تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 30 از 461 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

یکی از بچه ها الگو داشت. فکر کنم مثل کتابای دیگه زیاد توضیح داده. اگه فیزیکت خوبه، وقتت رو تلف نکن و از اول تستای گاج بزن.
    من که خیلی خیلی ازش راضیم ( با همین حدود 60 درصد زدم فیزیک رو که برا من که منطقه سه اییم خوبه ) .فکر کنم Samba هم همین رو خونده باشه (درست میگم؟ ). کلا کتاب خوبیه و سطوح مختلف درسی رو پوشش میده ( البته برا فیزیک متوسط و ضعیف خوب نیست ). از پرگویی پرهیز کرده و اصل مطلب رو رسونده که خیلی خوبه.
    حالا اگه شد میرم دقیقتر کتاب نشر الگو رو میبینم و بهت میگم.
    موفق باشی
    سلام تاييد ميشه

البته گاج تا حد زيادي شما رو به آمادگي مي رسونه براي آمادگي 100% مي تونيد از گاج سبز(كه انصافا تستاي مرد افكني داره و در صورت داشتن وقت توصيه اش مي كنم) و خوشخوان استفاده كنيد

موفق باشيد

بچه ها فكر نمي كنيد تاپيك داره به بيراهه كشيده ميشه سوالا زياد شده ( تكراري ) درسته كه بايد سوال پرسيد ولي واقعا بعضي از سوالا .... هستش اول پستاي قبلي رو بخوني اگه به جواب نرسيديد پست بزنيد

2. 3 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

بعضي از دوستان سوال پرسيده بودن كه تمركز حواس نداريم موقع درس خوندن

چندتا مطلب ديدم گفتم شايد به دردشون بخوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

موفق باشيد

4. 8 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رفقا سوالاي كنكور 90 نسبت به 89 چه تغييري كرد؟؟

6. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب چون بحث کتاب فیزیک شد منم گفتم یک لیستی برای کتاب ها و درس های مختلف بدم. اینم بگم که فقط کتاب هایی رو معرفی می کنم که خودم مطمئن ام یا خیلی ازشون راضی بودم خلاصه این که کتاب الکی معرفی نمی کنم هر درسی رو مطمئن نبودم نمیگم. خیالتون راحت

ادبیات: فقط میگم مبحثی بخونید و درس درس نخونین.برای تابستان مباحث مفهومی مثل آرایه توصیه میشه. قرابت هم با تست زیاد روان میشین. اگه الان با تست های قرابت مشکل دارین بیشتر تست بزنین (یک وقت نگین من با تست های قرابت مشکل دارم و ولش کنین. مطمئن باشین اگه کار کنین بعد عید درصد بیار ترین بخش ادبیاتتون میشه). برای آزمون ها هم تاریخ ادبیات یل اگه وقت کردین لغات هر درس رو بخونین به نظر من بسه. برای زبان فارسی هم به نظر من زبان فارسی انتشارات دریافت
    املا هم از انتشارات دریافت

عربی: اول تمام قواعد رو خوب خوب حفظ کنید (در حد امتحان تشریحی) بعد تست بزنید. کتاب گاج سفید توصیه می شود.
    اینم بگم که چون خیلی ها عربی رو کم میزنن اگه شما بتونین عربی رو خوب بزنین خیلی بهتون کمک می کنه.

دینی: به نظرم تسلط کافی بر متن کتاب و به خصوص اندیشه و تحقیق از من میشنوین الان که وقت دارین برین تمام آیات اندیشه و تحقیق رو دربارین تو کتاب بنویسین. همه متن کتاب رو می خونن اما همه اندیشه تحقیق ها رو نمی خونن پس خیلی تست خیز هست. (امسال ثابت شد)

زبان انگلیسی: کتاب خیلی سبز

(چون بخش عمومی تموم شد بگم که خیلی از بچه ها مخصوصا شاگرد های قوی این اشتباه رو میکنن که میگن عمومی رو فراموش می کنیم و میگن بعدا می خونیم مثلا بعد عید!!! باید بگم که کاملا غلط هست. هرچی تابستان بخونین به علت اینکه درس جدید یاد نمی گیرین میره تو حافظه بلند مدت.)

ریاضی: خب رسیدیم به پردغدغه ترین درس بچه های ریاضی . ببینین کلا بعضی از درسای ریاضی رو شما اگه بخونین میشه گفت که تو کنکور میزنین مثل دیفرانسیل یا بعضی بخش های هندسه تحلیلی، اما خیلی از بخش ها رو بازم ممکنه بخونین اما نتونین بزنین مثل هندسه پایه و گسسته البته این دلیل نمیشه که نخونین بلکه باید خیلی بهتر بخونین تا مسلط بشین. برای گسسته من ده استاد رو پیشنهاد می کنم.
    البته اینم بدونین که درسته که درسایی مثل هندسه پایه بد قلق هستن و وقتی جواب تشریحی سوالی رو که تنونستین حل کنین نگاه می کنین میگین «آخه چجوری به ذهنمون برسه » اما بهتون قول میدم اگه حسابی روش وقت برازین و فکر کنین بعد عید نقطه قوتتون میشه و واقعا هم به دلیل ضریب 12 و انحراف معیار می ارزه. از من میشنوین اشتباه من رو نکنین و روش وقت بزاین. (البته مخاطب بیشتر شاگرد خوبا هستن ها - حسابان بالای 18 - اگه شما تو دیفرانسیل مسلط نیستین رو همون کار کنین.)

فیزیک: در این درس اگه تست های کنکور های سال گذشته رو بزنین به تسلط خیلی خوبی میرسن که تو بقیه درس ها نمیشه با این اطمینان گفت. به نظر من اگه کتابی دارین که تست تالیفی داره ولش کنین برین گاج سفید رو بگیرین و با آزمون یا برنامه خودتون پیش برین. برای پایه تست های ستاره دارش بسه اما پیش چون تست هاش ستاره دار نیست همش رو بزنین.

شیمی: اینم که گفتن نداره (مبتکران)

خب تموم شد دیگه . . . ابهامی تو نوشته هام بود بگین. این روز ها بیشتر میام جواب میدم.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

گاج سفید فیزیکش به درد من نخورد زیاد
    مجبور شدم گاج سبزو شروع کنم . انصافا سطحش 3-4 تا سر و گردن بالاتره
    به هر حال گاج سفیدم ادامه میدم ولی گاح سبز سوالاش به کنکور نزدیک تره
    عربی رو هم آخرش از رو فوت و فن شروع کردم . رمزینه هم بد نبود ولی میزارمش برای عید اونو چون کلی فهرست و اینا داره برای حفظ کردن خوبه .
    +
    بچه ها یه سوال فیزیک بود امسال ... دوتا جسم بودن گفته بود در چه لجظه ای به هم میرسن نمودار هم داده بود . شماره سوالشو ندارم الان . کسی تونست اون سوالو حل کنه ؟ من یه راه حل رفتم 4 مین طول کشید ! من سطحای زیر دو تا نمودارو مساوی گرفتم . کسی راه دیگه بلد نیست ؟

9. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

بچه ها یه سوال فیزیک بود امسال ... دوتا جسم بودن گفته بود در چه لجظه ای به هم میرسن نمودار هم داده بود . شماره سوالشو ندارم الان . کسی تونست اون سوالو حل کنه ؟ من یه راه حل رفتم 4 مین طول کشید ! من سطحای زیر دو تا نمودارو مساوی گرفتم . کسی راه دیگه بلد نیست ؟
    به چه حقي!!! سوالاي امسال رو حل كردي

كنكور 90 رو نزنيد بچه ها سوالاش رو بزاريد واسه بعد عيد به كارتون مياد

اون سوال رو فقط همين راه رو داره ولي من تقريبي حلش كردم تو 1 دقيقه

11. 3 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

دقیقا منم مثل بچه های دیگه از همون راه رفتم. خیلی طول کشید و اشتباهم این بود که می خواستم اصولی حل کنم. حل میشه ولی خیلی امکان اشتباه داره. من تا یه جایی رفتم، دیدم فایده ای نداره، گزینه ها رو بهش دادم، و جواب راحت بدست اومد. دیگه ابتکار تو کنکور خیلی مهمه و این سوال جالبی بود.
    دقیقا خیلیا سر جلسه همین کار رو کردن، که شما میتونید با همین ذهنیت خودت رو برا سال بعد اماده کنی.
    موفق باشی

13. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

منم حلش کردم اما یادم نیست چجوری حلش کردم... ولی اگه یه راه داره منم از همون راه رفتم....

15. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

گاج سفید فیزیک پیش دانشگاهی من استفاده میکردم خوب بود (برای پایه کانون آبی داشتم)
    در کل کتاب های تست فیزیک با هم فرقی ندارن
    سعی کنید حتماَ نکات تست هارو یه جایی یادداشت کنید به علاوه تست های که غلط حل کردید یااین که مهم هستن علامت بزنید
    وقتی می خواید یه مبحثو مرور کنید (مثلا کل حرکت شناسی و دینامیک) دیگه لازم نیست از اول جزوه و همه تستارو حل کنید
    نکاتی که یادداشت کردید از تستا بخونید + تستای علامت دار حل کنید +چند تا تست جدید هم بزنید
    اگه اینکارو برای تمام مباحث فیزیک انجام بدید در آخر(خرداد سال دیگه) یه دفتر کامل و جامع از انواع نکات جالب دارید + تستای علامت دار که چندین بار در آزمون های قبل مرورشون کردید یه بار دیگه هم ماه آخر اینارو بخونید درصد خوبتون تضمینیه.

17. 5 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

رفقا سوالاي كنكور 90 نسبت به 89 چه تغييري كرد؟؟
    چه رشته ای؟
    تجربی زیستش سختر شده بود
    ادبیات برای همه رشته ها هم سوالا جدید اومده بودش

19. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •