؟ اگه credits رو رد نمیکردین مادر مرگ رو نشون میده که میره پیش کسی که ملکه یا همون مادر مرگ بهش گفت پرنس من (احتمالا پسرش از ساموئل) و بعد از کلی صحبت و خواهش و تمنا از اخر زد ملکه رو کشت ؟ این صحنه کسی چیزی فهمید؟

خب من هم به سلامتی و میمنت ! بازی رو در زمان 19 ساعت تموم کردم !!!!!!!!!!! ( البته هیچی از فرعی ها رو نرفتم ! )

واقا بازی جذاب و فوق العاده ای بود !

این همه وقت گذاشتن برای گیم پلی و طراحی این همه مرحله و جزییات ( هرچند اسکی از روی همه بازی های دنیا و الخصوص پرنس باشه !!!!!! ) واقعا جای تحسین داره ...

من از ابتدای بازی مرحله به مرحله ، به بازی علاقه مندتر شدم ! ( راستش اون اوایل بازی می خواستم ولش کنم ! چون اصلا با این یارو Death نتونستم ارتباط برقرار کنم ! )

طراحی مراحل به قدری هوشنمدانه بود ( به جز مرحله ی تیراندازی زمین !!!!! ) که نمی شد به این راحتی ها بازی رو ول کرد !!!

این بازی رو به همه گیمرها توصیه شدید می کنم !!

موفق باشید

محتوای مخفی: ! 
    راستی غول آخر این بازی چرا این قدر راحت بود ؟؟؟ مرحله قبل از آخر باید با غولی می جنگیدیم ( اسمش رو یادم نیست ! ) که واقعا حرفه ای بود و باید
    کاملا به حرکاتش مسلط می شدی تا می تونستی شکستش بدی ! ولی غول آخر .... !

----------------------------------------------

آقا یه سوال ... این ماموریت های فرعی رو از کجا می شه رو نقشه دید ؟؟!!!!!!!! آخه من tab رو که روی نقشه می زنم ، کلی ماموریت فرعی دارم ولی وقتی Accept شون می کنم ، هیچی رو نقشه نمی یاد !

یعنی من هیچ علامت آبی رنگ ( مخصوص Side Quest ) رو نقشه ندارم !
    فکر کنم اول باید اکتیوشون کنی . البته من همینجوری رد کردم . فکر کنم همه ساید کوئست ها رو انجام دادم . سختترینش هم soul abiter maze بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من توی یکی از کوئست های فرعی این بازی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
    کوئست spark of life وقتی که با اون غولی که از تو مواد مذاب در میاد مبارزه میکنم خونش تموم میشه و به صفر میرسه ولی نمیمیره تا دو دقه بعدش هم میزنمش اما نمیمیره . باگه؟
    کسی راه حلی در این مورد داره ...دریغ نکنه
    باگه؟

3. این کاربر از darab sur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من تو مرحله psychameron این گیر کردم راهنمای کنید تازه levelam 15 هست فقط نمیدونم از کجا برم بیرن.؟

5. این کاربر از takeromid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

بچه ها یه غول مادرق... هست تو یه دستش گرز هست،اون دستشو قلم کردم
    با اونیکی دستش توپ پرتاب میکنه، توپ یکم میچرخه و ...
    اون دستشو چطوری قلم بکنم ؟
    اعصابمو بدجور خورد کرده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من تو مرحله psychameron این گیر کردم راهنمای کنید تازه levelam 15 هست فقط نمیدونم از کجا برم بیرن.؟
    اگه منظورت اینه که اون مرحله رو تموم کردی و حالا دنبال راه خروجی هستی باید بگم سر کاری . یعنی راه خروجی نیست . این جور جاها باید fast travel کنی .

بچه ها یه غول مادرق... هست تو یه دستش گرز هست،اون دستشو قلم کردم
    با اونیکی دستش توپ پرتاب میکنه، توپ یکم میچرخه و ...
    اون دستشو چطوری قلم بکنم ؟
    اعصابمو بدجور خورد کرده
    اگه تو هم منظورت همون غول سنگیه یا همون واردن هستش این طوریه که بعد از نابودی دست اولش باید اون دستش که توپ پرتاب میکنه هم بزنی که روشش اینجوریه .
    وقتی توپ پرتاب میکنه توپه دنبالت میاد و تو باید همینجور با تفنگت بزنیش . تا خون توپه تموم شه . خونش که تموم شد نمیترکه و سر جاش یه مدتی ثابت میمونه . بعد یه مدت (تقریبا فکر کنم 8 ثانیه بود) با سرعت زیاد میاد میخوره بهت و منفجر میشه . تو باید توی اون تایمی که توپه ثابت میمونه سریع بری پشت پای غوله . یعنی غوله مابین تو و توپه باشه . اینجوری بعد از اون تایم توپه که خواست محکم بیاد بخوره به تو سر راه میخوره به خود غوله اونوقت میفته و میتونی بزنیش .

8. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من توی یکی از کوئست های فرعی این بازی گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
    کوئست spark of life وقتی که با اون غولی که از تو مواد مذاب در میاد مبارزه میکنم خونش تموم میشه و به صفر میرسه ولی نمیمیره تا دو دقه بعدش هم میزنمش اما نمیمیره . باگه؟
    سلام دوستان کسی نبود کمک کنه ؟ اسم غولش ghorn هست و اون زنه که چشماش بستس و جادوگره کوئستو بهت میده فک کنم .
    بد جوری رو اعصابه

10. این کاربر از sinadeath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من چرا تا حالا کوئست فرعی ندیدم پس؟؟؟!!! الان مرحله آزاد کردن دومین DEAD LORD هستم !!!

12. این کاربر از kkain-blood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان کسی نبود کمک کنه ؟ اسم غولش ghorn هست و اون زنه که چشماش بستس و جادوگره کوئستو بهت میده فک کنم .
    بد جوری رو اعصابه
    احتمالا باگه . چون من به صورت معمولی کشتمش و مرحله اش رو رد کردم . چرا دوباره نمیری غوله رو .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان اینو برای دوستانی میزارم که از جریان بازی مطلع نشدن سفید می نویسم
    در مورد زمان بازی باید بگم دقیقا بهد از کشته شدن war هستش یعنی همون 100 سال غیبت war که توی 1 دیدیم. توی 1 میگن که war از مرگ نجات پیدا کرد ولی در صورت اینکه death نجاتش داده. بعد council محکوم به مرگش میکنه ولی war درخواست شانسی دوباره میکنه.
    death که می دونه war پر افتخارترین و قویترین اسب سوار هستش حاضر میشه برای نجاتش از جونه خودش بگذره
    برای اینکه میدونه war هیچ کار اشتباهی نکرده در صورتی که council با همکاری abaddon آخرزمان رو زود شروع کردن و گفتن میندازیم گردن war که خودتون تو 1 دیدین

این داستان darksiders 2 هستش
    در مورد Nephilim هم بگم که یه نوع نژاد هستش که horsemen ها از این نژاد هستن که قویترین دنیا هستش که فرمانده این نژاد هم Absalom هستش و تنها دلیلی که برادر صداش میکنه همینه پس خواهشن با شخص اشتباه نگیرین

16. 3 کاربر از hi byee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بهتره این جور متن هارو توی اسپویلر بزارید تا داستان برای دوستانی که بازی رو تموم نکردن لو نره.

محتوای مخفی: در مورد پایان بازی 
    آخر بازی به نظر من هم همونطور که گفتی میشه،یعنی وقتی مرگ خودش رو پرت کرد پایین ، بعدش( یا هم زمان)جنگ توی زمین The Destroyer رو نابود میکنه و با شکستن قفل هفتم (7th Seal) هر 4 سوار رو احضار میکنه.
    خود crow father هم اون آخر میگه که journey مرگ هنوز تموم نشده............

در مورد 4 سوار هم باید بگم که در اصل War,Pestilence/Conquest,Famine و Death هستند که توی سری Darksiders بجای قحطی و مریضی،Fury و Strife رو قرار دادن،البته کار بجایی بوده چون قحطی و مریضی به جو این سبک بازی نمیخورن.
    طبق داستان Darksiders ـ،Fury زن هستش و یه شلاق داره........
    Strife هم 2 تا کُلت داره به اسم های Mercy و Redemption که این Redemption رو توی نسخه دوم بدست میاریم. + طبق comic های بازی strife کچل نیست،شبیه مرگ یه ماسک داره.

+
    به نظرم تقلید های بازی(بر عکس بقیه بازی ها که معمولا یه تقلید ناشیانه از بازی های بهتر سبک خودشون هستن) حداقل مثبت و لذت بخش بودن و آدم ررو خسته نمیکردن،استفاده از المان های RPG توی بازی هم (به نظر من) خیلی خوب بودند به پیشرفت بازی واقعا کمک کردن...
    بله حرف شما بیش ترش درسته death نمیمیره ولی من با همزمان بودنش با زمانی که war داره the destroyer رو میکشه مخالفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •