تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 61 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

فيس بوك يغما گلرويي تيكه عجيبي انداخته :
    باید توجه داشته باشیم که اون پیج فیسبوک توسط خود یغما اداره نمیشه

+

این شعر قسمتی از متن ترانه آهنگ : آوازه خون آلبوم : هیس که خود رضا خونده و همینطور ترانه سراش يغما گلرویی عزیزه

پس رضا که نمیاد آهنگی رو بر ضد خودش بخونه.

به امید روزی که سوتفاهمات حل بشه و دوباره همکاری این دو عزیز رو با هم ببینیم

2. 4 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باید توجه داشته باشیم که اون پیج فیسبوک توسط خود یغما اداره نمیشه

+

این شعر قسمتی از متن ترانه آهنگ : آوازه خون آلبوم : هیس که خود رضا خونده و همینطور ترانه سراش يغما گلرویی عزیزه

پس رضا که نمیاد آهنگی رو بر ضد خودش بخونه.

به امید روزی که سوتفاهمات حل بشه و دوباره همکاری این دو عزیز رو با هم ببینیم
    یغما الان ایرانه؟ اصلا الان میذارن شعرش رو یه ترانه باشه و اجازه انتشار پیدا کنه؟ من هنوز موندم چطور به "کوچه ملی" اجازه انتشار دادن

راستی دوستان دقت کردین رضا و گروهش خیلی خوب میتونن از شعرهایی که ریتم و آهنگ نداره ترانه در بیارن. خیلی به نظرم تو این زمینه منحصر به فردن. قبلا نمونه عالی همچین آهنگی "دوست" بود. تو این آلبوم هم "ببار برایم" رو عالی اجرا کردن. چقدر هم خود رضا اجرای سنگین و البته باوقاری داشته تو خوندن این شعر.

4. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

ديشب راديو جوان با رضا يزداني مصاحبه داشت :دي

حرفاش تقريبا تكراري بود
    يه جاش گفت پدرس پزشكه و ميخواسته رضا هم پزشك شه :دي حتي الانم ناراضيه :دي

در مورد فروش ساعت فراموشي گفت كه تو هفته اول صد هزار نسخه فروخته !

جاي ديگش در مورد موضوعات آهنگاي آلبوماش گفت كه از كار هيس با كمك يغما گلرويي قصد بر اين شد كه تو هر آْْلبوم هم نوستالژيك بخونه هم عاشقانه و هم شاد!

خوابم ميومد ديگه چيزي يادم نمياد الان :دي

و اينكه نصف ديگه مصاحبش هفته ديگه جمعه ساعت 11 تا 11.30 شب از راديو جوان پخش ميشه :دي

6. 8 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دیشب برای بار پنجاهم شصتم داشتم آلبوم رو گوش می‌دادم ...
    دو تا نکته خیلی زیادی توجهم رو جلب کرد ...
    اول نوازندگی و تنظیم متال معرکه‌ی آهنگ کجای این دنیا میشه بود! دوباره گوش بدین ببینین چه کردن واقعاً این میلاد و مازیار ! فکر نمی‌کنم تو تاریخ موسیقی ایران سابقه داشته باشه چنین آهنگی !! معرکه است ...

نکته‌ی بعد هم ملودی و تنظیم راک عالی بدون تو هیچم هست ...
    یه ملودی ریتمیک خیلی خیلی دوست‌داشتنی از رضا و تنظیم دلپذیر آرش زمانیان
    یه ترک تنظیم کرده ولی با همون یکی ترکونده ...
    دمش گرم ...

-----------

خب بریم سراغ عکسای جدید ...
    سری اول رو که گذاشتم، عکاسشون شهرزاد داور بود اگه اشتباه نکنم ...
    دو سری عکس دیگه هم اومد که طناز قدرتی عکساش رو گرفته بود، خیلی زیاد هم بود، اما نپسندیدم عکساشو، ارزش نداشت بذارم، عکسای خانوم داور و لینک‌های musicema ای که بچه‌ها گذاشتن کفایت می‌کرد ...

اما سری چهارم عکاسش کوروش جوانه ...
    کارش درسته این پسر، سه چهار تا از عکساش شاهکارن !!

8. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بریم سراغ کاورهای درخواستی : دی

نمی‌دونم چقدر به کاور و بوک‌لت و اطلاعات یه آلبوم اهمیت می‌دید، اما به شخصه به شدت به داشتن کاورهای با کیفیت همه‌ی آلبوم‌هایی که در آرشیوم نگه می‌دارم، علاقه‌مندم. فکر می‌کنم از مهم‌ترین بخش‌های یه آلبوم، در کنار موسیقی و کیفیت کار، کاورهای اونه که خب البته خیلی در ایران جدی گرفته نمیشه ...

بدیهی است که وقتی سعی می‌کنم همه‌ی آلبوم‌هام تا جایی که امکان داره، (حداقل یه دونه) کاور داشته باشه، کاور آلبوم‌های خواننده‌ی مورد علاقه‌ام از اوجب واجباته :‌دی

کاورهای آلبوم ساعت فراموشی رو که با سایز اورجینال در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ...
    حالا کاور آلبوم‌های قبلی رو می‌ذارم ...

کاورهایی که از 4 آلبوم قبلی داشتم، همگی رو آپلود کردم ...
    فقط چند نکته :

• کاورهای شهر دل رو نتونستم گیر بیارم، فقط Front Cover اش رو با سایز متوسط آپ کردم ...

• کاورهای پرنده بی پرنده نسبتاً کامله، کاورهای بسیار زیاد و جالبی هم داره. دو تا از کاورها مربوط به نوار کاست هست که همراه با کاورهای سی‌دی آپلود کردم.

• گفتم حالا که دارم می‌ذارم، سایز اورجینالشون رو بذارم. واسه همین هم چون فایل‌ها مستقیماً اسکن شدن، کیفیت بسیار بالایی دارن و طبعاً حجمشون هم بالاست ...

• از ساعت 25 فقط همین دو کاور رو داشتم، نمی‌دونم کاورهای دیگه‌ای هم داشته این آلبوم یا نه، اون ورژنی که من خریدم همین دو تا رو داشت ! Front و Back !

• اگه کسی از هر کدوم این آلبوم‌ها، کاورهای بیش‌تری داشت (کاوری داشت که بین این‌ها نبود) خوشحال میشم به اشتراک بذاره ...

• عکس‌های ضمیمه‌های کوچک فقط Preview فرانت کاورها هستن، سایزشون رو آوردم پایین، نیازی به دانلودشون نیست ... البته برای Artwork آهنگ‌ها در نرم‌افزاری مثل Winamp مناسبن ... ولی کاورهای اصلی در فایل‌های ضمیمه و با فرمت Rar هستن ...

10. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیزی که مایل به خرید پک ویژه ساعت فراموشی میباشند میتوانند با شعب زیر برای خرید تماس و اقدام نمایند..
    توجه کنید که تعداد پک ها بسیار محدود میباشد ...

شعبه 1 : تهران / شهرک غرب / پاساژ میلاد نور / طبقه 4 / واحد 33 / ماد کامپیوتر ... تلفن : 88085326

شعبه 2 : تهران / شهرک غرب / پاساژ میلاد نور / طبقه اول / واحد 29 / خانه ویدیویی شهرک غرب ... تلفن : 88085440

شعبه 3 : خيابان کريمخان/ خيابان سنــايي / فروشگاه بتهوون ... تلفن : 88313868

شعبه 4 : میدان جمهوری / خیابان جمهوری / نرسیده به چهار راه اسکندری / پلاک 1602

(عکس فوق با سایز بزرگ‌تر ضمیمه شده)

توضیح:
    پک شامل سی دی ساعت فراموشی ... پوستری دو رو که از یک طرف عکس آلبوم و از یک طرف پوستر رضا یزدانی است و همه این ها در یک قاب قرار میگیره و خود این پکیج در داخل یک کاور بسیار زیبا با عکس گروه ...
    Last edited by Kurosh; 22-11-2011 at 01:33.

12. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

توجه کنید که تعداد پک ها بسیار محدود میباشد ...
    2000تا که قرار هم نیست باز پخش داشته باشه .....

14. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

رضا یزدانی خواننده مطرح کشورمان از ناصر حجازی و ترانه ای که برای وی خوانده است می گوید.

- ابتدا هر آنچه که می خواهید از ناصر حجازی بگویید.

ناصر حجازی را با رک گوئی، مردمداری و نرفتن زیر بار زور می شناسم. حجازی از معدود افراد محبوب است. او در کنار این فاکتورهای شاخص شخصیتی، فوتبالیستی مطرح با تیپ و ظاهری زیبا و جذاب بود که این‌ها از حجازی چهره‌ای محبوب و مردمی ساخت.

- از آهنگی که برای ناصر حجازی خوانده اید برایمان بگویید.

تقریبا از 1 تا 2 ماه قبل از فوت ناصر حجازی به پیشنهاد رفیعی ساخت آهنگ و ترانه را آغاز کردم و امیدوار بودیم که ناصر حجازی در زمان حیاتش آهنگ را بشنود که این اتفاق نیفتاد و فقط در هفتمین شب درگذشت ایشان متن ترانه این آهنگ را خواندم.ساخت این آهنگ تقریبا 2 ماه زمان برد که باید از حمایت مالی فتح اله زاده در نیمی از هزینه های کار یاد کنم. این آهنگ به قصد ماندگاری ساخته شده است و برای همین محدود به زمان خاصی نمی باشد .در ترانه آهنگ نامی از ناصر حجازی برده نمی شود و فقط چگونگی و اتفاقات زندگی وی از تنهایی هایش تا غربت نشینی و... آمده است .ترانه ای که مهدی ایوبی سروده است . این آهنگ با نام اسطوره در آلبوم بعدی من منتشر خواهد شد و به احتمال بسیار در مستندی که اگر در آینده در ارتباط با ناصر حجازی ساخته شود ، کار خواهد شد. آهنگسازی و تنظیم و...کار به اتمام رسیده است و در اختیار فتح اله زاده نیز می باشد.

برگرفته از پرتال شخصی ناصر حجازی ...

16. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خبری از قیمت این اسپیشال ادیشن دارین؟
    من که تهران نیستم نمیتونم بگیرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خبری از قیمت این اسپیشال ادیشن دارین؟
    من که تهران نیستم نمیتونم بگیرم.
    6 تومنه پاور جان ...می‌تونی از دوستانت در تهران بخوای بگیرن، برات پست کنن (یا اگه کسی میره تهران بگیره بیاره برات)
    تعدادش هم محدوده، زودتر باید اقدام کنی ...

19. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •