سلام. میشه آدرسشو بمنم بدید؟ نقره ای سم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماره تلفنشم اگه داری بی زحمت بده
سلام. میشه آدرسشو بمنم بدید؟ نقره ای سم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماره تلفنشم اگه داری بی زحمت بده
کسی نیست یه جوابی به ما بده![]()
دوستان با E350 سراغ دارم قیمت 595 کسی خواست PM بده تلفن فروشنده رو بدم.ضمنا مشکی داره
ضمنا 1215N هم 655 هزار
نه دوست عزیز، سی پی یو نت بوک ها و اکثر لپ تاپ ها قابل ارتقا نیست.
یه شبهه هم همین الان دوستان همه کلاسیم مطرح کردند که 600 پرداخت بابت نتبوک!(تازه با رم اضافی 630) زیاده با 200 بیشتر یه لپ تاپ خوب بگیر!
می دونم قبلا بحث شده ها! ولی آخه قیمتش رفته بالا خداییش! هنوزم به صرفه است؟ من زیاد محدودیت مالی ندارم آخه![]()
نه که ما کاربر جدیدیم امکانات پ.خ برامون باز نیست.
آقا mehrdad8086 اگه می شه برای من هم تلفن فروشنده و آدرسش و قیمتش رو بفرست.
آقای mehrdad8086 اگه می شه تلفن و آدرس فروشنده رو برام بفرست. ممنون.
واسه من هم اگه میشه شماره رو بفرستین
سلام..
امروز این نت بوک رو برای یکی از دوستای نزدیکم خریدم با قیمت 600 تومان..
با سی پی یو AMD Fusion E-350
خیلی خوگل و جذاب بود..
سرعتشم خیلی خوب بود..
گرافیکش 6310 بدک نبود.. قدرتش مثل گرافیک لپتاپ خودم Intel HD Graphics بود. یعنی هر بازی روی مال من روان اجرا میشد روی اونم روان اجرا میشد و هرچی هم کم می اورد اونم کم می اورد... ولی در بعضی بازی های ati فرم بیشتری میداد در بعضی بازی ها inell....
البته این به رم و سی پی یو هم مربوط میشه اخه سی پی یو من core i3 380m با رم 3گیگ هست...مطمئنن با افزایش رم فرم بیشتری رو میده این نت بوک..
خب بگذریم..
دوستان این نت بوک تا چند گیگ رم ساپورت میکنه حداکثر؟ قیمتشو اگه کسی داره ذکر کنه لطفا.
جدیدا کسی بازی تست نکرده فرمشو قرار بده؟
ممنون..
این دستگاه فکر کنم حداکثر 4 گیگ ساپورت باشه.قیمت هر 2گیگ هم حدود 20 کم و بیش ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)