تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 30 از 598 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    پسر
    منطقه 3
    ریاضی
    شهر بوشهر
    معدل کتبی 11
    با این در صدها توی کنکور 90 کجاها امکان قبولی داره؟
    ادبیات 55
    معارف 55
    عربی30
    زبان خارجه 40
    ریاضی 0
    فیزیک 5
    شیمی 20
    از تو اینجا تخمین بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از تو این سایتم کارنامه ها رو ببین(البته الان چند ساعت هست کار نمی کنه به خاطر بروز رسانی)
    کد:
    اگر زودتر به جواب می خوای برسی یادگار ماندگارو یه مرور کن از توش ببین

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

جالب اینجاست که تو درصدای پایین دقیقا برعکس عمل می کنه....... من پارسال شدم 25 هزار... درصدام رو میدم گزینه میگه 18 هزار
    اما الان که درصدام شبیه بچه های 3500 هست میزنم میگه 5 هزار
    2 هفته دیگه جوابا میاد دیگه انقدر حرص نمی خوریم!
    هیچ نرم افزاری دقیق نیستش کانونم جزوشونه!

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

avator20002000 مرسی ولی اصلا تخمین رتبه کانون رو قبول ندارم چندتا کارنامه از گزینه دو در اوردم که رتبشون مثلا 5000 بوده ولی با تخمین کانون شدن 9 تا10 هزار
    در ضمن یه سوال داشتم اونم اینه وقتی مینویسه شما در منطقه 3 رتبتون 6 هزار میشه شما نسبت به این رتبه باید انتخاب رشته کنید نه؟!
    راستی با رتبه 8000 هزار منطقه 3 میشه دانشگاه خوبی در رشته مکانیک قبول شد؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

avator20002000 مرسی ولی اصلا تخمین رتبه کانون رو قبول ندارم چندتا کارنامه از گزینه دو در اوردم که رتبشون مثلا 5000 بوده ولی با تخمین کانون شدن 9 تا10 هزار
    در ضمن یه سوال داشتم اونم اینه وقتی مینویسه شما در منطقه 3 رتبتون 654 هزار میشه شما نسبت به این رتبه باید انتخاب رشته کنید نه؟!
    راستی با رتبه 8000 هزار منطقه 3 میشه دانشگاه خوبی در رشته مکانیک قبول شد؟!
    شما دو هفته و نیم دیگه هم صبر کنید جوابا میاد
    اشتباه کانون بیشتر مربوط به هفته اول میشه که درصدای دروغ بعضی ها وارد کردن(منظورم درصدای الکیه.)
    شما باید با توجه به رتبه ای که در زیر گروه رشته ای که می خواهید انتخاب رشته کنید
    بعید میدونم با 8000 بشه روزانه دانشگاه خوب قبول شید ولی چون سهمیه منطقه 3 دارید می تونید امید داشته باشید چون بهتون می تونه کلی کمک کنه
    موفق باشی

5. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما دو هفته و نیم دیگه هم صبر کنید جوابا میاد
    اشتباه کانون بیشتر مربوط به هفته اول میشه که درصدای دروغ بعضی ها وارد کردن(منظورم درصدای الکیه.)
    شما باید با توجه به رتبه ای که در زیر گروه رشته ای که می خواهید انتخاب رشته کنید
    بعید میدونم با 8000 بشه روزانه دانشگاه خوب قبول شید ولی چون سهمیه منطقه 3 دارید می تونید امید داشته باشید چون بهتون می تونه کلی کمک کنه
    موفق باشی
    خیلی ممنون
    پس باید بزارم سال دیگه باز کنکور بدم
    منطقه 3 ارزشی نداره که وقتی شما نه امکانات داری نه دبیر خوب حالا هر چی هم بهت امتیاز بدن من اگه مثلا نمرم بشه 0008 هزار با یه تهرانی با نمره 8500 برابرم ولی مشکل اینجاست خیلی از کسایی که توی شهرهای بزرگ هستن بالاتر از این نمره ها میارن

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای Sadboy شما مکانیک فردوسی می خونین؟ اگه ممکنه مختصری در مورد دانشگاه فردوسی مشهد ( که از مطرحترین دانشگاههای کشوره ) بگین برا بچه های فروم، و همچنین خیلیا هم در مورد مهندسی مکانیک سوال داشتند.
    با تشکر از وحید عزیز!

دلیل تاخیر در جواب یکی این بود که اصلا این پست رو ندیده بودم دوم هم کمبود وقت برای تایپ!

ضمنا اگه اطلاعات تکراریه ببخشید چون زیاد پیگیر این تاپیک نبودم

اول در مورد دانشگاه فردوسی

محتوای مخفی: تاریخچه 
    با تبدیل آموزشگاه عالی بهداری در سال ۱۳۲۸ به دانشکده پزشکی ، نخستین گام در راه تاسیس سومین دانشگاه ایران در شهر مقدس مشهد برداشته شد

در سال ۱۳۳۴ با صدور مجوز دیگری دانشکده ادبیات با پنج رشته جداگانه تاسیس یافت . با گسترش آموزش عالی در کشور به ترتیب دانشکده معقول و منقول (که بعدأبه الهیات تغییر نام یافت ) دانشکده علوم ، دانشکده دندانپزشکی ، دوره شبانه ، دانشکده علوم دارویی و تغذیه ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، دانشکده کشاورزی ، دانشکده مهندسی ، مؤسسه بینایی سنجی ، دبیرستان دانشگاه و مرکز تعلیمات به مجموعه دانشگاه مشهد که ازسال ۱۳۵۳ به دانشگاه فردوسی تغییر نام یافته بود افزوده شد .ضرورت گسترش آموزش پس از انقلاب اسلامی سبب شد که پس از تغییردر برخی واحدهاو تفکیک دانشگاه علوم پزشکی از دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشکده علوم اداری و اقتصادی ، دانشکده دامپزشکی، آموزشکده کشاورزی شیروان ، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی ، دانشکده علوم ریاضی ، دانشکده هنر نیشابور ، پژوهشکده علوم گیاهی ، مرکز تحقیقات زمین لرزه شناسی ، کالج دانشگاه ، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست ،و دانشکده معماری و شهرسلزی ، یکی پس از دیگری به مجموعه واحدهای دانشگاه اضافه شود .

در حال حاضر دانشگاه فردوسی مشهد با شش دهه تجربه آموزشی – پژوهشی و دارا بودن حدود ۱۵۳۰۴ دانشجوی کارشناسی، ۴۲۱۹ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۱۱۷۵ دانشجوی دکتری تخصصی و نزدیک به ۷۰۰ عضو هیات علمی یکی از معتبر ترین دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران است که به میمنت همجواری با بارگاه ملکوتی هشتمین اختر آسمان ولایت ، حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) و با تلاش همه استادان و مسؤولان اجرایی آن قطب عظیم علمی و فرهنگی و شاخص آموزش عالی در شمال شرق کشور است .

مدیریت دانشگاه شامل : ریاست دانشگاه و معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، پژوهش و فناوری ، اداری و مالی ، دانشجویی و فرهنگی وطرح و برنامه است که بر اساس تشکیلات سازمانی مصوب محور اصلی کلیه امور ، کارکردو اتخاذ تصمیمات دانشگاه می باشند .

همچنین نهادهای فرهنگی مانند : دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری ، جهاد دانشگاهی ، تشکلهای اسلامی دانشجویی ، هیأت علمی ، انجمن های علمی و قطب های علمی همگام با مدیریت ، دانشگاه را در انجام رسالت های خود یاری می نمایند .

بزرگترین دانشگاه کشور و سومین دانشگاه از لحاظ قدمت
    اصلا اینا رو ولش کنید چون تو اینترنت هم پیدا میشه فقط اینو بگم دانشگاه ما دو سه برابر دانشگاه شریف فقط بیایون داره
    دانشکده های فنی مهندسی داروسازی ادبیات الهیات دام علوم پایه علوم پزشکی دندان پزشکی ریاضی اقتصاد کشاورزی و...
    دارای زمین فوتبال سالن ورزشی زمین تنیس استخر و... که استفاده از زمین تنیس و استخر به آسانی و با حداقل قیمت ( مثلا زمین تنیس ساعتی 500 تومن که راکت و توپ هم میدن) ولی سالن گرفتن کار سختیه که باید فعالیت ورزشی زیاد داشته باشین یا پارتی

میرسیم به دانشکده خودمون ( فنی مهندسی) که دارای رشته های برق مکانیک عمران شیمی مواد صنایع کامپیوتر هست و ظرفیت پذیرش هم طبق دفترچه پارسال به ترتیب: ( عدد کوچکتر ظرفیت شبانه هست) 60+20 30+10 30+10 25+10 25+10 25+10 30+10( نصف نرم نصف سخت)
    ضمنا تو دفترچه پارسال فقط گرایش های رشته کاپیوتر جدا از هم بودن و رشته های برق و مکانیک و عمران گرایش هاشون ادغام میشن و در زمان تحصیل جدا میشه ( یعنی شما اگه بخوای بری کامپیوتر از همون اول باید تعیین کنی نرم افزار یا سخت افزار ولی اگه بری برق از اول معلوم نمیشه که الکترونیک رفتی یا مخابرات چون فقط یک کد رشته وجود داره و در سال سوم تحصیل گرایش ها جدا میشن)

اینم بگم که فعلا بچه های معماری و شهرسازی به عنوان سربار دانشکده مهندسی بخشی از دانشکده رو اشغال کردن که به حول قوه الهی سال آینده از دانشکده ما اخراج میشن و به دانشکده تازه تاسیس خودشون شوت خواهند شد!
    ظرفیت ها: معماری: 12+3 شهرسازی:12+3

ضمنا ظرفیت ها همگی اسمی هست و در عمل خیلی بیشتر از این رو مشاهده خواهید کرد مثلا تو مکانیک که قرار بود حداکثر 40 نفر پذیرش بشن الان ما شاهد بیش از 50 دانشجو ورودی 89 هستیم!

از امکانات دانشکده هم سایت مهندسی داریم با ظرفیت حدود 80 رایانه ( تا حالا نشمردم ولی همین قدر باید باشه) که این مخصوص دانشجو های کارشناسی هست و بچه های ارشد و دکترا سایت جداگانه دارند ضمنا هر دانشجو در طول هر ترم 6 گیگ دانلود داره که اگه سایت زیاد شلوغ نباشه می تونید با سرعت 60-70 دانلود داشته باشید
    زمین فوتبال دانشکده دقیقا پشت دانشکده قرار داره و بچه های هر رشته می تونن هفته ای یه جلسه از اون استفاده کنن ( یعنی فقط لازمه 20 نفر آدم جور کنید )

سلف ، تریا، آمفی تئاتر و... هم که موجوده دیگه !

نقشه دانشگاه

نقشه هوایی دانشگاه + راهنما
    کد:

استادا هم که همه جوره پیدا میشه دیگه باید بسازید

یه چیز دیگه هم بگم اونم اینه که اینجا هم مثل بیشتر جاهای دیگه خبر خاصی نیست یعنی حراست و ... برقراره از در و دیوار دانشگاه بیداری اسلامی و ... میباره همیشه برای طرح های تفریحی ورزشی مشکلاتی هست که برای طرح های ... نیست. خیلی وقت ها از دست مدیر دانشگاه یا دانشکده اعصابتون خورد میشه و...

در مورد خوابگاه تو دفترچه نوشته خوابگاه به فقط 40 درصد از دانشجویان غیربومی تعلق میگیره ولی من فکر میکنم بیشتر باشه چون بین بچه های خودمون من ندیدم کسی مشکل خوابگاه داشته باشه ضمنا شهرستانی ها می تونن یکی دو روز قبل از شروع ثبت نام بیان دانشگاه تا جزو همون 40 درصد باشن و مشکلی نباشه ضمنا با وجود خوابگاه های خودگردان و خونه های دانشجویی نزدیک دانشگاه فکر نمی کنم مشکلی از بابت سکونت باشه هزینه خوابگه هم که فکر کنم ترمی 60-70 تومن باشه که همونم می تونید وام بگیرین و در پایان دوران تحصیل یه جا پرداخت کنید

از دانشگاه که بگذریم میرسیم به رشته

اول یه سری اطلاعات عمومی بدم

برای گرفتن مدرک لیسانس تو رشته مکانیک باید 141 واحد رو بگذرونید که این 141 تا ریز میشن
    برای رشته های مهندسی دیگه هم همین حدوداست ( حالا 3-4 واحد بالا پایین)
    از این 141 واحد 21 واحد باید دروس عمومی باشه یعنی ( اعداد پرانتز تعداد واحد هر درس هست) زبان عمومی(3) فارسی عمومی(3) تنظیم خانواده(1) تربیت 1(1) تربیت 2 (1)و دروس دینی مذهبی (2) عمومی ها زیاد محدودیت ندارن فقط اینکه تنظیم رو تو سال اول و دوم نمی تونید بردارین و مثلا اندیشه 2 رو وقتی می تونید بردارین که اندیشه 1 رو پاس کرده باشید

ضمنا هر یک واحد به معنای 50 دقیقه کلاس در طول هفته هست یعنی اگه یه درس 2 واحدی داشته باشید هفته ای یک جلسه 100 دقیقه ای باید بگدرونید که البته اونم اسما 100 دقیقه و عملا 90 دقیقه هست
    این وسط درس های عملی ساعتاشون فرق داره و در واقع بیشتره

25 واحد باید از درس های پایه رو پاس کنید یعنی درس های ریاضی 1و2 فیزیک 1و2 شیمی معادلات دیفرانسیل برنامه سازی کامپیوتر (هر کدوم 3 واحد) محاسبات عددی (2) و آزمایشگاه فیزیک 1 و 2 ( هر کدوم 1 واحد)

61 واحد دروس اصلی هست : مکانیک سیالات 1و2 ترمودینامیک 1و2 استاتیک دینامیک مقاومت مصالح 1 و 2 علم مواد دینامیک ماشین طراحی اجزا 1 و 2 ریاضی مهندسی ارتعاشات و...

21 واحد تخصصی: تو دروس تخصصی هست که تفاوت های گرایش ها بیشتر معلوم میشه مثلا تو حرارت و سیالات این درسها تخصصی هست: انتقال حرارت 2 سیستم های انتقال آب سیستم های تبرید دینامیک گازها موتورهای احتراق داخلی توربو ماشین تهویه مطبوع سوخت و احتراق و...
    ولی تو طراجی جامدات: طراحی ماشین های ابزار مکانیک مواد مرکب طراحی بدنه و شاسی خودرو طراحی ماشین به کمک کامپیوتر یاتاقان و روغن کاری مقاومت مصالح 3 و ...

3 واحد کارگاه داریم: جوش کاری ،ابزار، اتومکانیک
    کارگاه ریخته گری هم به عنوان درس اختیاری هست

2 واحد کارآموزی هست که تو تابستان سال سوم یا چهارم باید بگذرونیم

3 واحد پروژه هست

5 واحد هم دروس اختیاریه که تو چارت معلوم شده

نرم افزارهایی که یه مهندس مکانیک لازمه یاد داشته باشه در مورد برنامه نویسی fortran و matlab رو داریم برای طراحی هم solidworks و catia که اگه به کار با نرم افزار علاقه داشته باشید کار کردن باهاشون زیاد سخت نیست ( در مورد متلب و سالید که من کار کردم) ولی دو تا نکته داره یکی زبانتون باید خوب باشه ( این معنیش این نیست که الان باید تافل داشته باشید بلکه باید سعی کنید زبانتون رو بهتر کنید) دو اینه که تجسم سه بعدی تون باید قوی باشه
    در مورد این سه بعدی بگم که خیلی خیلی مهمه و تو درس هاتون هم خیلی باهاش سروکار دارین برای همین کسی که می خوان بیان بکانیک تو بحث نیروشناسی ( استاتیک، دینامیک و...) روی قسمت اجسام سه بعدی باید قوی باشن

یکی از بچه ها هم پرسیده بود که استاتیک چیه که خیلی راحت بخوام بگم استاتیک مبحث بررسی تاثیرات نیرو بر اجسام صلب ( یعنی از لحاظ شکلی تغییر نمی کنند) و ساکن هست و دینامیک رو اجسام متحرک بحث میکنه و تو مقاومت مصالح دیگه جسممون صلب نیست ( مثلا وقتی بهش نیرو وارد بشه در قسمتی که نیرو بهش وارد بشه کمی تغییر شکل خواهیم داشت و...)
    از لحاظ مباحث جدید هم تو استاتیک فقط یه مورد جدید داریم : گشتاور
    خیلی هم ساده هست: حتما موقع باز کردن در دیدید که هرچه محلی که نیرو رو وارد میکنید به لولا نزدیکتر باشه نیروی بیشتری برای باز کزدن در لازمه. همین بحث ساده، بحث گشتاوره که + شرط تعادل ( جسم ساکنه=شتاب نداره=مجموع نیروهای وارده بر جسم صفر هست) درس استاتیک رو به وجود میاره اما سختی کار در بررسی انواع و اقسام جسم هاست که می تونن سه بعدی هم باشن و...

البته تخصصی ترین درس هایی که ما تاحالا داشتیم استاتیک و نقشه کشی بوده که بعضی رشته های دیگه هم دارن وبرای همین هنوز نمی تونم اطلاعات بیشتری از درس ها رو بهتون بدم

حالا انتخاب رشته
    انصافا انتخاب بسیار مهمیه عوامل زیادی هم پیش روی انتخاب شماست : آینده شغلی علاقه استعداد پول شرایط خانوادگی و...

اما اینکه چه رشته ای رو انتخاب کنیم بهتره
    اینایی رو که میگم نه بر اساس اطلاعاتی که پارسال جمع کردم که بر اساس تجربه 9 ماه اخیر میگم
    هر کدوم از شما شرایط خاص خودتون رو دارید یکی به دنبال درآمد بیشتره یکی به دنبال علاقشه و... اینکه تلاش و پشتکار شما رو در هر رشته ای میتونه موفق کنه درسته برای همین شاید لازم نباشه در رشته ای درس بخونید که علاقه و استعداد شما در اون باشه اما چنین رشته ای انگیزه درس خوندن رو از شما میگیره و یا حداقل رغبتی رو برای درس خوندن به شما نمیده اتفاقی که من تجربه کردم و میکنم
    سال کنکور خیلی زجرآوره و تلاش بسیاری رو میطلبه تا بتونید در دانشگاه دولتی قبول بشین ولی اتفاق بسیار بدی که برای من بعد از کنکور اتفاق افتاد این بود که اولا نتونستم علاقم رو پیدا کنم (در واقع الان هم نمی دونم واقعا به کدوم رشته مهندسی و چه کاری علاقه مندم و استعدادش رو دارم ) همین موضوع باعث میشه که علاقه و رغبتی برای درس خوندن پیدا نکنید و به دلیل سنگین بودن درس های دانشگاه ( به جرئت میگم که فیزیک 2 خیلی سنگین تر از 4 کتاب فیزیک دبیرستانه که باید در طول یک ترم بخونیدش) ممکنه از درس زده بشین و دچار افت بشید

بنابراین من میگم علاقه به رشته ای که می خونید باید تنها محور انتخاب شما باشه
    ببینید سال پیش همین موقع اعتقاد من این بود که اگه به رشته ای که میرم علاقه زیادی هم نداشته باشم میتونم با تلاش تو اون رشته موفق بشم (شاید هم درست باشه) ولی الان میگم که اگه علاقه و وانگیزه کامل ( شاید همون هدف ) نداشته باشید نمی تونید درس بخونید چون یه سال جون کندین برای کنکور حالا اگه یه نیرو محرکه قوی و جدید نباشه دیگه آدم حس درس خوندن نداره ( مگه اینکه یکی مثل پروفسور حسابی باشی که با درس خوندن حال کنی!)
    شاید بپرسین که من چرا رفتم به رشته ای که علاقه نداشتم
    جواب اینه که من نتونستم علاقه اصلیم رو پیدا کنم برق و مکانیک دو رشته ای بودن که من کمابیش به اونها علاقه پیدا کرده بودم ولی هیچ کدوم از این دو تا اون چیزی که من می خواستم نبود و نیست
    فکر میکنم دوستمون hermion هم همین منظور رو داره که گفت به رشته ای برید که حداقل بتونید واحداش رو پاس کنید

اما اینکه حالا شما چکاری انجام بدین تا بعدا پشیمون نشید
    ببینید بعضی ها هستن که علاقشون کاملا معلومه مثلا یکی هست که از بچگی با انواع و اقسام کیت ها آشنا شده و تفریحش مدار بستن بوده با میکرو کنترلر آشنایی داره و کار میکنه. خب این فرد باید بره برق -الکترونیک
    حالا هر چی هم بگن بازار کارش اشباع شده و این حرفا این فرد اگه نره برق الکترونیک یکی از بزرگترین اشتباهای زندیگشو رو انجام داده
    یا ممکنه یه نفر دیگه تو دبیرستان روباتیک کار کرده باشه و الان هم علاقه مند و پیگیر باشه خب این هم باید بره رباتیک

ولی به دلیل سیستم آموزشی مزخرف ما بیش از 95% دانش آموزان وقتی که به انتخاب رشته دانشگاه میرسن نمی دونن واقعا به چی علاقه دارن و استعدادشون تو چیه ( بگذریم از کسانی که از همون اول با این که پزشکی دوست داشتن به هر دلیل رفتن رشته ریاضی)
    تو این موقعیت بعد از شوک جلسه کنکور و اینکه درصد من چی شد و تخمین رتبه تو چند شده و ... کسانی که به فکر هستن میرن از تو اینترنت یکم جستجو میکنن و بعدش هم که استرس اعلام نتایج میاد و بعد از اعلام هم تا بفهمی چی شده میبینی فردا آخرین روز انتخاب رشتست و داره دیر میشه

برای همین برای بچه های ریاضی که حدود 10-12 تا رشته داریم تجربی ها هم عملا 3-4 تا بیشتر نیست
    پیشنهاد من اینکه برید و از نزدیک ( ونه از اینترنت) کتاب های درسی رشته های مختلف رو ببینید
    برید از نزدیک شغل هایی که یه مهندس برق ممکنه داشته باشه رو پیدا کنید و ببینید ( شده تو کارخونه یا شرکت ها و در و همسایه و فامیل و...)
    این دو موضوع خیلی مهمه
    وقتی من میگم درس مکانیک مواد مرکب درس تخصصی مکانیک جامدات هست خب این واقعا چقدر به شما کمک میکنه؟ چقدر ابعاد این رشته براتون روشن میکنه؟ برید و کتابش رو پیدا کنید ببینید سرفصلهاش چیه تا بتونید بیشتر با رشته آشنا بشید

خلاصه که اگه هنوز واقعا نمیدونید علاقتون کجاست و استعدادتون در چه رشته ای هست پیشنهاد من برای این یکی دوهفته اینه که پیش یه روان شناس برید و رک و پوست کنده بگید می خوام انتخاب رشته کنم ولی علایقم رو پیدا نکردم
    بعد از اون هم به طور کامل و از نزدیک درباره 4-5 رشته ای که مد نظرتون هست تحقیق کنید و سعی کنید تا قبل از شروع انتخاب رشته حداقل یه پیش نویس از لیست انتخاب رشتتون آماده کرده باشید

good luck

پ ن: از نگذاشتن ویرگول ها عذر میخوام. حسش نبود

8. 17 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی ممنون
    پس باید بزارم سال دیگه باز کنکور بدم
    منطقه 3 ارزشی نداره که وقتی شما نه امکانات داری نه دبیر خوب حالا هر چی هم بهت امتیاز بدن من اگه مثلا نمرم بشه 0008 هزار با یه تهرانی با نمره 8500 برابرم ولی مشکل اینجاست خیلی از کسایی که توی شهرهای بزرگ هستن بالاتر از این نمره ها میارن
    اگر امکانات برای قبولی تو کنکور کسی تو تهران بخواد باید پول خوب خرج کنه.اینجا مدرسه عادی مساوی با مناطقه محرومه(تازه اگر عادی گیر بیاری تهران) چون معلما می خوان خرجشون دربیاد خوب درس نمی دن باید رفت اموزشگاه یا جاهای دیگه.پول تو هر جایی حرف اولو می زنه منطقه 1 و 2 و 3 نداره.اینارم که می گم عین واقعیته دوست من تو همین تهران چون باباش پول شبانه و دانشگاه های پولی نداره مجبور چرت ترین رشترو بره بخونه چون اونای دیگه باید براش پول خرج کرد برای قبولیش.ولی اگه دانشگاه زیاد خوب بودنش براتون مهم نباشه می تونین به احتمال 50 درصد یه جایی قبول شید.بازم نمیشه الان صددرصد گفت.چون بود سالی که 13 هزار پزشکی تهران قبول شده(سهمیه شهدا اینا هم نداشته).سعی کن فکراتم بکنی خوب یه سال نشستن همیشه جوابش بهتر نمی شه.امیدوارم تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی

10. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر امکانات برای قبولی تو کنکور کسی تو تهران بخواد باید پول خوب خرج کنه.اینجا مدرسه عادی مساوی با مناطقه محرومه(تازه اگر عادی گیر بیاری تهران) چون معلما می خوان خرجشون دربیاد خوب درس نمی دن باید رفت اموزشگاه یا جاهای دیگه.پول تو هر جایی حرف اولو می زنه منطقه 1 و 2 و 3 نداره.اینارم که می گم عین واقعیته دوست من تو همین تهران چون باباش پول شبانه و دانشگاه های پولی نداره مجبور چرت ترین رشترو بره بخونه چون اونای دیگه باید براش پول خرج کرد برای قبولیش.ولی اگه دانشگاه زیاد خوب بودنش براتون مهم نباشه می تونین به احتمال 50 درصد یه جایی قبول شید.بازم نمیشه الان صددرصد گفت.چون بود سالی که 13 هزار پزشکی تهران قبول شده(سهمیه شهدا اینا هم نداشته).سعی کن فکراتم بکنی خوب یه سال نشستن همیشه جوابش بهتر نمی شه.امیدوارم تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی
    اینا هم درست که شما میگید ولی اگه بیایی مثلا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رو ببینی تعجب میکنی 120 دانشجو داره که حدودا 100 نفرشون از شهرهای بزرگ و عموما منطقه 1هستن این یعنی اینکه دانشگاه ها بیشترشون پذیرای اشخاصی هستن که از مناطق مرفه هستن .
    منم مجبورم از استانم برم یه جای دیگه چون همین اشخاص اومدن
    به هر حال مرسی بابت هم صحبتی

12. این کاربر از wxy4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parsa700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.یه سوال داشتم ازتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :(البته بعد از تشکر برای پست مفیدتون)

این که می گید سعی کنید کتاب ها رو از نزدیک ببینید و با سر فصل ها آشنا بشید چه طوری ممکنه؟من الان بین 20 تا رشته شک دارم و تنها رشته ای هم که دوست دارم بیوتکنولوژی هست که عمرا قبول بشم(من اساسا احساس می کنم زیست دوست دارم ولی نمی دون مشاید به خاطر اینه که از سال اول دیگه زیست نخوندم اینجوریه !) و با خوندن اسم درس ها هم فقط یک تصویر و احساس خیلی سطحی از تو سرم میگذره.به نظرتون چی کار می تونم انجام بدم که واقعا به یه درک کافی از درس ها برای یک انتخاب درست برسم؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اینا هم درست که شما میگید ولی اگه بیایی مثلا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رو ببینی تعجب میکنی 120 دانشجو داره که حدودا 100 نفرشون از شهرهای بزرگ و عموما منطقه 1هستن این یعنی اینکه دانشگاه ها بیشترشون پذیرای اشخاصی هستن که از مناطق مرفه هستن .
    منم مجبورم از استانم برم یه جای دیگه چون همین اشخاص اومدن
    به هر حال مرسی بابت هم صحبتی
    خیلی منفی فکر نکن. درسته گاهی اوقات سال بعد پشت کنکور موندن شاید بد بشه، ولی اکثر مواقع بهتر میشه. تلاش و کوشش بی نتیجه ندیدیم تا حالا!
    البته عکس همینم هست، مثلا اگه من بومی تهران بودم، خیلی خوب میشد. ولی چون الان نه بومی تهرانم و نه قطب و نه ناحیه خیلی برام سخته قبول شدن اونجا.

15. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام دارم خدمت wxy4u عزيز... همشهري يا هم استاني خوب خودم
    سال قبل درصداي من از تو بهتر بود... عموميا شبيه تو و اختصاصيا رياضي 6.. فيزيک 14 و شيمي 33 و معدلم هم تقربا با تو يکي بود.... يعني در کل نمراتم از تو بهتر بود توي منطقه 2 شدم 24800
    انتخاب رشته کردم... مهندسي کشاورزي شيراز روزانه فکر کنم مي تونستم بيارم اما نزدم چون گفتم بدردم نميخوره... هر رشته اي مي شد زدم ولي شبانه تا اگه نرم مشکلي نباشه... اولويت 88 ام فيزيک دانشگاه خليج قبول شدم....
    تصميم گرفتم بمونم و الان خيلي راضيم... البته دوستايي هم داشتم که موندن و رتبشون تغيير نکرد و يا حتي بدتر شد ولي مسلما به تلاششون تو طول سال برميگشت که درس نمي خوندن...
    من براي موندن واسه سال بعد و شروع دوباره از همين فروم کمک گرفتم و الان هم دست تک تک بچه هاي گل اينجا رو مي بوسم...
    امسال هم با اينکه چيزي که مي خواستم نشد اما بر اساس درصدام زير 5 هزار ميشه رتبم تو منطقه 2 يعني تو منطقه 3 نزديک به 1000 فک کنم...
    پيشنهاد من اينه که يا آزاد بري (پيام نور و غير انتفاعي هاي بوشهر بدرد نمي خوره) و سريع درساتو بخوني و تو ارشد جبران کني(يکي از دوستام آزاد رفت و الان راضيه چون تو 2 ترم 41 واحد از عمران رو پاس کرده) يا اينکه راه منو انتخاب کني... بستگي به خودت داره.... به نظر من با توجه به فقط مثبت بودن تاثير معدل(اگه اينجوري بمونه) بمون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •