تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 160 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله منم موافقم.
    اتو یمو راه حل مناسبی نیست اما میشه برای مدتی و با فاصله ازش استفاده کرد.مثلا هفته ای یک بار.اما سرم مو مضرات اتوی مو رو کاهش میده

تافت مو هم درجه بندی داره.مثلا من یه نوعش روئ گرفته بودم که خیلی سبک بود!!!
    جدی؟؟؟؟؟
    میشه در موردش یکم توضیح بدید؟!

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

این سرم رو میشه یکی توضیح بده ؟! چیه کلا ؟

3. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سرم دقیقا چیه و چطوری باید از استفاده کرد؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

این سرم رو میشه یکی توضیح بده ؟! چیه کلا ؟
    بله یکی میشه

سرم مو چیزی شبیه به ژل میمونه اما ژل نیست.قبل از استفاده از اتوی مو میشه از سرم مو استقاده کرد.کمی از سرم مو رو روی دست ریخت و تمام موی سر رو آغشته کرد.این کار باعث میشه مو کمی مرطوب بشه و استفاده از اتوی مو راحت تر بشه

یه جورایی مو رو برای اتو کردن آماده میکنه.اگه از سررم مو استفاده نکنید امکان آسیب رسیدن به مو افزایش پیدا میکنه

مارک کریستال سرم مو رو من پیشنهاد میکنم که قیمتش 5 هزار تومنه

6. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی هیچ ژلی با این مشخصات پیدا نمیشه؟؟؟؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اتفاقا من میخواستم همچین تاپیکی بزنم
    چند وقته دنبال ژل خوب میگردم که هم مو رو براق کنه و هم قوی باشه چون مثلا من الان یه ژل دارم کلی هم میزنی موهاتو درست میکنی ده دقیقه بعدش میبینی حالتش خراب شده اومده پایین من چون محصولات سینره و فولیکا رو استفاده کردم در کل محصولات خوبی دارن از بین ژل هاشون تو سایتشون مشخصاتشون خوندم دیدم دو تا ژل فولیکا اونطور که دنبالشم هست

ژل مو با حالت دهندگي بسيار قوي فوليكا

جهت حالت دهندگي بسيار قوي و پايدار موي سر

حاوي ----- جاذب اشعه ماوراي بنفش نور خورشيد جهت محافظت از ساختار مو

همراه با دانه هاي حاوي ويتامين آ. و اي. به منظور تقويت موي سري

با مصرف ژل موي سر فوليكا موها تا ساعت ها بدون تغيير حالت اوليه باقي مانده ضمن آنكه هيچگونه آثار سفيدي پس از مصرف نيز بر روي موها بر جاي نمي ماند

روش مصرف

به مقدار كافي از ژل موي سر فوليكا به كمك دستها به طور يكنواخت بر روي موي مرطوب و نمناك استفاده نماييد. چنانچه مايل به مدل دادن موهاي خود هستيد دسته هاي كوچكي از مو را به كمك انگشتان به ژل موي سر فوليكا آغشته و به مدل مورد نظر خود حالت دهيد. موهاي حالت داده شده به كمك ژل موي سر فوليكا تا ساعتها فرم، حالت و زيبايي خود را حفظ خواهد نمود

قيمت محصول:2800 تومان

تو هفته میگیرم احتمالا باید خوب باشه

9. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اتفاقا من میخواستم همچین تاپیکی بزنم
    چند وقته دنبال ژل خوب میگردم که هم مو رو براق کنه و هم قوی باشه چون مثلا من الان یه ژل دارم کلی هم میزنی موهاتو درست میکنی ده دقیقه بعدش میبینی حالتش خراب شده اومده پایین من چون محصولات سینره و فولیکا رو استفاده کردم در کل محصولات خوبی دارن از بین ژل هاشون تو سایتشون مشخصاتشون خوندم دیدم دو تا ژل فولیکا اونطور که دنبالشم هست

ژل مو با حالت دهندگي بسيار قوي فوليكا

جهت حالت دهندگي بسيار قوي و پايدار موي سر

حاوي ----- جاذب اشعه ماوراي بنفش نور خورشيد جهت محافظت از ساختار مو

همراه با دانه هاي حاوي ويتامين آ. و اي. به منظور تقويت موي سري

با مصرف ژل موي سر فوليكا موها تا ساعت ها بدون تغيير حالت اوليه باقي مانده ضمن آنكه هيچگونه آثار سفيدي پس از مصرف نيز بر روي موها بر جاي نمي ماند

روش مصرف

به مقدار كافي از ژل موي سر فوليكا به كمك دستها به طور يكنواخت بر روي موي مرطوب و نمناك استفاده نماييد. چنانچه مايل به مدل دادن موهاي خود هستيد دسته هاي كوچكي از مو را به كمك انگشتان به ژل موي سر فوليكا آغشته و به مدل مورد نظر خود حالت دهيد. موهاي حالت داده شده به كمك ژل موي سر فوليكا تا ساعتها فرم، حالت و زيبايي خود را حفظ خواهد نمود

قيمت محصول:2800 تومان

تو هفته میگیرم احتمالا باید خوب باشه
    درود.
    دوست عزیز هروقت خریدی یه خبر بده که چجوریاس؟(خشک میکنه؟براق کنندگیش چطوره؟...)

11. 2 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

درود.
    دوست عزیز هروقت خریدی یه خبر بده که چجوریاس؟(خشک میکنه؟براق کنندگیش چطوره؟...)
    حتما ...........

13. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

11

سلام دوستان
    این سرم مو چی هست؟چیکار میکنه و بدرد چه کسایی میخوره؟
    چه مارکایی خوبن؟

"با سلام بر شما دوست عزیز"

سرم مو براي آن دسته موهايي استفاده مي گردند كه زيبايي و درخشندگي خود را بواسطه آلودگي هوا،كثيفي ،غبار و نورخورشيد از دست داده اند.بطور پايه اي روغن سيليكون ماده اصلي تشكيل دهنده سرم مو مي باشد .سرم مو حاوي هيچگونه ماده مضر شيميايي نمي باشد سرم مو معمولاً پس از هربار شتشو مورد استفاده قرار مي گيرد و باعث مي گردد كه مو براق تر به نظر آمده و بتوان به گونه دلخواه فرم داد البته به منظور ترميم موهاي آسيب ديده،موهاي خشن و سخت سرم مو را مي توان همراه با استفاده از رژيم غذايي مناسب نيز استفاده نمود.

این فرآورده به منظور حالت دادن، براق نمودن ،محافظت از موهای آسیب دیده و جلوگیری از وز شدن موها طراحی شده است.سیلیکونهای موجود در سرم با اتصال به کوتیکولهای مو، خواص جانبی از خود بر جای می گذارد. از جمله :

1 - با ایجاد یک لایه محافظ مو را در مقابل آسیب های محیطی و آسیب در هنگام حالت دادن مو محافظت می کند.

2 - این لایه محافظ باعث پیشگیری از از دست رفتن رطوبت مو می گردد.

3 - این لایه محافظ ، از ایجاد الکتریسیته ساکن خصوصاً پس از سشوار کشیدن پیشگیری می کند.

4 - سیلیکونهای این فرآورده باعث ایجاد حس نرمی و ابریشمی و براقیت در مو میگردد.

5 - این فرآورده بر خلاف کرمها و واکسهای موی سر چرب نمی باشد و برخلاف ژلها چسبنده نمی باشد و حالت پوسته پوسته بر روی مو ایجاد نمی کند.

6 - لایه محافظ این فرآورده باعث حالت گرفتن بهتر و سریعتر موها می شود.

7 - پس از مصرف این فرآورده ، شانه کردن موهای بلند و فر تسهیل می گردد.

8 - این فرآورده برای موهای بلند، زبر ، وز و فر و خصوصاً موهای آسیب دیده توسط مواد شیمیایی و نیز موهای صاف ، کوتاه ، مردان و زنان قابل استفاده است.

9 - این فرآورده بر روی موهای خشک و تر قابل استفاده است.

مزاياي استفاده از سرم مو:

*سرم مو باعث روشن شدن رنگ مو مي گردد همچنين باعث درخشندگي مو مي گردد.

*سرم مو باعث از بين رفتن وزخوردگي و ژوليدگي مو مي گردد

*سرم مو از خشكي و زبري مو جلوگيري مي كند

*اگر پيش از گرما دهي (سشوار) از سرم مو استفاده گردد،از حرارت بيش از حد به مو جلوگيري مي كند

*بواسطه خاصيت ضد چسبندگي سرم مو،از آن در برابر آلودگي،گردوغبار و اشعه هاي مضر خورشيدمحافظت مي نمايد.

روش استفاده از سرم مو:

*براي استفاده از سرم مو تكنيك بسيار ساده اي وجود دارد كه بايد از آنها پيروي نمود.در ابتدا بايدموهاي خود را با شامپويي ملايم بشوييد سپس مقدار اندكي از سرم مو را بر روي دست خود ريخته وآن را به موهاي خود بماليد و بگذاريد خشك گردد پس از استفاده سرم بر روي مو ديگر نيازي به شستشوي مجدد نمي باشد.

به نکات زیر توجه نمایید :

*تنها مقدار اندكي از سرم بخصوص براي جلوگيري از وز شدن كافي مي باشد

*از سرم مو بايد در انتهاي مو و يا نيمه انتهايي آن استفاده شود

*هيچگاه نبايد سرم مو بر روي پوست سر قرار گيرد در غير اينصورت موهاي شما بسيار چرب به نظرآمده و فرم دهي به آن مشكل مي گردد.

*سرم كريستال را نبايد بر روي موهاي سالم استفاده كرد چرا كه ظاهري كثيف و چرب به آن مي بخشد.

*در ضمن هميشه به ياد داشته باشيد كه از سرم مويي استفاده كنيد كه در ظروف در بسته باشد.

Last edited by Mehran-King; 22-02-2012 at 22:39.

15. 5 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه تشکر خالی اون پایین از mehran-king کافی نبود،خیلی جامع توضیح دادی دوست عزیز
    من موهام تقریبا سالمه و فک نکنم ایرادی داشته باشه ولی خشکه،اینو بزنم اشکالی که نداره؟میخوام براق بشه موهام،از واکس مو استفاده میکردم اما باعث میشد موهام فر بشه،خیلی بدم میودم
    میخوام اینو بزنم،بعد موهامو اتو بکشم،نظر شما و سایر اساتید چیه؟
    اینطوری فک کنم آسیب کمتری به موهام وارد میشه،البته اگه بعد زدن سرم،موهامو اتو بکشم،سرم درخشندگی و براقیشو از دس نمیده؟
    چه مارک یا برندی خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •