کانورتور rmvb به صئش میخواستم
کانورتور rmvb به صئش میخواستم
يك برنامه ميخوام كه فرمتهاي dvd,avi,mkv رو بگيره و فرمت avi با زيرنويس بصورت hardsub تحويل بده اگه قابليت انتخاب صدا رو هم داشته باشه ديگه احتياج منو كامل كاور ميكنه
دوست من نرم افزاری نمی شناسم که مستقیم به WMA تبدیل کنه می تونی بعد از تبدیل با این نرم افزاری که معرفی می کنم .دوباره فایل MP3 رو به WMA تبدیل کنی (البته اگه برات ضرورت داره وگرنه همون MP3 بهتره از نظر من
RMVB Converter 1.8 (برنامه کاملاً رایگان هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي![]()
دوست من این برنامه فیت کار شماست ،
خدمت شما :
VSO ConvertXtoDVD 4.1.19.365
پسورد فایل فشرده : soft*98.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* رو از بين حروف بردار تا پسورد درست نشون داده بشه.
موفق باشي![]()
خيلي ممنون از لطفتون منتها من خروجي avi ميخوام نه dvd
اگرواسه dvd بخواین که به فرمت avi تبدیلش کنید برنامه WinX DVD Ripper یک تست بزنیدتو سایت دوم هم برنامه دراین زمینه هست به غیر ازیکی اولی
تاپیک WinX DVD Ripper
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما این صفحه رو با دقت بخون ببین چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه :
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام خواهشا یه برنامه برای تبدیل فایل های تصویری با فرمت TS به فرمت DVD پیشنهاد بدین. برنامه ای باشه که بتونه صدا رو هم تبدیل کنه چون اکثر نرم افزارهای موجود فقط تصویر رو تبدیل می کنند و فایل خروجی صدا نداره.
سلام..
برنامه ی حرفه ای Total video convertor HD 3.71
May you do wellکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست من شما اول با این برنامه ای که معرفی می کنم فایلت رو به mpg تبدیل کن بعدش از اون فایل mpg تو نرو دی وی دی ویدئو رایت بگیر که تو دی وی دی پلیر هم بتونی بذاری.
خدمت شما :
TSConverter 2.5 (برنامه کاملاً رایگانه و بدون نیاز به هیچ کرک و سریال)
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امین یادم نیست ، total video ، فایل ts رو هم کانورت می کرد؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)