سلام ممنون. من خودم نوت بوک سونی وایو مدل vgn-fz160e دارم که از سال 86 تاحالا همراهمه.میگم همراهمه چون واقعا ازش راضی بودم. اما خوب به باتریش نرسیدم .و از طرفی هم چون ویندوز اورجینآلش متاسفانه ویستا هست جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه. یه باتری نو خریدم اما ویندوزش هنوز یه مشکل اساسیه برام. دلم نمیاد به ویندوزهای توی بازار که اکتیویت میشن و اورجینال نیستند دل خوش کنم.این مدل دل کانفیگ 5110 a که قویترینشون هم هست بهم پیشنهاد شده که چون طرف پول لازمه داره 1.5 میده.دیدم تو این وضعیت دلاری الان اگه بخوام یه چیز خوب مثل نوت بوک وایو خودم البته به حساب سال 86 که سفارشی از امریکا اورده بودن یه چیز درست و حسابی بگی م که دستکم تا هفت هشت سال دیگه بازم برام جذاب باشه و از چشمم نیافته مثلا تینک پد لونوو یا یه اولترابوک زنبوک یا... حداقل 4؛5 میلیون باید هزینه کنم که الان دست و بالم بسته است و باید شهریه دانشگاهمو بدم اون ارجحیت داره. خب گفتم اینم امکاناتش خوبه قیمت مناسبی هم داره میگه. ولی اینطور که معلومه اگه ویندوز نداشته باشه و هر سری آدم بخواد برای د ایورها و غیره کلی اعصاب خوردی داشته باشه فکر کنم باید قیدشو بزنم. نظرتون چیه؟
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
سلام ،
چند روزی هست هر چی گوشی یا فلش به لپ تاپم (دل 5110) می زنم، حتی قبل از باز کردنش اخطار میده که :
There is no disk in the driver. Please insert a disk into drive\Device\Harddisk1\DR1
درایور SM Bus Controller هم نصب نمیشه (از سایت dell.comهم پیداش نکردم!!!)
ممکنه اخطار بخاطر نقص این درایور باشه؟
2 تا ویندوز مختلف عوض کردم باز درست نشد :/
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
سلام
من میخوام گرافیک ان ویدیای لپ تاپ dell 5110 رو نصب کنم ولی ارور میده که این گرافیک روی سیستم شما یافت نشد.درایورشو از سایت dell گرفتم بازهم همین ارورو میده.
قبل از تعویض ویندوز نصب بود.
الان 7 نصب کردم. 32 بیت
در ضمن گرافیک اینتل رو هم غیرفعال کردم ولی مشکل حل نشد.
ممنون
سلام؛ به لپتاپ فلش ویروسی وصل کردم موقع ری استارت و log off مشکل پیدا کرد. بعضی مواقع هم کلا هنگ میکرد، مجبور میشدم دکمه ی on رو نگه دارم تا خاموش شه , بعد دوباره روشن کنم. /*/ الان ویندوز عوض کردم (درایو c رو فرمت کردم ) مشکل اینه که فن یکسره روشنه، درحالی که هیچ برنامه و... در حال اجرا نیست؛ قبلا اینطوری نبود، هر چند وقت یه بار فن روشن میشد
شما باید با یه آنتی ویروس نصب کنی و آپدیت باشه حتما و ویروس کشی کنی بعدش دوباره ویندوز نصب کن..
سعی کن یه برنامه ریجستری هم بگیری که همه رو درست کنه . .
مشکل شد چند تا! فن تقریبا یکسره روشنه، باتری نسبت به قبل زود خالی میشه ، نور نمایشگر کم نمیشه (دکمه ی fn کار میکنه،الان نور بالاترین درجه رو داره و فقط یه خط کم میشه ) ؛ رزولوشن تصویر فقط دو حالت داره ( قبلا چند حالت برای انتخاب بود الان فقط بالا و پایین ستون رو میشه انتخاب کرد )
همه ی اینها کار ویروسه؟ و با نصب مجدد ویندوز حل میشه؟
Last edited by hamed29; 06-05-2013 at 12:19.
سلام من هر کار میکنم این خطا ها .. علامت تعجب ها -- نمیرند ؟
بعد می خواهم یک اشتراک وایرلس درست کنم در قسمت نت ورک computer-to-computer از طریق وایرلس نداره ؟
حالا باید چه کنم ؟
وقتی هم می خواهم درایور جدید نصب کنم سیستم ریست میشه و این پیغام را میده بعد از بالا امدن دوباره سیستم در ویندوز 8 :
![]()
Last edited by alaydyn; 06-05-2013 at 13:00.
اقا این سایت برای شما باز میشه می خواهم درایورهای کامپیوتر بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هیچ کدوم از مشکلات دوستان رو نداشتم و از همه چیز سیستمم راضی هستم
تقریبا تک تک پستا رو خوندم ولی مشکلم رو کسی نداشت
من یه 5110 core i 5 دارم
تنها مشکلم با سیستم اینه که فقط یکی از usb هام کار میکنه
اونی هم که کار میکنه موس ساپورت نمیکنه
یعنی بعد از تعویض ویندوز کار میکرد ولی بعد چند روز از کار افتاد
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
چکار باید بکنم تا بتونم از هر سه تا پرت usb استفاده کنم ؟
Last edited by jamalpour; 13-05-2013 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)