اگه فلکه فین می شینی بد نیست یه وایمکس هم در کنارش داشته باشی ! البته اگه قبلش پرس و جو کنی که دی ال شبانش خوب باشه، باتوجه به پولی که داری شما می دی کم ارزش نیست!
اگه فلکه فین می شینی بد نیست یه وایمکس هم در کنارش داشته باشی ! البته اگه قبلش پرس و جو کنی که دی ال شبانش خوب باشه، باتوجه به پولی که داری شما می دی کم ارزش نیست!
دوستان جشنواره های بایت شروع شد. اما با این تفاوت که قیمت ها کمی افزایش پیدا کرده.
به گفته بایت این افزایش قیمت ها ناشی از افزایش ملی قیمت اینترنت هست.
بچه ها با توجه به این که گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر شبیه به خانه ارواح هست، اینجا سوالم رو مطرح می کنم:
نمی دونید دکل های صدا و سیما برای فرستنده دیجیتال در کاشان کجاست؟؟
امشب که بارونی بود تتصاویر دیجیتال خیلی لگ داشت
والا فهمیدی به ما هم بگو. من ایکس ویژن مخصوص کامپیوتر گرفتم با آنتن خودش همه رو میگیره با انتن هوایی فقط انالوگا رو . نمی دونم باید کله انتن کدوم طرفی کنیم!
شما اگر آنتنون اتوبوسی هست این مشکل می تونه پیش بیاد! چون فرکانس های 1 تا 8 روی 778 مگاهرتزه و بقیه روی 826 مگاهرتز . اگر آنتن شما اتوبوسی هست بگید شاید مشکلتون حل شد.
آره آفرین اتوبوسی آنتنم. راه حلی داره؟ راستی واسه اون تلویزیونم از کجا بفهمم ماله مالزیه یا ماله چای دیگه؟
آنتن ها رو از پشت بام، یک کم به سمت داخل ببرید ببینید خوب می شه؟؟! اگر خوب شد که هیچ وگرنه:
آنتن های اتوبوسی فرکانس های بالاتر از یک حدی رو نویز تشخیص می دهند و فیلتر می کنند. در صورتی که مطمئن هستید منطقتون آنتن می ده اونوقت این سه کار رو بکنید:
1-بوستر(همون دستگاه پائین که مخصوص آنتن اتوبوسیه و سفید رنگه) رو قطع کنید و و فیش رو مستقیم به آنتن هوایی (و نه به بوستر)بزنید. در این صورت باید گزینه قدرت آنتن در گیرنده دیجیتال رو روشن کنید(فکر نمی کنم برای گیرنده لپتاپ وجود داشته باشه این گزینه، ولی عیبی نداره) البته در صورت این کار، داد خونه در میاد چون اونها گیرنده آنالوگشون قطع می شه! ببینید می گیره کانال ها رو؟
2-بوستر رو باز کنید و به فروشگاه دنیای آنتن سه راه میدون یا هر فروشگاهی که خودتون می دونین(من این یکی رو بلدم) مراجعه کنید تا براتون تست کنند. شاید سر در آوردند و فیلتر اون رو یک کمی بالاتر بردند.
3-درصورتی که دنیای آنتن نتونست فرکانسش رو بالا ببره. یه بوستر 5 تا 8 تومن بود (حالا نمی دونم چند شده) بخرید و به آنتن وصل کنید
البته این ها پیشنهاد های منه و باز به خودتون بستگی داره!
راستی منطقتون کجاست که آنتن ایکس ویژن جواب می ده؟
یه چیز دیگه! آنتن رو از آهنرباش به لوله آب وصل کردین؟؟
در مورد اروپا شما اون منوی مخفی رو باز کن اگه پیدا کرد که فبها اگه نکرد که هیچی! البته در حین کار احتیاطا زبان تی وی رو انگلیسی کن!
باز هم مشکلی داشتی اون تاپیک بهتر کمکت می کنند.
Last edited by amirkhan_0o0; 17-12-2012 at 19:21.
عرضم به حضورت من سر چهارراه امام جوادم. دقیقا نبش چهارراه. آنتن ایکس ویژن رو هم روی همون کیس گذاشتم عالی جواب میده هیچ مشکلی نداشته. همه جا جواب نمید مگه؟ شاید ما نردیکای فرستنده ایم. داداش شما کجایی؟ چند سالته؟ چی کار می کنی؟ آشنا شیم.
واسه اطلاعاتم دمت گرم. ببینم میشه کاریش کرد یا نه
من از فرا ارتباط اس میکنم تا دو سه ماه پیش خوب بود ولی دیگه دان شبانه رایگان نداره . نیم بها هستش شبها.سرعتش خوبه
-------------
Last edited by fastfind; 05-02-2013 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)